Skylink - diskusia
Re: Skylink - diskusia
V podstate je to jedno, na ktorom kanály to necháš bežať. Hlavné je, aby to nebol voľne šíriteľný (TA3, ČT24... ) a nabehne ti to. (mám osdkúšané, no niektoré prijímačš bez originál CRYPTOWORKSu kartu nevedie načítať 1. krát) Keby ti to nešlo, napíš mi SS tvoje číslo karty a pozriem sa ti na to, prípadne ti na ňu pošlem REFRESH.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
No takto:
S načítaním karty by problém byť nemal, keďže bola nová a už pri prvom vložení do prijímača sa muselo niečo odoslať a prijať, takže so zápisom asi problém nebude, keďže mi to išlo tých 20 dní, počas ktorých som to mal zaregistrovať. Skúšal som to aktivovať tak, že v nastaveniach na skylink stránke som klikol na Reautorizáciu karty, vypísalo mi, že sa odoslalo info a že mám nechať zapnutý prijímač. Mal som to zapnuté na ČT1 asi 2 hodiny a nič sa nestalo.
Ferguson by mal byť originál cryptoworks, má to už aj v názve fk-6900 CR.
S načítaním karty by problém byť nemal, keďže bola nová a už pri prvom vložení do prijímača sa muselo niečo odoslať a prijať, takže so zápisom asi problém nebude, keďže mi to išlo tých 20 dní, počas ktorých som to mal zaregistrovať. Skúšal som to aktivovať tak, že v nastaveniach na skylink stránke som klikol na Reautorizáciu karty, vypísalo mi, že sa odoslalo info a že mám nechať zapnutý prijímač. Mal som to zapnuté na ČT1 asi 2 hodiny a nič sa nestalo.
Ferguson by mal byť originál cryptoworks, má to už aj v názve fk-6900 CR.
Rozmyslam nad skylinkom. Lenze teraz zacali prechadzat z CW na Irdeto. Tak sa chcem spytat, resp potvrdit/vyvratit co si myslim.
Telku by som chcel Samsung C670 - napr: http://www.alza.sk/32-samsung-le32c670-d161895.htm (ta "momentalne "zadara sencor 60cm parabola bude tipujem LTT, na juhu SK)
k tomu mi ak som spravne pochopil, treba cam cryptoworks: http://www.1cdc.sk/product_info.php?cPa ... cts_id=880
+ skylink ICE kartu
Po odpojeni CW bude tato konfiguracia stale funkcna? Alebo ako je to s tou ICE, resp Irdeto (na tie by malo nabehnut do konca roka). Chcel by som hlavne minimalozovat naklady, ci uz vstupne resp. neskorsie (sposobene zmenou vysielania, kodovania a pod). Funkcie ako nahravanie, prijem z viacenych druzic a podobne nebudem vyuzivat, preto aj vyber telky so vstavanym dvb-s. Dakujem za akukolvek radu.
Telku by som chcel Samsung C670 - napr: http://www.alza.sk/32-samsung-le32c670-d161895.htm (ta "momentalne "zadara sencor 60cm parabola bude tipujem LTT, na juhu SK)
k tomu mi ak som spravne pochopil, treba cam cryptoworks: http://www.1cdc.sk/product_info.php?cPa ... cts_id=880
+ skylink ICE kartu
Po odpojeni CW bude tato konfiguracia stale funkcna? Alebo ako je to s tou ICE, resp Irdeto (na tie by malo nabehnut do konca roka). Chcel by som hlavne minimalozovat naklady, ci uz vstupne resp. neskorsie (sposobene zmenou vysielania, kodovania a pod). Funkcie ako nahravanie, prijem z viacenych druzic a podobne nebudem vyuzivat, preto aj vyber telky so vstavanym dvb-s. Dakujem za akukolvek radu.
Ak si kupis original licencovany cryptoworks/irdeto CAM modul, tak ti to bude fungovat stale, mam to potvrdene priamo od zastupcu Skylinkusundevil napísal:Rozmyslam nad skylinkom. Lenze teraz zacali prechadzat z CW na Irdeto. Tak sa chcem spytat, resp potvrdit/vyvratit co si myslim.
+ skylink ICE kartu
Dakujem, mozes teda poradit kvalitny CAM modul?
Resp. ma niekto nejaky odskusany co funguje bezproblemovo so Samsungom?
Odskúšaný mám tento : http://play.sk/cryptoworks-cam-cryptoworks - ale niekedy (hlavne pri ICE kartách ) sa stane to, že ju proste nenačíta... Dám ju do druhého CAM a tam ide v pohode. Niekedy je to ale naopak a tejto záhade som ešte neprišiel na koreňsundevil napísal:Dakujem, mozes teda poradit kvalitny CAM modul?
-
hojko
Site Admin
sundevil: ,,Dakujem, mozes teda poradit kvalitny CAM modul?"
energy: ,,ale niekedy (hlavne pri ICE kartách ) sa stane to, že ju proste nenačíta... Dám ju do druhého CAM a tam ide v pohode. Niekedy je to ale naopak a tejto záhade som ešte neprišiel na koreň"
Niekedy mam pocit, ze ludia bud nevedia citat alebo sa snazia vnutit ako najlepsiu alternativu tu, ktoru maju doma. Ako mozes v tomto pripade vobec povedat, ze je to kvalitny CAM modul, ked ti nenacita kartu???
energy: ,,ale niekedy (hlavne pri ICE kartách ) sa stane to, že ju proste nenačíta... Dám ju do druhého CAM a tam ide v pohode. Niekedy je to ale naopak a tejto záhade som ešte neprišiel na koreň"
Niekedy mam pocit, ze ludia bud nevedia citat alebo sa snazia vnutit ako najlepsiu alternativu tu, ktoru maju doma. Ako mozes v tomto pripade vobec povedat, ze je to kvalitny CAM modul, ked ti nenacita kartu???
