Neviem, co dalej :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Neviem, co dalej :(

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

No nemyslel som si, ze tu niekedy napisem ale zaujima ma nazor nezainteresovanych ludi. Skusim to cele opisat v skratke nech tu nevypisujem slohy(kto to ma potom citat, ze)

Zacalo to cele v marci ked mi kamarat dal kontakt na jeho spoluziacku na fb, chvilu sme pisali tam, potom na ICQ. Pisali sme si kazdy den, za do noci, o vsetkom moznom(aj sukromie, vztahy a tak) castokrat aj ona napisala prva mne. Od kamarata som ale vedel ze na nu treba ist pomaly a tak som ju nikam prvy nevolal... V posledny skolsky den som svojho kamosa aj s nou a jednou kamaratkou nahodou stretol v meste a tak sme styria isli na kavu... tam bezny pokec vsetko v pohode... Nasledne ked som prisiel domov a pisali sme tak ona navrhla zeby sme este spolu zasli do mesta... A tak sme potom boli az do vecera sami dvaja na kavicke, vsetko prebiehalo v pohode, nelisilo sa to nicim od nasich diskusii na nete... Asi vtedy som si uvedomil ze to je ta holka o akej som stale snival... vyhovovala mi uplne vo vsetkom a aj sme si navzajom rozumeli... A tak som jej na druhy den na nete naznacil ze sa mi paci... na co mi ona povedala ze si sice velmi dobre rozumieme a nenudi sa so mnou ale ma berie len ako kamarata a nechce mi davat falosne nadeje... dost ma to zobralo, ale nasledujuci mesiac som sa tvaril ze nic... ale aj tak som jej nepovedal celu pravdu az cca pred dvoma tyzdnami... chcel som jej to povedat z oci do oci, ale nejak to nevyslo :/ opat som bol donuteny ako zbabelec vsetko napisat na nete... na co mi dala rovnaku odpoved avsak s tym ze ked to nedokazem brat inac, ze bude asi lepsie ked prerusime kontakty... Odvtedy uz dva tyzdne spolu nekomunikujeme :( Viem akurat ze sa chcela dat dokopy s jednym jej dlhorocnym kamaratom ale nevyslo jej to... Mozno sa vam to bude zdat detinske, ale ja uz si neviem predstavit inu holku pri sebe... stale na nu myslim a vsetko ma to znicuje, neviem co dalej... Moj vek 19, ona 18.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem, co dalej :(

Príspevok od používateľa Janio »

Aký názor od nás čakáš? keď si nenapísal otázku iba čo sa stalo :) Takže chceš pomôcť ako zabudnúť, alebo ? :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Tak asi som to mal upresnit... zabudnutie do uvahy asi neprichadza... skor rada ako pochopit zenske zmyslanie aby ma zacala brat inac...
nikopol
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nikopol »

Teraz s tym nespravis nic, skus s nou byt kamarat, normalne sa stretavat, mozno si casom ona k tebe nieco vypestuje aj ked to pravdepodobne nie je. A mozno medzicasom najdes inu ty a mas problem vyrieseny. V kazdom pripade na tango treba dvoch, ked nechce tak nechce, to uz je cele ale na nej.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak ako ženy nepochopia nás my nikdy nepochopíme ženské zmýšľanie takže nato môžeš zabudnúť.
A inač ťa asi nezačne brať keď k tebe necíti nič viac tak nespravíš s tým nič. Ona sa zachovala pekne že ti to povedala hneď a ponúkla aj jednú z dvoch možnosti:
1. Budeš sa snou normálne kamarátiť ako doteraz, len v tom že si najde niekoho a ty sa nato budeš pozerať a vedieť že ju nezískaš. (No môže sa aj ona do teba zaľúbiť, ale sám vieš e to je veľmi malá šanca)
2. Zrušite kontakty pokiaľ ťa to neprejde

Tak držím palce ;) :)
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

Muzu se zeptat kolik takovych pokusu uz bylo ?
Myslim tim, kolik podobnych holek a pribehu jsi uz zazil ? A jak moc byly vazne ?
Ono to proste tak byva ze tu co si myslis ze bys mohl milovat naveky, nikdy mit nemuzes.
Co ti tu psali ostatni je pravda. Bud s ni budes jen kamarad, nebo to proste prerusis.
Mohl bych se dlouze rozepsat o sve kamaradce kterou znam x let a o nasem podivnem
vztahu nevztahu, ale mysleli byste si, ze jsem utekl z ustavu :-D
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Hmmm tak dakujem vsetkym za rady...

podobnych pribehov, no netusim, to uz ani nepocitam, ale tak 10-15 to bude :D takze viem ake cca holky su a ktora az to stoji a ktora nie... a bol som namotany aj na hentie ale tam som to proste neriesil lebo som vedel ze lepsia pride, tuna uz pochybujem...
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

ok, o to mi slo, jsem na tom podobne "uz to ani nepocitam"
takze jak rikam, bud ji to vyklop, nebo konec no.

Kousek vedle se probira tema "nejlepsi kamarad.."
Ja osobne nemuzu byt moc kamarad s holkama, protoze pokazde to je o tom,
ze holka si prijde postezovat, vybrecet se, prespat, ale pak se vrati ke svemu
se kterym neni stastna. Na otazky "proc nechces me vetsinou odpovidaji: ty jsi nejlepsi kamarad"

:-D
Napísať odpoveď