takze, posnazim sa co najpresnejsie popisat problem
firma A poskytovala firme B sluzby, firma B ma sidlo v ceskej republike a pred nejakym casom skrachovala, bol na nu vyhlaseny konkurz a mala voci firme A pohladavky. Pred par dnami prisla do firmy A postou vyzva na poskytnutie cisla uctu spravcovi konkurznej podstaty, s tym, ze firme budu pohladavky vyplatene. Vyzera to celkom dobre, ale problem je ten, ze jeden "sikovny" zamestnanec z firmy A sa nakontaktoval na vymahacov pohladavok (nejaka firma tiez z CZ), poskytol im kompletne udaje o oboch firmach, zoznam pohladavok, kopie faktur a pod. nedohodli sa, a po precitani zmluvy zamestnanec povedal razne nie, (neviem presne preco, necital som tu zmluvu)
z tohoto mi vyplyva otazka: moze byt ta vyzva nejaky podvrh od tej vymahacskej firmy? da sa nejak overit pravost tej vyzvy? alebo aspon zistit v akom stadiu je ten konkurz na tu firmu B? (ktora uz zanikla, no znova figuruje na trhu ale pod inym menom a inym predmetom podnikania)
Overenie pravosti
-
aughostino
Medium Professional
-
Peter_Retep
VIP
Re: Overenie pravosti
ved na tej vyzve musi byt kto je odosielatel a ked to je spravca upadcu tak mu jednoducho zavolaj...alebo som to zke pochopil?