nezapina PC
nezapina PC
caute mam taky problem, ked vypnem komp ci uz gombikom na bedni alebo cez start windows.tak na druhy den mi nejde zapnut,stlacim ON a nic,trosku blike dioda na sekundu sa rozbehne chladic procesora a dalej nic.vacsinou pomohlo ze bedno odpojil od elektriky tak pol hodinu pockal a islo to, ale dnes zda sa toto nepomaha,neviete cim to moze byt ?
dakujem za pomoc.
dakujem za pomoc.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: nezapina PC
zakladná doska
a co konkretne ?
no takze skusam zapinat komp ak nie je v doske zapojena graficka, Nvidia GTX 260,a v tedy nabehne komp pokazde, akonahle ju tam vsuniem a skusam zapnut tak nic. co to moze byt ? hry mi este vcera isli v pohode nezdalo sa mi ze by bola odpalena grafika.
no takze skusam zapinat komp ak nie je v doske zapojena graficka, Nvidia GTX 260,a v tedy nabehne komp pokazde, akonahle ju tam vsuniem a skusam zapnut tak nic. co to moze byt ? hry mi este vcera isli v pohode nezdalo sa mi ze by bola odpalena grafika.
-
tm_a.s.
Light Professional
skús inú vga alebo túto vyskúšať inde 
zdroj mas aky?
mozno nema dostatocny vykon..
mozno nema dostatocny vykon..
toto sa stalo presne aj mne pred par dnami najprv som myslel ze doska uz som ju skoro aj novu objednal ale nakoniec som zistil ze odisla grafika... presne to iste zasvieti diodka ci co to je na skrini rozkrutia sa ventaki na procesore na pol sekundy a nic.. cize tak
mne ked odisla grafika mi to dal pocitac jasne najavo pipanim
-
Runes
Addict
skontroluj grafiku ci nema dade dake potmavsie miesta taktiez precisti zbernicu ci to tam daco nesabotuje
no dlhsie som sem nepisal,lebo to v ten den zacalo ist, a to ked som vybral sietovku z dosky,cim som dospel k nazoru ze asi zdroj nevladal. btw zdroj fortron blue storm II 400.
ale po par dnoch som si vsimol,ze ked nic nerobim s kompomo, alebo necham na noc zapnuty koli stahovaniu tak mi komp sam restartuje, aj niekolko krat za noc, vobec nechapem co sa deje,ze by graficka ?
hry mi idu v pohode aj dlho ked hram nic nemrzne.
vcera mi opat nesiel zapnut komp ale asi na 20 krat sa to podarilo po roznom odpajani atd...vsimol som si ze ked vyberem grafiku z dosky tak komp ide,pricom graficka je zapojena v zdroji a krutia sa aj jej ventilatory,akonahle ju zapojim do dosky tak opat len klasicke pol sekundove bliknutie bedne, prosim poradte mi este
najnovsie mi zamrzol komp ked som bol od neho dlhsie prec, modra obrazovka a na nej STOP:c0000135 The program cant start because %hs is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
ale po par dnoch som si vsimol,ze ked nic nerobim s kompomo, alebo necham na noc zapnuty koli stahovaniu tak mi komp sam restartuje, aj niekolko krat za noc, vobec nechapem co sa deje,ze by graficka ?
hry mi idu v pohode aj dlho ked hram nic nemrzne.
vcera mi opat nesiel zapnut komp ale asi na 20 krat sa to podarilo po roznom odpajani atd...vsimol som si ze ked vyberem grafiku z dosky tak komp ide,pricom graficka je zapojena v zdroji a krutia sa aj jej ventilatory,akonahle ju zapojim do dosky tak opat len klasicke pol sekundove bliknutie bedne, prosim poradte mi este
najnovsie mi zamrzol komp ked som bol od neho dlhsie prec, modra obrazovka a na nej STOP:c0000135 The program cant start because %hs is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.