Dopravna nehoda
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dopravna nehoda
Acer01: Kamaratka mala problem, ze sposobila malu nehodu, islo len o preliaceny naraznik ci blatnik a dotycny zavolal policiu. Vsetko sa spisalo, dostala pokutu 2000 korun a pohoda. Par mesiacov na to obdrzala pokutu od poistovne 10 000 korun za to, ze to nenahlasila. Bolo to v lete roku 2008, ako je to dnes, tak ti povedat neviem, ale predpokladam, ze to je rovnake a ze by si to nahlasit mal. Ak sa bojis totalky auta, tak sa dohodni s poistovakom, ze nech ti tam nieco neuvedie, lebo mas strach, ze ti daju auto na totalku alebo sa ho spytaj na jeho nazor, v tom by som problem nevidel.
No jj budem musiet to nejak poriesit,... Inac policajti aj fotili auta hmky.... takze vlastne sa nemam pustat ani do opravy auta pokial sa nenahlasi skoda nie,??
Najskor to musi odfotit a obhliadnut clovek z poistovne, potom s tym rob co chces.
Inac mozem nahlasit skodu poistovni ak este nieje urceni poskodeni a skodca nehodi??? Nehodu stale riesi policia hmky,...
Nehodu by mal nahlasovat vinnik. Pokial riesi nehodu policia, tak pockaj na jej rozhodnutie.
A ak si si neni isty, chod na poistovnu, alebo tam zavolaj a spytaj sa.
A ak si si neni isty, chod na poistovnu, alebo tam zavolaj a spytaj sa.
Kinjeril len vies v akej som teraz situacii,... on na aute ma akurat poskrabane dvere a na tom druhom je na vymenu predny blatnik,predne svetlo atd ..
Cize auto je ciastocne nepojazdne,.. a zasa nemozem cakat do nekonecna aby auto stalo ked sa na nom potrebuje jazdit,...
Uvazoval som nahlasit skodu,nech pride obhliadkar pofotit auto, nech ho opravim na vlastne naklady a potom sa to moze riesit aj pol roka kto zapricinil nehodu,..
Cize auto je ciastocne nepojazdne,.. a zasa nemozem cakat do nekonecna aby auto stalo ked sa na nom potrebuje jazdit,...
Uvazoval som nahlasit skodu,nech pride obhliadkar pofotit auto, nech ho opravim na vlastne naklady a potom sa to moze riesit aj pol roka kto zapricinil nehodu,..
ja som nahlasoval nehodu ako poskodeny, dosiel obhliadkar a mohol som pracovat... vinnik nahlasoval dost neskoro, co mi vadilo a som ho do toho tlacil... takze ty mozes nahlasit, dojde obhliadkar a mozes si spravit auto
No dnes volali z policie,.. dosiel im videozaznam tak je potvrdene ze nehodu zapricinil ten druhy,... ale hlavne ze cely cas tvrdil ze k nehode doslo inac a vinny mat byt pribuzny...
Takze zajtra nahlasim skodu a bude sa to riesit z jeho poistky ,...inac dakujem vsetkym za rady,kedze z DN nemam ziadne skusenosti
Takze zajtra nahlasim skodu a bude sa to riesit z jeho poistky ,...inac dakujem vsetkym za rady,kedze z DN nemam ziadne skusenosti
Po prvom prispevku sa pytam,,, coho sa bal ? poistka vyriesi a zelenych by do toho nemuseli vobec tahat....
Gangy inak nemas pravdu...
tiez som dverami oskrel biele auto, povedal som mu, vyriesili sme ale mas pravdu 90% ludi su kr*vy a vykaslu sa co sposobili, lahsie je odist..
Gangy inak nemas pravdu...
tiez som dverami oskrel biele auto, povedal som mu, vyriesili sme ale mas pravdu 90% ludi su kr*vy a vykaslu sa co sposobili, lahsie je odist..
No neviem coho sa bal.... mohli sme to riesit iba cez poistovnu ak by si priznal vinu,... tak zaplati 200e pokutu a zakaz cinnosti na 3roky...
