Rozchod-navrat?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Rozchod-navrat?
Caute. no zas raz potrebujem sa vykecat na hojku tak zakladam tuto temu.
Vcera som sa rozisiel s frajerkou. boli sme spolu 5 mesiacu. Viem kratka doba mal som uz aj dlhsi vztah (1r 4m) ale ajtak. No proste ten vztah som ukoncil ja. Bol taky zvlastny. Viac menej som ju bral ako kamaratku. Ona otom vedela. Ja som je jvsetko povedal co citim a ako sa veci maju povedala ze nemam nad tym premyslat ze mam nehat veci ako su ze ona je takto stastna. .. no teraz po rozchode mam pocit ..ze som stratil srdce z hrude , ze mi chyba a ze ju potrebujem. je to len docasny stav? =( ci som ju naozaj lubil ale neuvedomoval som si ? =( neviem co robit som uplne zmateny mam taaku hlavu z toho...a aj ked viem ze takto to bude asi lepsie pre oboch casom tak mam neskutocny pocit viny ze som jej ublizil =(... neviem ci sa mam ku nej vratit alebo co :-/
btw ja mam 18 ona tiez
Vcera som sa rozisiel s frajerkou. boli sme spolu 5 mesiacu. Viem kratka doba mal som uz aj dlhsi vztah (1r 4m) ale ajtak. No proste ten vztah som ukoncil ja. Bol taky zvlastny. Viac menej som ju bral ako kamaratku. Ona otom vedela. Ja som je jvsetko povedal co citim a ako sa veci maju povedala ze nemam nad tym premyslat ze mam nehat veci ako su ze ona je takto stastna. .. no teraz po rozchode mam pocit ..ze som stratil srdce z hrude , ze mi chyba a ze ju potrebujem. je to len docasny stav? =( ci som ju naozaj lubil ale neuvedomoval som si ? =( neviem co robit som uplne zmateny mam taaku hlavu z toho...a aj ked viem ze takto to bude asi lepsie pre oboch casom tak mam neskutocny pocit viny ze som jej ublizil =(... neviem ci sa mam ku nej vratit alebo co :-/
btw ja mam 18 ona tiez
-
mr_margera
Medium Professional
Re: Rozchod-navrat?
ja mám pravidlo, ktorým sa riadim celý život - nestúpiš 2x do toho istého ho*na. Takže moja rada - určite sa nevracaj. Po svete behajú milióny dievčat, prečo by si sa mal vrátiť k tej, ktorú si nechal? Pretože si stále namotaný... To neni dôvod.
GL
GL
Ten pocit je zrejme len z toho, že zrazu nevieš, čo máš robiť. Teda celý deň alebo časť z neho, si strávil s ňou a teraz zrazu nevieš, čo robiť, kam ísť a to robí ten pocit zmätenosti a toho, že ti zrazu chýba. Časom to prejde, len si vymysli aktivitu na zabitie voľného času, ktorý si doteraz trávil s ňou.
Presne tak, 2 krát sa do tej istej rieky nevstupuje. Rozišli ste sa raz, nevidel by som tam tú potrebnú istotu, že by to mohlo druhý krát vydržať. Akonáhle sa raz niečo pokazí, už to nikdy nebude také, ako predtým. A takéto prípady sú jak na bežiacom páse, že párik sa rozíde, znovu sa dajú dokopy a je len otázkou (väčšinou krátkej doby), kedy sa rozídu opäť.
Ako radí pinco, nájdi si nejakú aktivitu, šport, venuj sa viac priateľom, možno diskotéka, ak si ten typ. Drž sa.
Ako radí pinco, nájdi si nejakú aktivitu, šport, venuj sa viac priateľom, možno diskotéka, ak si ten typ. Drž sa.
-
KaptMichal
King
Blbosť. Ja som to skúsil a na druhý krát nám to krásne vyšlo, sme spolu už druhý rok a všetko je OK. Určite sa neriaď týmito radami. Rob to čo cítiš a vkľude sa s ňou o tom porozprávaj, čo k tebe cíti, povedz je čo si povedal tuto nám a možno to dáte znovu dokopy a ty časom zistíš či ju ľúbišPresne tak, 2 krát sa do tej istej rieky nevstupuje
-
Arkaz
Addict
no tak vyzera to tak ze uz tomu nebudem davat druhu sancu =( pretoze dnes rano som mal ten pocit ako som opisoval ze proste mi chybala atd no teraz na vecer uz to je trosku ine ..teraz uz citim len to ze ma to velmi mrzi ze som jej ublizil a to ze mi je teraz nanic je otazkou casu =( neviem ci by to malo zmysel sa druhy krat pustat do toho vztahu pretoze pred rozchodom mi to bolo viac menej lahostajne ten vztah. proste som si to nevazil tak akoby som mal. verim to mu ze jej bude lepsie casom. bolest prejde a bude fajn. .. a daujem vsetkym co si to ci uz precitali alebo poradili .. 
Si na ňu zvyknutý. Ten pocit prejde. Odvykacie kúry väčšinou bolia.
-
javatar
Hardcore addict
toto povedal moj kamos svojej priatelke ked sa s nou druhy krat rozchadzaleldzi napísal:Presne tak, 2 krát sa do tej istej rieky nevstupuje.
Pravda. Hlavne sa s nou nedavaj dokopy len koli tomu ze bez nej to boli.Lilith napísal:Si na ňu zvyknutý. Ten pocit prejde. Odvykacie kúry väčšinou bolia.
Ak sa chces dat dokopy s byvalou tak MUSI BYT ODSTRANENY DOVOD VASHO ROZCHODU, INAK BY TO OPAT SKONCILO ROVNAKO.
Taktiez je podla mne len bonus ak si si presiel obdobim ze si vies predstavit zivot aj bez nej a nejdes do toho s tym ze len ona je ta prava a jedina.
Ja som sa tiez dal dokopy s byvalou po vyse roku a medzitym sme obaja prekonali po jednom vztahu a zatial to funguje v poriadku (ale je to este kratka doba na to aby som si povedal ze to bolo dobre rozhodnutie).
ako ti uz napisali pred tym: jedina druha sanca je sanca urboti rovnaku chybu este raz.
a to za predpokladu, ze by s tym navratom suhlasila... lebo, obcas sa stane, ze tomu bude branit ta druha strana, aj ked len podvedomo
a to za predpokladu, ze by s tym navratom suhlasila... lebo, obcas sa stane, ze tomu bude branit ta druha strana, aj ked len podvedomo