mobil a youtube
-
aughostino
Medium Professional
mobil a youtube
akosi mi blbne prehravanie videi na mobile cez youtube, mam Samsung monte s integrovanym internetovym prehliadacom Samsung Dolfin, zozaciatku mi videa prehravalo v pohode a teraz mi vypisuje hlasku Ukladam do vyrovnavacej pamate 0% a po chvili vypise hlasku Nepodarilo sa spojenie so serverom, na internet sa pripajam cez domacu wifi siet a prednedavnom som musel restatovat router, neviem ci to nejak spolu suvisi. V mobile som premazal vyrovnavaciu pamat, historiu a aj cookie. Neviete kde moze byt chyba? v nastaveniach telefonu? alebo nejake vseobecna chyba na youtube?
-
kivi11
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: mobil a youtube
Ahoj ked tak mozem poradit tak si natiahni "operu"a tak prehravaj videa
-
aughostino
Medium Professional
operu mam, skusal som aj cez operu pozerat videa, ale po kliknuti na odkaz na video ma automaticky telefon presmeruje na integrovany browser, z nicoho nic mi to prestalo ist, nechapem
Ja mám samsung jet používam operu lebo je veĺmi rýchla ale youtube neprehrá len zobrazí a dosť.keď to spustím cez ikonu v rýchlom štarte alebo cez záloźku v prehliadači tak to ide v pohode.samozrejme dlhšie načítava niekedy sni nedočíta.Video ide väčšinou ok ale kde je horśí signál a nesvieti 3G+ tak obrazovo je to bieda.
-
exploited154
Medium Expert
Išlo by prehrávať videá z YouTube aj na mobiloch s uzavretým OS ???
No hoď sem model mobilu alebo si zadaj do googlu ten mobil a youtube a myslím, že to ľahko zistíš.
-
exploited154
Medium Expert
LG GT405