Negatívny účinok trávy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PoUtStStPiSoNe
Novice
Novice

Negatívny účinok trávy

Príspevok od používateľa PoUtStStPiSoNe »

Ahojte , v prvom rade Vám chcem povedať , že komentáre tipu 'FEŤÁK' si nevšímam , lebo už mám svoj dôvod ... Asi pred tromi dňami , som si dal prvého šluka z trávy , nič mi nebolo , na ďalší deň som kupil s kamošmi pytel 1.2 gramu , dávali sme to cez sklenku ... nič moc , a na tretí deň ma kamaráti zavolali , dať si nejakého poriadného šmaka . Tak sme spravili vodné , a dal som po sebe VEĽKÝCH asi 4-5 ťahov ... bolo to oukej , super ... smiali sme sa stále , ani neviem na čom ... ale potom prišiel ten POCIT ... úplne zatočenie hlavy , úplný šum , nebol som v tomto svete , úplne nával ( ako z elektrického prúdu ) do mňa , a niečo mi hovorilo , že zomriem , toto je smrť , úplne ma zamotalo , a taký ten pocit , že tomu nemôžem zabrániť , proste už to ide dole ... a zrazu som bol zas medzi kamarátmi , a bolo úplne ticho ... počul som ib a šum , a ticho , iba šum ........ a úplné ticho ... potom som sa vybral na kopec a až tam som sa prebral ' ako tak ' a hovoril som si , že mi je oukej , nič sa nedeje ... a takto som šiel celú cestu ( asi 1.5 km ) pešo , so samými točakmi hlavy , úplne STRAŠNE som si cítil pulz srdca , v ušiach som ho surovo počul ako rýchlo bije ... inokedy bol iba rýchly , to bolo ešte dobre , ale asi každé 2 - 3 minúty bol tak nenormálne rýchly ten pulz , že som sa zas skoro zosypal ... to nebolo niečo normálne ... dorazil som do krčmi , všetci ľudia na mňa pozerali ako na úplného feťáka , vypil som pol litra sódy ... a stále všetci pozerali ( fuj ! ) ... potom som sa dostal nejak motorkou domou ( dosť dlhá cesta ) a popritom som mal halucináciu , že sa na mňa valí červená škoda fábia , a nakoniec som zistil , že som sa s ňou minul len nejaký meter a pol ... Dostal som sa do postele a snažil som sa nezaspať , lebo som sa bál , strašne bál ... že čo bude ... ja som dostával také stavy , že celé biele , a točenie hlavy ... ale ja som nebol vôbec zhúlený , od vtedy jak sme sa smiali s kamarátmi , mi nebolo absolútne nič smiešne ... teraz je ráno , bol som sa osprchovať , a stále mi je nejak blbo , našťastie točák hlavy už nie , iba pri srdci taký pulz ... Celé zle , dúfam , že to už bude dobré ... ale hovorím jedno ... V ŽIVOTE ... V ŽIVOTE NIKDY SI UŽ NEDÁM DO ÚST MARIHUANU ANI NIČ PODOBNÉ , NIČ ... to , že som to vyskúšal , to ok ... možno si pomyslíte , že to len teraz hovorím .. ale ja viem ako mi bolo ... že už som neveril , že prežijem .. .ten pocit ... ach ... V živote nechcem trávu ani vidieť a budem sa od nej držať ďalej ... nie som feťák ani nechcem byť nič ... fuj !
retsil
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Negatívny účinok trávy

Príspevok od používateľa retsil »

no, zazil si velmi zle stavy, ktore ta poznacili natolko, ze uz nikdy nechces hulit ani nic podobne... dobre pre teba.. nech si kazdy hovori co chce, ale podla mna kazdy hulic z casu na cas zazije nieco take ako su "zle stavy", je to uz potom na kazdej osobnosti ako sa s tym vysporiada.. ja som to zazil x-krat, x-krat asi aj zazijem, niekedy to bolo az take ze som si hocikde na ulici musel lahnut a chvilu pockat nech sa ukludnim.. ale je to vsetko v hlave, naucil som sa to "kontrolovat".. ale nie je to veru nic prijemne ked sa ti to stane..
ale ako som uz pisal, dobre pre teba, keby si nebol hulic-zaciatocnik, tak sa s tym mozno inac vysporiadas, mozno to ani neriesis.. hehe a to bolo jasne, vodne bonga su vodne bonga, sa necuduj :D ale su este aj "horsie" sposoby aplikacie
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No to sa moze stat ked si hulil len par krat lebo prvych par huleni ti nemusi nic byt lebo telo na tu latku nereaguje, a ludia si myslia ze potrebuju viac a viac a potom si daju 5 vondnych ako ty co je dost :smt033 A ked ti to dobre slaplo tak si mohol dostat zle stavy...

