Internet Explorer 9
Internet Explorer 9
IE9 beta je vonku. Tí, ktorí chcete skúšať, môžete sťahovať tu: http://bit.ly/9SOsn7
Treba sťahovať podľa jazykovej verzie Vášho systému Windows a podľa toho či je 32 bit. alebo 64 bit.
Slovenská verzia momentálne nie je k dispozícií, takže tí čo majú slovenský Windows, musia sťahovať anglickú verziu (ENG) IE9 beta.
Inú verziu Vám inštalátor nedovolí nainštalovať. Po inštalácií treba reštartovať PC. IE9 beta nahradí v systéme IE8.
Aktualizácie pre IE9 beta budete príjmať cez Windows Update.
IE9 beta je možné inštalovať na Windows 7 a Windows Vista. Windows XP nie je podporovaný.
Do tejto témy píšte Vaše postrehy, pripomienky, problémy s IE9 beta resp. neskôr aj s IE9.
Treba sťahovať podľa jazykovej verzie Vášho systému Windows a podľa toho či je 32 bit. alebo 64 bit.
Slovenská verzia momentálne nie je k dispozícií, takže tí čo majú slovenský Windows, musia sťahovať anglickú verziu (ENG) IE9 beta.
Inú verziu Vám inštalátor nedovolí nainštalovať. Po inštalácií treba reštartovať PC. IE9 beta nahradí v systéme IE8.
Aktualizácie pre IE9 beta budete príjmať cez Windows Update.
IE9 beta je možné inštalovať na Windows 7 a Windows Vista. Windows XP nie je podporovaný.
Do tejto témy píšte Vaše postrehy, pripomienky, problémy s IE9 beta resp. neskôr aj s IE9.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Internet Explorer 9
Čo som počul nezobrazuje ani rýchlosť a odhadovaný čas sťahovania. Inak IE by som neskúšal ani keby som bol za to platený, o bete ani nehovorím..
.. asi tak nejako. Internet Explorer by som ako prehliadač netu odporúčil len niekomu, koho by som chcel potrestať 
Rýchlosť nezobrazuje ale zostávajúci čas áno. Ide však o prvú betu, snáď sa teda do finálnej verzie čo-to ešte pomení.MichalkoOo napísal:Čo som počul nezobrazuje ani rýchlosť a odhadovaný čas sťahovania.
S facebookom si moc nerozumie (nejdu mi prehrat videa co su uploadnute na FB a nieje krizik a minimalizovanie v okne z chatom). Nvm ci to len mne robi ale snad sa to vyriesi finalnou verziou
krizik na minimalizovanie nie je ani vo FF, ani v Chrome, a teda tipujem, ze ho odtial dali prec.
Zobrazuje aj rychlost stahovania avsak musite prejst mysou na percenta. Inak zatial bez problemov, idu mi aj spominane videa na facebooku.
hojte, vedel by mi niekto poradit ohladom problemu v prilohe ?
pouzivam IE 10
pouzivam IE 10
Robí Ti to iba v IE? Skús vymazať cookies a cache, dočasné súbory.. pohraj sa s nastavením kódovania..