homoweb
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
halabaster
Darca
Re: homoweb
Ja som si na jednu spomenul. Kedysi davno to sem niekto napisal. Je to stara ale znama stranka. Ale je fakt len pre silne povahy. Takze na to radsej ani neklikajte.
//K- darcom: Link som odstranil. Upozornoval som vsetkych aby na to neklikali. Boli ste zvedavy na homo prasacinky, tak som Vas trocha vytrestal.
Tomu co sa kvoli mne vyplo stahovanie: mrzi ma to. Na buduce si vsak aspon rozmyslis, ci si stahovanie budes sprijemnovat pocuvanim hudby, surfovanim po nete alebo gay prasacinami. A pouzivaj download manager
Ak na to klikol nejaky gay a dal mi k-, tak to fakt neviem preco. Ved gay je gay ci ma 20 alebo 60 rokov a ak ste fakt homosexuali, tak Vam tie obrazky urcite neboli cudzie a ktovie co budete robit v takom veku ako akteri videa.
//K- darcom: Link som odstranil. Upozornoval som vsetkych aby na to neklikali. Boli ste zvedavy na homo prasacinky, tak som Vas trocha vytrestal.
Tomu co sa kvoli mne vyplo stahovanie: mrzi ma to. Na buduce si vsak aspon rozmyslis, ci si stahovanie budes sprijemnovat pocuvanim hudby, surfovanim po nete alebo gay prasacinami. A pouzivaj download manager
Ak na to klikol nejaky gay a dal mi k-, tak to fakt neviem preco. Ved gay je gay ci ma 20 alebo 60 rokov a ak ste fakt homosexuali, tak Vam tie obrazky urcite neboli cudzie a ktovie co budete robit v takom veku ako akteri videa.
-
Mek
Addict
004.cz
-
javatar
Hardcore addict
Ja som na to klikol vcera v praci a hned sa kolega tak divnejsie na mna pozeralhalabaster napísal: Link som odstranil.
neviem preco sa tu spominaju prasaciny .. chcel som len informacny web o homosexualite pripadne zoznamku pre homosexualov
-
Hotwire
Addict
internetshouldbeillegal.com