Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Co vám vadí na fore???

Príspevok od používateľa Meken »

Je zbytocne sa s tebou hadat, podla mna si to proste nemusel mazat, za to ze je tu podobna tema... ale aby ta zaujimalo to , ze tu je 20 tem o "paypale" alebo dalsich 10 tem o "uctoch v bankach a o bankach" tak to nie... a mnoho dalsich ako steam temy atd...
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Netrep. To, že iní užívatelia z vlastnej hlúposti, nevedomosti alebo lenivosti založili niekoľko tém o paypale, bankách atď. neznamená, že ty môžeš robiť automaticky to isté.
A aby sme sa vyhli ďalšej neproduktívnej diskusií, tak:
Pravidlá napísal:Pravidlo 25:
O zamykaní a mazaní tém a príspevkov rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto tému by ste zamkli alebo vymazali. Nechajte to na posúdenie moderátora.
Do budúcna namiesto takýchto teatrálnych výstupov skús použiť tento postup http://www.hojko.com/post1468637.html#p1468637 s požiadavkou na prípadne odomknutie.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Meken napísal:Je zbytocne sa s tebou hadat, podla mna si to proste nemusel mazat, za to ze je tu podobna tema... ale aby ta zaujimalo to , ze tu je 20 tem o "paypale" alebo dalsich 10 tem o "uctoch v bankach a o bankach" tak to nie... a mnoho dalsich ako steam temy atd...
nech sa páči, začni reportovať :)
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

Imho nieje to isté petícia a referendum tak ako nieje to isté podpísať petíciu a zúčastniť sa referenda. Zaslúžilo by si to vlastný topic.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Na fore je viacero tem tykajucich sa pozvanok na fora a trackery. Nebolo by lepsie a prehladnejsie, keby sa zalozila len jedna tema, kde by sa ziadali pozvanky? Ostatne by sa mohli zamknut.
Ak by mi to vedenie odsuhlasilo, tak by som takuto temu zalozil a stare temy zreportoval na zamknutie. Hmm?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

heker ja mám pocit že tu taká téma už je.
Minimálne na torrent trackery http://www.hojko.com/downloading-torrent-t2628.html

Myslím že sa to už kedysi riešilo.
sry ak sa mýlim

//som si 100% istý že bolo spomínané niečo že je téma kde sa "pýtajú" pozvánky.
napríklad z mnou uvedenej témy http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=653286#p653286
Filipito
Darca
Darca

no to teda bude priehľadné keď v jednej téme bude 300 žiadosti na 200 rôznych trackerov :psssst:
goten
VIP
VIP

heker: Zníženie počtu takýchto tém spojením do jednej je dobrý nápad. Môžeš.
lekoklatik: Téma z tvojho odkazu nie je o tom, o čom písal heker.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nova tema: http://www.hojko.com/potrebujete-pozvan ... 47770.html
Poprosim ju oznacit ako dolezitu.
Niektore viac menej aktivne temy som reportol na zamknutie a pridal som do nich odkaz na novu temu.
goten
VIP
VIP

lekoklatik: V tej téme je okrem pozvánok všetko možné. Podľa posledným príspevkov v téme sa tam riešia problémy so sťahovaním torrentov, aký torrent klient je naj a pod.Takže to určite nie to čo už zrealizoval heker.
Ak to aj bola pôvodne zameraná téma na pozvánky na trackery, tak už nie je. Asi to tam premažem, a nechám tú tému len na riešenie problémov ohľadom torrentov.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Osobne mi vadí len jedna technická maličkosť, ktorú som si všimol len nedávno. Keď užívatelia dajú do prílohy súbor MP3, tak sa automaticky nahodí aj Script s prehrávačom WMP (aspoň vo Windowse). Ale napr. mne sa cez to MP3 prehrať nedá :? , prehrávač sa mi zobrazí, ale to je celé. Proste nenačíta tú MP3. Je to možno spôsobené starou verziu môjho WMP (11, winXP) v PC alebo tým, že mám slabší PC. Nedalo by sa to riešiť aj inak? Použiť inú technológiu zobrazovania týchto tipov súborov. (nenarážam len na čisto flash riešenie, aj keď si myslím, že by to bolo ideálne).
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

máš nejaký taký príspevok? nechce sa mi teraz hladať v ktorom poste je nejaká mp3
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prehrať nejdú ani mne, ani jedna ani druhá na tej stránke. Ale dajú sa stiahnúť a otvoriť v mojom oblúbenom prehrávači, takže v tom problém nevidím. Neviem či treba nejaký update toho prehrávača, alebo ako to vlastne funguje, skúsim sa na to lepšie pozrieť v nedelu večer alebo pondelok. Skôr nebude času
goten
VIP
VIP

Mne tie mp3 prehráva bez problémov v Chrome 6, Opera 10.62, Firefox 3.6.10 (skúšané na Win 7 s WMP12 a Win XP s WMP 9). Chyba môže byť pravdepodobne v nesprávne nainštalovanom wmp plugine.
weroro: používaš Operu 10.62. WMP plugin si manuálne nakopíroval do Opera - program - plugins? Ak áno, tak ho odtiaľ zmaž.
Stiahni si a nainštaluj toto: http://bit.ly/cVPZxH (ak tento plugin už máš, tak ho preinštaluj) reštartuj prehliadač a skús prehrať tú mp3.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Goten: Ďakujem ale ten link je pre FF ja mám Operu. Tak isto mi to pripadá trochu humorné (bez urážky), ako tu všetci hovoríte, že flash nemusia mať užívatelia zapnutý alebo dokonca nainštalovaný, a pritom flash player je defaultne v IE6 a novsich, Opere, tuším aj v Chrome ale tento plugin na použitie WMP užívateľ mať defaultne nemusí? Aká je pravdepodobnosť, že užívateľovi sa skôr zobrazí WMP ako flash? (rečnícka otázka).
goten
VIP
VIP

