Xbox360 - hra pre dvoch
Xbox360 - hra pre dvoch
Zdravim , kamarat bude mat narodeniny tak ci nepoznate niekto nejaku fakt dobru hru pre dvoch na xbox 360 zatial ma NHL a Forza tak nejaku bojovku sport alebo hocico pre dvoch pri com sa neda nudit
Ak je to zly topic tak sa ospravedlnujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xbox360 - hra pre dvoch
Gears of War, Gears of War 2 a samozrejme Guitar Hero a World Tour, poprípade Lips.
-
MuKkY
Star
odporucam Army Of TWO najskor jednotku a ked by sa pacila tak aj dvojka, ale jednotka je podla mna lepsia, hral som to s bratom a akoze fakt dobre... ale sto ludi sto chuti 
Chcete to hrat na jednej telke ? Lebo tieto veci co ti tu pisu su coop hry a na jednej telke to ide cez splitscreen co je dost blbe.
To uz potom skor nejake zavody alebo bojovky.
To uz potom skor nejake zavody alebo bojovky.
-
uplink
VIP
rochedo - a čo je na tom blbé?
ja som si na tie splitscreenové tituly proste zvykol, keď to hrám s bráchom, tak je to zábava a to je to "what matters".
Hej len kazdy preferuje nieco ine. Mne napr. vadi ked mam predelenu obrazovku. Ked som hraval s bratom tak jemu to vadilo tiez. Preto sme radsej hravali hry ako napr. UFC, WWE, Tekken, SoulCalibur atd. kde sa ti obrazovka nedeli.
my hrávame pravidelne na jednej konzole traja / štyria
hrávame iba tieto tituly: Blur, Halo 3 / Reach a COD Modern Warfare 2
milujem split screen a koľko sa pri tom nasmejeme a nanadávame
hrávame iba tieto tituly: Blur, Halo 3 / Reach a COD Modern Warfare 2
milujem split screen a koľko sa pri tom nasmejeme a nanadávame
Ja tiež splitscreen moc nemusím, ale našťastie s kamarátom hráme väčšinou NBA, kde sa obrazovka nedelí. Ostatné hry hrám co-op po nete.. Ale k veci.. Ak by Vám nevadil ten SC, tak Modern Warfare 2, Splinter Cell (Double Agent alebo Conviction) a samozrejme GOW 1-2. Bez SC by som odporúčal nový ročník NBA (buď od EA alebo 2K, záleží od vkusu) a Night Round 4. Ten box hrávam občas s druhým kamarátom na PS2 a dá sa pri tom poriadne zasmiať