slovenska sporitelna
slovenska sporitelna
Zdravim chcem sa opytat chceli by som vykonat platbu do jedneho E-shopu,ktory sa nachadza v Anglicku len neviem jednu vec ci sa plati za ten prevod kedze je to do toho spominaneho Anglicka ...A ci mi zmenia zdarma ten kurz ,dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: slovenska sporitelna
vykonať platbu je veľmi obšírny pojem, a nedokážeme ti na to zodpovedať. Chceš platiť cez banku? Alebo kartou? Alebo cez internet banking? ..
Inak, pozeral si cenník na ich stránke? Určite tam nájdeš čo sa pýtaš
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj,
Tam sa nejedná o SLSP, alebo inú banku, ale o kartu, na ktorú je viazaný účet. Ako sa volá Tvoja karta? Visa Electron, Visa, Master Card, alebo Maestro Card?
Tam sa nejedná o SLSP, alebo inú banku, ale o kartu, na ktorú je viazaný účet. Ako sa volá Tvoja karta? Visa Electron, Visa, Master Card, alebo Maestro Card?
cez internet bankingaudiotrack napísal:vykonať platbu je veľmi obšírny pojem, a nedokážeme ti na to zodpovedať. Chceš platiť cez banku? Alebo kartou? Alebo cez internet banking? ..
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2010, 13:14)
Visa electronuplink napísal:Ahoj,
-
twardykamen
Medium Professional
Vacsinou sa nic neplati ..popripade niekde sa dava 1% zo sumy za platbu ale vacsinou nie aspon ja som sa s tym nestretol.Kurz ti prepocita a bude to ok.
A este jedna otazka mam sa riadit podla kurzu nákup alebo predaj??? Asi nákyp že