Ten wmp plugin z linku je od Microsoftu a je pre všetky prehliadače, nie len pre Firefox.
Čo sa týka flash pluginu a wmp pluginu: aj jeden aj druhý sa musí pred použitím v prehliadači nainštalovať (okrem flashu v Google Chrome, ktorý ho má už integrovaný).
Pokiaľ je na stránke flash obsah a plugin nie je nainštalovaný, tak sa ti zobrazí výzva na flash plugin s možnosťou stiahnutia a nainštalovania.
Rovnakým spôsobom to funguje aj pri WMP plugine, kde sa zobrazí výzva na stiahnutie resp. inštaláciu pluginu.
Nefunguje to však takto na Opere, ktorá len ponúkne odkaz s mp3 na stiahnutie.

Inak u nás fóre sa cez wmp plugin prehrávajú aj wmv videá.
wmv_video.wmv
(1.37 MiB) 305 stiahnutí
Fungovanie wmp pluginu, čo som ti postol do odkazu v opere.
wmp_plugin.swf
(1.29 MiB) 303 stiahnutí
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vadí mi prílišná striktnosť pri posudzovaní duplicitnosti tém.

V niektorých sekciách (Voľná diskusia napr.) sa zakladajú nové témy ako na bežiacom páse, rôzne blbosti a všetko je v poriadku. V takej Politike sa držia stabilné témy, sú však poňaté príliš všeobecne a keď chce niekto diskutovať o špecifickejšom probléme (spraví sa aj anketa, atď), ktorý je však svojim spôsobom dostatočne jedinečný, jeho téma sa zavrie a je odkázaný do "príslušnej" témy.

Pekným príkladom je téma "mešita na Slovensku" - úplne špecifická téma, ktorá sa nás navyše priamo dotýka, je aktuálna a zaujímavá. Veľa ľudí sa k nej môže priamo vyjadriť a z toho titulu sa dá očakávať kvalitná diskusia.

Ak sa však takáto téma okamžite zavrie a príspevok je presmerovaný do témy Arabi - muslimovia (naozaj biedna spojitosť), potencionálna obšírnejšia diskusia je stratená - pošle sa link, názor, pár ľudí sa vyjadrí, príde niekto iný, načne sa nová téma a je dodiskutované.
Kto príde "po funuse", má smolu.

Naozaj neviem, prečo by takáto téma nemohla mať vlastný priestor.

Toto platí pre sekciu Politika všeobecne, široké okruhy tém (strašne všeobecné), zato v iných častiach fóra sa zakladá nová miestnosť pre každú pípovinu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No vsetko je to o ludoch. Ja som tu temu videl este ked nebola reportnuta a nechal som ju tak. Potom ju vsak niekto reportol a dalsi moderator to spojil. Ja by som to asi tiez spojil, pretoze temy v politike nevnimam tak ako ty. Na druhej strane to zas asi ani nie je velka strata, pretoze ked uz obcas do politiky pozriem, tak su tam stale ti isti ludia, cize vy si to k mesite rozpisete na niekolkych stranach a je to :) Rovnako by vsak nevadilo ak by to ostalo ako samostatna tema, no tam by sa zas asi lahko preslo mimo temy a zas by sa rozoberali vseobecne veci tykajuce sa moslimov, atd.
Filipito
Darca
Darca

hughito napísal:Vadí mi prílišná striktnosť pri posudzovaní duplicitnosti tém.

V niektorých sekciách (Voľná diskusia napr.) sa zakladajú nové témy ako na bežiacom páse, rôzne blbosti a všetko je v poriadku. V takej Politike sa držia stabilné témy, sú však poňaté príliš všeobecne a keď chce niekto diskutovať o špecifickejšom probléme (spraví sa aj anketa, atď), ktorý je však svojim spôsobom dostatočne jedinečný, jeho téma sa zavrie a je odkázaný do "príslušnej" témy.

Pekným príkladom je téma "mešita na Slovensku" - úplne špecifická téma, ktorá sa nás navyše priamo dotýka, je aktuálna a zaujímavá. Veľa ľudí sa k nej môže priamo vyjadriť a z toho titulu sa dá očakávať kvalitná diskusia.

Ak sa však takáto téma okamžite zavrie a príspevok je presmerovaný do témy Arabi - muslimovia (naozaj biedna spojitosť), potencionálna obšírnejšia diskusia je stratená - pošle sa link, názor, pár ľudí sa vyjadrí, príde niekto iný, načne sa nová téma a je dodiskutované.
Kto príde "po funuse", má smolu.

Naozaj neviem, prečo by takáto téma nemohla mať vlastný priestor.

Toto platí pre sekciu Politika všeobecne, široké okruhy tém (strašne všeobecné), zato v iných častiach fóra sa zakladá nová miestnosť pre každú pípovinu.
sťažuj sa, napíš hojkovi, či môžeš vytvoriť novú tému/popros moderátora ktorý ti to spojil o vyjadrenie prečo to spravil tak a tak a nie tak a tak :wink:
Napísať odpoveď