Je to droga jak kazda ina a nemusi ti po nej byt vzdy dobre.... :wink: Tak jak sa mozes prepit a myslet si ze zomieras mozes aj z travky dostat zle stavy aj ked ja som ich mal len dva krat asi na par minut, ale poznam ludi ktori si mysleli ze do nich vstupil diabol atd. a nevyzerali ze im je vsetko jedno :smt033
Lilith
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lilith »

Dobré rozhodnutie. Už nikdy to svinstvo nehúl.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

o jedneho blbca menej :) no offense
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

No jasne, ja keby som si dal 5 vodnych tiez by mi asi nebolo prave najlepsie :) Toto nie je chyba travy, ale len a len tvoja, pretoze takto nezodpovedne si dat ked este ani nevies co to s tebou robi. Fyzicky by sa ti ani po tych piatich nemalo nic stat, ide len o tu psychiku, clovek sa strasne rychlo zlakne a namota. Mne sa stalo raz ze som si myslel ze zomriem, tak som si lahol doma na postel a snazil sa ukludnit ze predsa sa mi nemoze nic stat ze si to len nahovaram. Hodinku som si polezal a bolo lepsie... hlavne netreba robit paniku, to mas potom zle stavy omnoho dlhsie ako ti MJ ucinkuje
PoUtStStPiSoNe
Novice
Novice

Díky chlapci za rady ... ako som to dnes ráno písal , som si išiel do školy ( len ten pulz a tep bol zvýšený a počul som si ho ) a tlmenie v hlave som mal ... inak všetko ok ... ale na tretej hodine som sa strašne začal smiať , na štvrtej takisto , proste neovládatelný smiech na každej jednej veci ... a potom si si cez piatu zapálil , potom to bolo zas zlé , zas flashe skoro ... a teraz o trištvrte na tri pociťujem miernu únavu , a je mi tak ... že no , určite lepšie ako včera , o 80 % ale stále to nieje ono :-/
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

no tak si daj teraz sluka-dvoch cez sklicko nech sa spravis ;)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

No, to mas tak ked si na tretikrat navaris 5 vodnych... :)
PoUtStStPiSoNe
Novice
Novice

Nebudem mať nejaký dlhodobý účinok ? Stále mi tlmí v hlave a občas sa zatočí ... idem si pospať , čo to spraví ... a to už od vtedy prešlo 21 hodín ...

//autoeditácia príspevku (17 Sep 2010, 15:18)
JA SOM EŠTE ZABUDOL DODAŤ , ŽE AKO SOM SI DAL TÝCH 5 ŠLUKOV Z VODÁRA , HNEĎ NATO SOM SI ZAPALIL CIGU ... v tom moze byt nieco ?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

preboha ty coho sa bojis ..do mesiaca to mas z mocu von,krv nvm jak je natom ..akurat ti odumrelo par buniek a nic viac. skor by som povedal ze si to stale namyslas a to ti je*e na hlavu .)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Prilis to riesis to je cele :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nabudúce rozmýšľaj čo robíš a nebudeš mať takéto problémy. :wink:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

na kazdeho to inak posobi, su ludia ktori hulia roky a nic im to uz nerobi ale zas su ludia ktori nikdy nehulili a nevedia sa ajtak zhulit ..
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

placebo... proste to nerieš a nič ti nebude
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

PoUtStStPiSoNe napísal:Díky chlapci za rady ... ako som to dnes ráno písal , som si išiel do školy ( len ten pulz a tep bol zvýšený a počul som si ho ) a tlmenie v hlave som mal ... inak všetko ok ... ale na tretej hodine som sa strašne začal smiať , na štvrtej takisto , proste neovládatelný smiech na každej jednej veci ... a potom si si cez piatu zapálil
A ty na aku skolu chodis, len tak medzi recou?
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

pryja napísal:A ty na aku skolu chodis, len tak medzi recou?
hláška dnešneho večera :D :D :D :D :D
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

no urcite si si nemal davat hned 5 bong, to bola dost velka chyba, a cigareta ti este posilni stavy
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Povieš a v pondelok k vám zavíta razia :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Hellboy248 napísal:na kazdeho to inak posobi, su ludia ktori hulia roky a nic im to uz nerobi ale zas su ludia ktori nikdy nehulili a nevedia sa ajtak zhulit ..
Presne kazdy sme individualni,plus nikto nepozna svoj mozog ..co mu vyvedie
Napísať odpoveď