//oks uz to mam,keby to niekto chcel tak http://forums.steampowered.com/forums/a ... 03494.html
Left 4 Dead
Re: Left 4 Dead
Cawte,neviete ako sa robia tie zvuky??? napr. survivor vie kricat boomer,hunter,pills a podobne aj ked v okoli ziadny boomer ani pills niesu 
//oks uz to mam,keby to niekto chcel tak http://forums.steampowered.com/forums/a ... 03494.html
Opalti sa to este kupit ci to hra este dost ludi alebo presli na l4d2 a ci je nejaky rozdiel medzi http://www.progamingshop.sk/left-4-dead ... 38738.html a normal verziou lebo normalnu maju v tescu za 9.99 € ale neviem ci ten survival pack je zdarma
-
JeffHardyy
Light Professional
tak jednotka ma ešte stále baví aj ked dvojka má nove zbrane aj tak...jednotke som verný stále
Ale je ten survival pack zdarma alebo musism kupit game of the year ?
No na steame si to stahovalo same a nie je to v obchode ani ako DLC, cize podla mna ti to po nainstalovani tej lacnejsej verzie samo dotaha.
Ale ako som uz pisal v inej teme - v sucasnosti je lepsie kupit si rovno L4D2, kampane z jednotky sa tam daju stiahnut zadarmo a hrava to viac ludi. A dvojka ma este podporu Valve, cize by este nejaka ta oficialna kampan mohla pribudnut.
Ale ako som uz pisal v inej teme - v sucasnosti je lepsie kupit si rovno L4D2, kampane z jednotky sa tam daju stiahnut zadarmo a hrava to viac ludi. A dvojka ma este podporu Valve, cize by este nejaka ta oficialna kampan mohla pribudnut.
Ma to dokonca aj rovnake poziadavky ako 2 pretoze ja to rozbeham len na low takze asi kupim tu dvojku dik
Na dvojku ma vyjst aj nove DLC,jednotka sa DLC uz asi nedocka
,takze jednoznacne kup si dvojku.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Dvojka je lepšia to súhlasím.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
keby som si mal ja vybrať asi si vyberem pack ktorý stoji o 5 € viac a sú tam obydva l4d, je to len môj nazor
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Podľa mňa je ten pack zbytočnosť. L4D 1 aj 2 sú skoro to isté.
To moze napisat len clovek, ktory to v zivote nehral.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
MichalkoOo napísal:Dvojka je lepšia to súhlasím.
ty obcas po sebe aj citas ?MichalkoOo napísal:Podľa mňa je ten pack zbytočnosť. L4D 1 aj 2 sú skoro to isté.
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.l4d.com/sacrifice/index.html#main_scroll/
este si prejdem nove DLC a potom uz nadobro zabudnem na l4d jednotku
este si prejdem nove DLC a potom uz nadobro zabudnem na l4d jednotku
prask: preco? Ja osobne jednotku rad hravam, kampane ma rovnako dobre ako 2ka a aj postavy su mi sympatickejsie 
Rad to striedam, kedze su to z hladiska rozhrania identicke hry.
Rad to striedam, kedze su to z hladiska rozhrania identicke hry.
GothaR, odkedy ta mam vo Friends liste, tak som ta to hrat nevidel 
Inak ak niekto hra serioznejsie L4D2, tak mi kludne napiste, je nas par Slovakov, co velmi rado hra Realism Versus.
Inak ak niekto hra serioznejsie L4D2, tak mi kludne napiste, je nas par Slovakov, co velmi rado hra Realism Versus.
Ale hravam, aj teraz mi tam svieti 1 hodina. Ked mam naladu na L4D, tak si vyberam medzi 1 a 2 a je mi jedno ktore zahram.
PS: hlavny podiel na tom, ze som L4D prestal hravat casto ma to, ze vyslo Worms
PS: hlavny podiel na tom, ze som L4D prestal hravat casto ma to, ze vyslo Worms
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no uz mam dost inych hier, l4d zapadlo prachom. a coskoro sa asi to iste stane aj s l4d2 u mna 
ale tak nejaky ten update alebo DLC ma vzdy pritiahne nachvilu naspat ako to byvalo pri TF2. ale uz aj to som uplne vypustil.
takze pri l4d asi nastane ten den buduci tyzden ked odohram DLC
ale tak nejaky ten update alebo DLC ma vzdy pritiahne nachvilu naspat ako to byvalo pri TF2. ale uz aj to som uplne vypustil.
takze pri l4d asi nastane ten den buduci tyzden ked odohram DLC
Teraz je na steame akcia ze -66% na L4D aj L4D2 ..samostatné verzie stoja 4,75 a keď si ich kúpim obidva ako pack ma to vyjde 7,13.. tak rozmýšlam či dať tie 2€cka naviac, co myslite? poradte
edit: kazdopadne to vezmem asi co to je dnes 2€.
BTW: Pred tých čo by si to chceli ešte kúpiť tak platí to ešte do zajtra (štvrtok) do 4pm. !!!
edit: kazdopadne to vezmem asi co to je dnes 2€.
BTW: Pred tých čo by si to chceli ešte kúpiť tak platí to ešte do zajtra (štvrtok) do 4pm. !!!
-
palciii
Nesli by daky cesi/slovaci zahrat l4d1 ? dake runy na medaily alebo na achievementy ako nothing special
pokial by niekto mal chut na steame sa volam palci[SVK] tak nevahjte si ma pridat a mozme ist do toho