Crysis pomoc
Crysis pomoc
Potrebujem pomoc !! Keď inštalujem crysis cez deamon (čiže iso súbor) , tak už keď je inštalácia skoro hotová vyhadzuje mi, že vložte disk Crysis DVD !!! Pomôžte mi !!! 
Re: Crysis pomoc
Mas tam jeden alebo dva .iso subory ?
Mám tam iba jeden iso súbor !!! A verzia deamona je 4.30.4.0027 !!! Ale ak toto sa nevyrieši tak mám iný problém !!! Stiahol som crysis cez torrent s koncovkami 001-064 už som ich aj spojil v total comandery ale keď som ich spojil vznikol neznámy súbor !!! A v ňom je ten iso súbor !! A neviem ako ho dať von !!! Keď ho chcem dať von na total comandery tak mi nahodí že vložte disketu či čo a je tam nejaký súbor s koncoukou r00 !!! 
Tak ten neznamy subor ktory ti vznikol skus rozbalit cez winrar. Aku ma priponu ten neznamy subor?
Ide iba zabaliť !!! a koncovku nemá má tam iba že súbor !!!
-
aughostino
Medium Professional
vytvor si kopiu toho neznameho suboru (pre istotu), a v total commanderi ho premenuj napr. na subor.iso, ide o to aby si tomu neznamemu suboru dal koncovku iso a v tom subore by mali byt subory s koncovkami .cue a .bin
Aj ked nema koncovku tak winrar by ti ho mal otvorit v tom pripade ze je to naozaj iso.
Ja som to skúšal ale keď som tam dal koncovku nahodilu nejakú chybu !!! 
Edit: Ono to iso nieje !!! Všetky tie party su nejaké súbory a v nich sú iso súbory !!!
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2010, 18:20)
V tom súbore je iba iso súbor !!!
Edit: Ono to iso nieje !!! Všetky tie party su nejaké súbory a v nich sú iso súbory !!!
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2010, 18:20)
aughostino napísal:vytvor si kopiu toho neznameho suboru (pre istotu), a v total commanderi ho premenuj napr. na subor.iso, ide o to aby si tomu neznamemu suboru dal koncovku iso a v tom subore by mali byt subory s koncovkami .cue a .bin
V tom súbore je iba iso súbor !!!
- Zlý názov témy.
- Tá hláška vložte disk Crysis DVD (a máš len jedno iso) je kvôli tomu, že tá hra je pirátska. Ako to odstrániť ti samozrejme neporadim. Poviem ti len, že vedieť to odstrániť, patrí k základným úkon použitia pirátskych verzií hier.
- To ako stiahnutú hru rozbaliť (nainštalovať) by ti mal v prvom rade poradiť ten, od koho si tú hru stiahol alebo by si sa to mal dočítať v commentoch tam, kde si ten torrent stiahol.
- Ak ti autor toho torrentu neporadil a odpoveď nebola ani v commentoch, tak tu na fóre je tém o tom ako rozbaliť/spojiť súbory, v čom ich rozbaliť/spojiť dosť, takže použi vyhľadávanie.
- Choď na túto stránku: http://www.hojko.com/search.php
- Do poľa "Hľadať kľúčové slová" napíš frázu: r00 alebo frázu 001
- V časti "Prehľadávať fóra:" označ sekciu: Pomoc
- Vo voľbe "Zobraziť výsledky ako:" označ možnosť: Témy
- Klikni na "Hľadať"
- Zobrazia sa ti témy, ktoré obsahujú hľadanú frázu. V jednej (alebo viacerých) nájdeš odpoveď v čom to rozbaliť/spojiť.