Zdravim,
Oplati sa tento 3 rocny notebook?
Dell LAtitude D830
Intel Core 2 Duo 2.40Ghz
Ram 1.5Gb
NVIDIA Quadro NVS 140M 256Mb
HDD 120GB
LCD 15.4
DVD+/-RW
Wifi
Bluetooth
Bateria vydrzi este 3hodiny
Cena 360e
Dell Latitude D830
Re: Dell Latitude D830
Moj nazor je asi taky - PC to nie je zly, rozlisenie monitora by mal mat az 1920x1200 (ak sa nemylim), co je velmi dobre. Disk ziaden supervelky nie je. Dobra prace na 3h - otazka je ci su to dobre 3h, alebo ledva 3h. Mame ich ako firemne, nie je problem pri najzisom jase ficat na baterii aj 5-7 hodin, cize...
Ram je nestandardnych 1,5GB, cize bud povodne 1GB alebo 2GB s tym ze si z neho niekto co to vzal. 3 roky su dost, najskor nebude mat uz ziadnu zaruku, ani NBD.
Notebook je to podla mojho nazoru velmi tazky, (mozno som zvyknuty na D430 12", co mam doma). Kazdopadne za 360€ sa mi zda vela. Na bazosi najdes tusim aj za nizsie ceny.
Dal by som si pozor ale na povod notebooku, dokazat nejak jeho povod a podobne. Pripadne ci nie je zaheslovany BIOS a podobne.
Ram je nestandardnych 1,5GB, cize bud povodne 1GB alebo 2GB s tym ze si z neho niekto co to vzal. 3 roky su dost, najskor nebude mat uz ziadnu zaruku, ani NBD.
Notebook je to podla mojho nazoru velmi tazky, (mozno som zvyknuty na D430 12", co mam doma). Kazdopadne za 360€ sa mi zda vela. Na bazosi najdes tusim aj za nizsie ceny.
Dal by som si pozor ale na povod notebooku, dokazat nejak jeho povod a podobne. Pripadne ci nie je zaheslovany BIOS a podobne.
dnes som ho mal moznost vyskusat a baterka vidrzala pri pocuvani hudby a pri nete cez wifi 3.5 hodiny . Bios je v poriadku. Za aku cenu sa oplati? dava knemu aj tasku znacky Dicota
myslim ze za 250€ urcite (avsak na taku cenu asi nepojde)...ak ti nevadi ze je to obrovske hebedo
)
Co si blazon sak na bazosi chodia za 250e notebooky ako su dell d620 zo zielanou grafikou co ta grafika robi vela na cene
ale vobec neviem aka moze bit primerana cena na tuto 830