To nam policajt hovoril 2x pred riesenim nehody,.. heh
To nam policajt hovoril 2x pred riesenim nehody,.. heh
Acer01: on pisal ze troska tukol. 1. k tomu policajtov ani nevolas, 2. 200e+zakaz cinnosti za tukanec ? tak to by kazdy 5ti sofer bol v base...
inak ja som tukol v novembri a papiere mi prisli z poistovne cca 3 tyzdne na vyplnenie ako k nehode doslo. Hmm, neviem ci zaspali, ci stratili papiere, kedze obaja sme tukanec nahlasili do 15dni, navyse som si priznal aj vinu, takze nebolo o com...
inak ja som tukol v novembri a papiere mi prisli z poistovne cca 3 tyzdne na vyplnenie ako k nehode doslo. Hmm, neviem ci zaspali, ci stratili papiere, kedze obaja sme tukanec nahlasili do 15dni, navyse som si priznal aj vinu, takze nebolo o com...
plusminus nieee to som pisal k mojmu topicu

acha sorry !
cital som to v praci len tak letmo
dufam ze to 19tka rozdycha...
cital som to v praci len tak letmo
dufam ze to 19tka rozdycha...
Tak dnes ma prist pofotit z poistovne,a zajtra by som sa chcel do toho pustit....
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 18:18)
Tak obhliadkar dal totalku
neviete ako sa to kalkuluje kolko poslu peniaze z totalky??? Hmky.. co som na nete pozeral tak ceny Renault 19 sa pohybuju od 500 do 800eur,..
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2010, 7:04)
Tak auto zcasti dokoncene da sa z nim uz jazdit,uz len cakame z poistovne kolko poslu za totalku,..
Snad aspon 300e
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 15:51)
Tak situacia nabrala na obratkach, a chcem sa opytat ako postupovat dalej..
Od nehody je 2 mesiac,poistovna neposlala este ziadne peniaze kedze cela nehoda je v stadiu riesenia aj ked policia verdikt (videozaznam) ma ale skodca podla vyjadrenia si nieje vedomi viny...
Zial nemame ani zaznam o nehode,policia nam nic nedala...jedine co mame k dispozicii je skodcova adresa,mob cislo a cislo jeho poistky,..
Skodca podla mna naschval natahuje vysetrovanie,kedze pripade dokazania jeho viny pride o vodicak a zaplati pokutu vo vyske 200eur,..
Ako mam postupovat dalej,?? Dikes za vsetky typy...
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2010, 18:18)
Tak obhliadkar dal totalku
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2010, 7:04)
Tak auto zcasti dokoncene da sa z nim uz jazdit,uz len cakame z poistovne kolko poslu za totalku,..
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 15:51)
Tak situacia nabrala na obratkach, a chcem sa opytat ako postupovat dalej..
Od nehody je 2 mesiac,poistovna neposlala este ziadne peniaze kedze cela nehoda je v stadiu riesenia aj ked policia verdikt (videozaznam) ma ale skodca podla vyjadrenia si nieje vedomi viny...
Zial nemame ani zaznam o nehode,policia nam nic nedala...jedine co mame k dispozicii je skodcova adresa,mob cislo a cislo jeho poistky,..
Skodca podla mna naschval natahuje vysetrovanie,kedze pripade dokazania jeho viny pride o vodicak a zaplati pokutu vo vyske 200eur,..
Ako mam postupovat dalej,?? Dikes za vsetky typy...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
OMFG a ked policia uz povedala kto je vinnik tak co sa este riesi ??? sak nech to posudi daky expert a konec dovi dopo
Tak neviem co tam este je,..policia by mala do 30dni poslat poistovny vyjadrenie..zial stale je ta ista odpoved od operatora poistovne ze je to v stadiu riesenia..
Policajt nam sam volal po 4 dnoch od nehody ze videozaznam potvrdil ze vinnik nehody je ten druhy,..zial ten dotycny pan je nejaky spekulant kedze aj na mieste nehody stale tvrdil ze vinny je niekto druhy a nie on..
Policajt nam sam volal po 4 dnoch od nehody ze videozaznam potvrdil ze vinnik nehody je ten druhy,..zial ten dotycny pan je nejaky spekulant kedze aj na mieste nehody stale tvrdil ze vinny je niekto druhy a nie on..