Tatra 603

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tatra 603

Príspevok od používateľa Runes »

Cafte mate dakto tuto nadheru abo podielali ste sa na jej renovacii ??? Zacinam mat silnu potrebu splnit si tento sen :smt059 i ked namiesto noveho auta budem jazdit na bicykli :-D teda ked sa k tomu dostanem a kupim
brm
Darca
Darca

Re: Tatra 603

Príspevok od používateľa brm »

Nechceš si urobiť niečo takéto? :D
Prílohy
565.jpg
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no henten humac co ho nazval prototyp 2009 ci co tak ani za svet. 603 je prave najkrajsia a najdokonalejsia v povodnom stave to hotova elegancia :-P uz len dokoncit skolu nech je ten blby titul pred menom a porad berem pozicku a kupujem hned dufam ze este budu bo fest na .... sa zhanaju vraky ktore sa daju este zrenovovat :-/ najviac ma stve ze moj tato jednu mal v 83 kupil za par supek a potom ju predal bo mala trosku problem zo startovanim :-(

//autoeditácia príspevku (09 Sep 2010, 22:36)
ja viem ze je to uplne mimo ale strasne sa tesim :-D jeden majitel 603 sa mi ozval ze nech sa mu ozvem a dohodneme sa na dakom case a termine a mozem mu prist ocumovat jeho karu :-P :-D
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

brm napísal:Nechceš si urobiť niečo takéto? :D
na hentom sa fantomas vozi? :D no des
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Dolezite je si uvedomit ake mas nato postriedky, ci mas garaz, naradie, ochotnych ludi v prip. pomoci, ako si technicky zdatny atd...Celkovo taketo auta ako stara Octavia, 603, stara Felicia, Simca a pod su nedocenene auta. Cize v konecnom dosledku ked to auto das do povodneho stavu (bude ta to stat X hodin prace, nervov a v neposlednom rade i penazi) nebude mat ziadnu primeranu hodonotu, ktora by odrazala to, co si do toho dal. Mozno si niejaky fanatik ale priznnajme si, takychto vrakov starych komunistickych aut sa tu hafo. Je pravda ze nie kazdy je v povodnom stave ale myslim ze tych originalnych je este stale pomerne dost u roznych dedkov a pradedkov starej garazi plnej bordelu :)
Nechcem ta odradzat, pokial si tak odhodlany tak do toho chod ale najskror si vsetko dobre premysli aby si potom neplakal nad s polovice dokoncenym autom.

Neviem do akych rozmerov to chces robit a kolko do toho vrazit, ale ja ked uz tak by som isiel do niecoho hodnotnejsieho. Nieco co nenajdes len tak v zberynch surovinach, nieco, co ked dokoncis tak sa zbehne polka mesta aby si to pozrela :) chapes co tym myslim 8)

Pedstav si napr: Alfa Romeo Giulietta, Lancia Fulvia, Jaguar E-type, BMW 3.0 CSi, Porsche 901 atd atd atd :smt007 kazde ma svoju historiu, kazde je niecim vynimocne

alebo potom kapitola sama o sebe, zaoceanske auta :) ....1970 Challenger, 1969 Road Runner, 1969 Charger, Camaro a na najvysom stupni asi 69 Mustang 8) ale myslim ze taketo kusky by asi boli za hranicami tvojich moznosti pretoze zohnat akekolvek diely v EU je.... :cokolvek:
Preto keby sa zameras skorej na auta europskeho povodu budes ucite uspesejsi. Ked popozeras rozne bazare, vrakoviska v okolitych statoch a naozaj sa do toto "zazeries" ucite nieco najdes :)
Kupit ho hotove je asi utopia. Ja by som to robil tak, ze by som si pomaly ale isto zhanal jednotlive diely. Najskor niejaku staru hnijucu kasnu niekde u nemca (taliana...) v zeline :) Tu si urobis, postupne prehladas vsetky obchody ktore sa o to zaujimaju, vrakoviska, šrotoviska, kluby a pod....
Je to dlha a strastiplnna cesta dokoncit nieco taketo, ale nakonci ta caka nieco neopisatelne krasne, nadherne co by si s takou 603 teda iba tazko zazil :) (mozno sa vsak mylim)

ale asi som sa nechal moc uniest, prajem vela chuti do prace, aj 603 bude dobra neboj 8)

Do toho! :boj:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hh no co sa tyka penazi je mi jasne ze ma to vyjde ako nove auto vyssej triedy cca 700 000sk. Je mi jasne ze to bude chciet garaz de to nie len uskladnis ale aj rozoberes cize o rozlohe minimalne 2 klasik garazi :-D.
A 603jka preto lebo je to moj sen ale keby som bol nechutne bohaty tak by sli aj ine chutovecky ako stara felicia velorex Zetor crystal :-D takato tatrovecka http://www.duvoks.sk/img/foto24.jpg tebe to pride mozno ako menej zajimave ael toto je premna to co som lubil ako krpec :-D no nic ale ta 603jka to je ti kara jak vino. Si zober nebyt tatroviek auta nemaju aerodinamicky tvar :-D a nebyt tatry neni ani WV beatle :-P
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

http://www.spojlery.sk/?page=tatra tu mas vsetko:) nakontaktuj sa na neho vola sa huba.. ludrova okres ruzomberok... fanusik tychto aut... a prerobil nejednu:)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

praca je to pekna, ale tieto auta su najkrajsie v povodnom stave, imho nepotrebuju ziadny tuning :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sak prave by som nakopal tie hovada co to tuninguju a pravuju :-/ ja bych najradsej tu 1 verziu z 3 svetlami
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lol je rozdiel medzi starou karou a 603 tunovat abo inak upravovat 603 je asi daco take ako tunovat vladnu limuzinu ponevac 603 je kara ktorych bolo vyrobenych cca 20 000 a su to auta urcene pre papalasov. To nepochopis asi ale to je jedno proste 603 neni len tak dake auto mimo toho by to natrela nejednemu novemu presuvadlu. A ako bolo spominane 603 je najkrajsia v povodnom stave hlavne v1 s 3 svetlami http://pollak-presse.tatraportal.sk/Tat ... 0front.jpg
ked uz chces tunovat tak tuna mas dobovu upravu btw cujes ten zvuk :-P
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Runes - ja velmi dobre viem co je to za atuo, ale to co sa z toho poctu dochovalo, zdaleka nenajdes tolko blaznov ktory su ochotny do toho tlacit neskutocne peniaze na uvedenie do povodneho stavu... neviem ci mas vobec sajnu ako sa originalne diely na take auta tazko zhanaju a co to stoji... tak si tam radsej namiesto originalu dam nieco, co sa mi paci...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

boze ... tu chce o tuningu a tuzingu davat "Hillbilly tuzing solutions head officier" Fr33rider, ktory ma presviedcal o dalekosiahlom prinose zavareneho diferencialu, napriek tomu, ze ho inzinieri vsetkych automobiliek pouzivaju uz 100 rokov otvoreny :-D :-D :-D

citim tu potencial - tato tema ma este neraz rozseka :-D :-D
Napísať odpoveď