-
PC-Man
Light Star
Co som sledoval testy CAM modulov pre SkyLink ICE, najlepsie vychadza modul Mascom easy.TV Twin - s nim nebol ziaden problem, na druhom mieste skoncil TechniSat TechniCam, kde to sem-tam mrzlo a zvysne boli prakticky nepouzitelne... cize ja by som odporucal Mascom easy.TV Twin.
Pretože ten CAM modul sa predáva už pár rokov a nikdy s ním nebol problém. Zatiaľ je to to najspoľahlivejšie, čo som videl. Na druhej strane teraz prišiel SKYLINK s ich super ICE kartami, ktoré majú niekedy problémy pri prvotnom načítavaní.Videl som pár CW modulov, ktoré normálne "zhoreli" až tak, že karta bola čierna, no tento modul predávame 3 roky a je to v pohode, žiadne reklamácie, spoľahlivý modul.hojko napísal:sundevil: ,,Dakujem, mozes teda poradit kvalitny CAM modul?"
Tej záhade som už prišiel na koreň :problém je zase v ICE kartách. Príde zákazník, ktorému sa doma nenačíta karta. Vložím ju do modulu. Niekedy trvá načítanie 1-5 minút, no minule som si povedal, že kartu nechám dlhšie. Bola tam vložená asi 3,5 hodiny a až potom nabehla. Takže moje predošlé vyjadrenie berte ako nepodstatné
(ešte doplním info : robím v elektre a ako padol DIGI načierno, tak sa predalo neuveriteľné množstvo kariet a mal som možnosť odskúšať načítavanie v rôznych prijímačoch s rôznymi modulmi, alebo proste prišli za mnou zákazníci aj s typom prijímača, takže zhruba viem v ktorých to ide a v ktorých nie
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2010, 21:32)
Ten twin je fajn, mame ho na predajni a tiež by som ho doporučil, akurát je to TWIN a neviem, či ho všetci využijú. Čo sa týka spoľahlivosti, je to niečo podobné ako ten, čo som sem hodil prednedávnom.PC-Man napísal:Co som sledoval testy CAM modulov pre SkyLink ICE, najlepsie vychadza modul Mascom easy.TV Twin - s nim nebol ziaden problem, na druhom mieste skoncil TechniSat TechniCam, kde to sem-tam mrzlo a zvysne boli prakticky nepouzitelne... cize ja by som odporucal Mascom easy.TV Twin.
-
easton
Professional
caute prave som registroval kartu, na stranke skylink pise ,ze na karte je vsetko aktivovane
a aky je problem?
-
easton
Professional
vsetko je v poriadku dakujemcallop napísal:a aky je problem?
inak neviete ako casto meni skylink kody na HBO? lebo mam zablokovane zapisy a uz to ide asi mesiac navyse...
To aj na SkyLinku sa daju nastavovat kody ako to bolo na Digi a sledovat tak zadarmo HBO, Nova Sport a podobne?
-
PC-Man
Light Star
heker: nie
ahojte mam jeden problem potrebujem si zaregistrovat kartu ale do modreho policka stat sa neda nic vpisat mal niekto tento problem v prvom kroku c.karty aj stat som zadal v druhom som zadal vsetko ale do toho okna sa to proste vpisat neda viete mi nejako poradit dakujem moc 
Ak myslis ten stat (kde zadavas adresu ) tak ten by ti malo vypisat automaticky podla zadaneho smerovacieho cisla (tvojho). Ak by to tak nefungovalo, skus mozno iny prehliadac (Internet Explorer atd. ) Musi to ist.
zdravim , vedel by mi niekto poradit , mam showbox s-700 combi s uni citackou, skylinkova karta funguje ak kazde tri mesiave aktivujem v druhom prijimaci. Kupila som teda originalny Criptoworks modul ,ale je to problematicke. Ide v kuse ,ale ak digi prepreme na druhu druzicu a cheme zase skylink , kartu pýta
trebe vypinat-zapinat aby sa rozbehol.Karta nie je ICE.Velmi som z toho sklamana.
trebe vypinat-zapinat aby sa rozbehol.Karta nie je ICE.Velmi som z toho sklamana.
Sorry, ze to davam tu, ale je to pomerne rozbehnuta debata.
Kedze som v UK, a uz sa hodnu chvilu neda sledovat digitv, viete mi poradit aka je najlepsia moznost? DOst vela ludi fici na UPC direct, chvalia si to...oplati sa?
Ako sa to riesi? Vobec sa do toho nerozumiem...bude mi karta fungovat, ked ju zastrcim do prijmaca ktory bol pouzivany na digitv? A bude fungovat j ta ista parabola, alebo nie?
Kedze som v UK, a uz sa hodnu chvilu neda sledovat digitv, viete mi poradit aka je najlepsia moznost? DOst vela ludi fici na UPC direct, chvalia si to...oplati sa?
Ako sa to riesi? Vobec sa do toho nerozumiem...bude mi karta fungovat, ked ju zastrcim do prijmaca ktory bol pouzivany na digitv? A bude fungovat j ta ista parabola, alebo nie?
-
Sphinx
Addict
parabola ano prijmac nie lebo ten je spaovany s kartou.. tada ak sa bavime o legalnom prijme signalu .. ak nie tak bude teda podla toho aky mas prijmac.. akurat budes musiet zmenit smer paraboly