Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
Re: Downloading torrent?
Skus pozriet tu
žiaľ stále pomalé.
Prvých pár sekúnd sa to motalo okolo 30kb/s a potom opäť kleslo na 10
//len tak mimochodom, nemá niekto pozvánku na torrentleech? (žiaľ na výmenu nemám nič)
Prvých pár sekúnd sa to motalo okolo 30kb/s a potom opäť kleslo na 10
//len tak mimochodom, nemá niekto pozvánku na torrentleech? (žiaľ na výmenu nemám nič)
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tu ti asi nik len tak neda.. minuly tyzden bola otvorena registracka pre 1000 ludi tusim..
Teraz som si všimol, že tu mám už dlhšiu chvíľu žltý výkričník. Popis naň je: No incoming connection.. Problem with your network configuration, čo nechápem prečo, nakoľko nastavené mám všetko ok, keďže som normálne na nete
-
Sphinx
Addict
ide o to ze nemas otvorene porty alebo tvoj ISP blokuje torrent pripadne firewall
moc sa v tom nevyznám, mohol by si mi to trochu polopatiskticky vysvetliť?
-
Sphinx
Addict
mas doma router? ak ano tak treba nastavit porty na otvorene tzv PORTFORWARD .. na kazdom routry sa to nastavuje trocha odlisne ale pozri sem http://portforward.com/
vďaka a na ktoré porty to mám dávať? keď dám portworward app tak tam mám zadať nejaké tcp a udp porty
-
Hellboy248
Guru wannabe
si nastav port v utorrente a potom to cislo daj aj do routra ..tym ak mas moznost byt aktiv budes aktiv a bude po probleme
veľká vďaka všetkým..
Ani neviem čo, ale niečo mi pomohlo a už to mám aj stiahnuté..
Ani neviem čo, ale niečo mi pomohlo a už to mám aj stiahnuté..
zdarec potrebujem pomocť stahujem z TL stahuje to na full speed ale upload-duje to len max 10kb/s čo je dosť na nič dole mám "žltú" ikonku chodím cez utorrent 1.8 potrebujem seedovať nech sa mi zvíši ratio ale to nejde kedže to málo upload-uje.
// status ikonka alebo ako to nazvať sa mi z ničoho nič prehodila na green a už to uploaduje normálne.
// status ikonka alebo ako to nazvať sa mi z ničoho nič prehodila na green a už to uploaduje normálne.
-
Hellboy248
Guru wannabe
omg, ked torrent seeduje 100 ludi a 2ja ho sosaju tak sa necuduj ..bud to mas na pi*u nastavene, alebo nemas komu seedovat .)
-
kivi11
Amateur
uTorrent je naj...na ich fore su kopec veci co a ako nastavit aby to slapalo ja ten soft pouzivam asi tak min.5-6 rokov
-
Michael-Jackson
Zablokovaný
uTorrent 2.0.4 je najlepší na torrenty. A ešte Azureus je taký dobrý celkom.
uTorrent DOWNLOAD:
http://download.utorrent.com/2.0.4/utorrent.exe
Azureus DOWNLOAD:
http://downloads.sourceforge.net/projec ... mirror=ovh
Ja používam momentálne uTorrent. Azureus je taký z viacerými funkciami a trochu vylepšení. uTorrent iba sťahuje. Azureus aj napaľuje DVD-VIDEO.
uTorrent DOWNLOAD:
http://download.utorrent.com/2.0.4/utorrent.exe
Azureus DOWNLOAD:
http://downloads.sourceforge.net/projec ... mirror=ovh
Ja používam momentálne uTorrent. Azureus je taký z viacerými funkciami a trochu vylepšení. uTorrent iba sťahuje. Azureus aj napaľuje DVD-VIDEO.
povedat co je najlepsie je tazko. napriklad mne plne vyhovuje rtorrent najme ked chcem ovladat torrent klienta na dialku. staci ssh pristup, netreba web rozhranie, alebo nebodaj vzdialenu plochu. z mobilu je to idealne
-
Hellboy248
Guru wannabe
3PO: dobra otazka, ale utorrent uz dlho prejavuje dobru kominikaciu s trackerom. boli aj zle verzie, ale utorrent je vsade povoleny, to je ta vyhoda
to je pravda. nemas inak nejake inforamci ohladom rtorrent ? ako je na tom on ? lebo je to tak mensinova vec co sa tyka PC (odmyslim rozne inteligentne routre a NAS) ze som si na trackeroch o nom ani zmienku nevsimol
-
Hellboy248
Guru wannabe
osobne som o rtorrente pocul kedysi, tusim teda ze to bol rtorrent ..nakolko mam uz par rokov utorrent 1.6.1.0 tak ostatne neriesim
-
hojko
Site Admin
3PO: Pokial viem, tak rTorrent (libTorrent) je konzolovy linuxovy klient, jeho web nadstavba je rtGUI a tuto webgui aplikaciu najdes na Google Code, celkom dobra vecicka pokial mas vlastny server. Kebysi to bolo na jednom zo znamych trackerov blokovane, ale stacilo napisat adminom a klienta odblokovali, takze s nim nie su teraz uz ziadne problemy.
hojko to je pravda. viem co je rtorrent a vyuzivam ho obcasne. ide len o to ci ma niekto skusenosti ako je to s jeho blokovanim na private trackeroch. ja som stym osobne problem nemal ale rad by som pocul skusenosti inych uzivatelov.