Nahravanie Videa z plochy

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
ChaO
Amateur
Amateur

Nahravanie Videa z plochy

Príspevok od používateľa ChaO »

Cawes ... ja hladam taky program ktory snima obrazovku ale tak ze na ploche spustim film,video a ono to zachyti , nahra to. Alebo zo stranky z ktorej sa neda stiahnut video a je rozmerov ako na youtube a xcel by som si nahrat ... Skusal som programy : Hypercam a podobne ale tieto programy video nestihaju alebo neviem, ked pustim video tak je stale cierne. Skusal som aj dake programy na nahravanie ako z web kamery ale to mi neslo vobec.

Cize v skratke : Program, ktory nahra videa napr. z youtube ked ich pustim v prehliadaci.

Chapete ???

PS: mne sa nejedna o youtube to bol len priklad z youtube to viem stiahnut.

Dikes
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

daj stranku kde su tie videa. Vacsinou su na nete navody na stahovanie alebo mozes pouzit Videodownloader.
ChaO
Amateur
Amateur

reno23 napísal:daj stranku kde su tie videa. Vacsinou su na nete navody na stahovanie alebo mozes pouzit Videodownloader.

Kód: Vybrať všetko

http://www.telesat.sk/
su to vlastne TV stanice ... tie sa nebudu moct stiahnut ja ich cem len nahrat ...
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

camstudio... je to tusim free, nahrava to krasne dobre na robenie tutorialov, alebo "kradnutie" stream videi, moznost nastavit si region v pixeloch kde budes nahravat samozrejmost takze mozes aj fullscreen aj windowed veci, myslim ze presne co potrebujes :)

http://camstudio.org/

...Enjoy! =)
ChaO
Amateur
Amateur

blazer napísal:camstudio... je to tusim free, nahrava to krasne dobre na robenie tutorialov, alebo "kradnutie" stream videi, moznost nastavit si region v pixeloch kde budes nahravat samozrejmost takze mozes aj fullscreen aj windowed veci, myslim ze presne co potrebujes :)

http://camstudio.org/

...Enjoy! =)
mno cez to som skusal ... ale skusim este raz ... inac dix ... keby nieco tak napisem ...
ChaO
Amateur
Amateur

nejde mi to ... dat Record ... oznacim si tu plochu ktoru xcem kde je to video ... a ked to ulozim a spustim tak je cierna obrazovka ...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ChaO napísal:nejde mi to ... dat Record ... oznacim si tu plochu ktoru xcem kde je to video ... a ked to ulozim a spustim tak je cierna obrazovka ...
Skus stiahnut kodeky :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

HyperCam 2
ChaO
Amateur
Amateur

nejde mi ani TO ... ak to niekomu ide ... tak pls dajte mi konfiguraciu alebo nevim co ... dovod preco mi to nejde ...
ChaO
Amateur
Amateur

Mam tu riesenie !!! do google som dal hladat stream video download .. a naslo si celkom slusny program sice s chybami a nahrava ako DEMO iba 5 min ale to newa ... ale nahrava mi to super ... WM recorder 11.3

Ale neviem v nom nastavit aby to hned aj ulozilo do Avi alebo niecoho podobneho ULOZI MI TO DO .ASF tak pls potrebujem este daky program alebo nieco cim to prekonvertujem do avi alebo niecoho podobneho normalneho ... dikes
ChaO
Amateur
Amateur

prekonvertoval mi to ImTOO MPEG ... cize problem je vyrieseny dikes xcetkym ... mozte lock
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ChaO napísal:Mam tu riesenie !!! do google som dal hladat stream video download .. a naslo si celkom slusny program sice s chybami a nahrava ako DEMO iba 5 min ale to newa ... ale nahrava mi to super ... WM recorder 11.3

Ale neviem v nom nastavit aby to hned aj ulozilo do Avi alebo niecoho podobneho ULOZI MI TO DO .ASF tak pls potrebujem este daky program alebo nieco cim to prekonvertujem do avi alebo niecoho podobneho normalneho ... dikes
ved si stiahni full verziu. Snad na lamkach bude :)
16_rap_16
Novice
Novice

Re: Nahravanie Videa z plochy

Príspevok od používateľa 16_rap_16 »

na plochu odporucam ten camstudio funguje mi bezchybne ovladanie v pohode videa zaberaju malo pameti nato v akej kvalite su.Dik za radu :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

to CAM studio ti preto nefungovalo lebo videa sa prehravaju v overlay mode.. to znamena ze sa neda spravit ani screen :)
lol7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lol7 »

cam studio je super ale aj hypercam 3 ale musis si ju spravne nactavit daj napr. do google.sk hypercam 3 qualit hd a tam nakjdes mnozstvo videj na spravne nactavenie hypercam 3
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Skús Fraps
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Takýchto tém je tu viac. Použite hľadať.
Zamknuté