NHL 11
Re: NHL 11
najlepsiu hratelnost malo podla mna NHL 98 to bolo proste najlepsie.. Potom to slo dolu vodou. Este 2002 bola jedna z poslednych ostatne boli divne podla mna 
ono zalezi na com to hras, ja na PCcku mam nainstalovanu NHL2002 a je to posledne NHL co som hraval na PC
ale na PS3 som kupil NHL10 a je super, bal som sa ze si nezvyknem na ovladanie ale slo to pomerne rychlo
uvidim ci budem kupovat 11ku, lebo 10ka sa mi velmi paci a hram to zo vsetkych hier asi najviac
ale na PS3 som kupil NHL10 a je super, bal som sa ze si nezvyknem na ovladanie ale slo to pomerne rychlo
uvidim ci budem kupovat 11ku, lebo 10ka sa mi velmi paci a hram to zo vsetkych hier asi najviac
ako mam pridat rychlost na nhl 2011? hraci su ako lemravy... ak sa to neda tak to su riadny babraci
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
mizuno a ty co si myslis ze v realnom hokeji lietaju ako stihacky? Neviem teraz presne ale mam taky dojem ze som pridaval LT(respektive L2 na PS3)
tom.tom11: tak to si ma dostal
:D asi si nevidel hokej... lebo ako korculuju tam s pukom, korculuju v pripravke
na joysticku nejde zrychlovat nicim a nieje to ani v nadstaveniach... no neviem koho to bol napad aby korculovali ako lemry
-
tom.tom11
Star
kukni si toto video. Potom si pozri . Myslim ze ta rychlost je dost podobna. A to este keby si si pozrel niektore nase extraligove zapasy tak si pomyslis ze NHL od EA je ukrutne rychla
keby si pozeral normalne zapasi nhl a videl tam napriklad protiutoky alebo co tak hned vies ze rychlost hry na nhlke je uboha
-
tom.tom11
Star
Uz som ti pisal ze pridat mozes LT respektive L2. Je mi jasne ze hraci pridaju ved to je logicke. A ak ti to nestaci tak si mozno videl NHL od EA(stare rocniky kde si mohol svistat skoro cely zapas)
ved ti hovorim ze pridat nejde aspon na xboxe ... no vtedy to bolo dobe ked prisli z cerstvy zo striedacky tak zasprintovali a ked uz boli dlhsie na lade tak aj ked som drzal rychlost tak islo ako tunak na 2011... skoda ze to takto spravili ale vsetko ostatne je dobre
-
tom.tom11
Star
No cim to asi bude. Skus ist vonku a stale sprintuj. No ale tu na xboxke to funguje tak ze ked ides do utoku a proste chces sa trochu popohnat tak par krat stlac LT(este som neprisiel na to ako to funguje) a potom si hrac postuchne puk viac dopredu a aj prida trosku...Samozrejme ako som uz nazaciatku naznacil clovek nieje stroj a nemozes to stale pouzivat(Rychlejsie sa unavy hrac)
EDIT: sorry to som si zle precital
EDIT: sorry to som si zle precital
No cim to asi bude. Skus ist vonku a stale sprintuj /// asi si ma nepochopil... ved som hovoril ze to vtedy bolo dobre vymyslene... no dobre skusim
da sa nastaviť nejaky turnaj alebo sezóna pre len DVA(2) tými ?? chceme z bratom zahrať nejaky turnaj alebo sezónu kde by sme mohli aj kupovať hráčov od iných týmov z NHL ale aby sme hrali stále proti sebe , hráme na xboxe takže nepripadá do uvahy si odohrať zapas proti pc a druhy by zbytočne čakal dúfam že chápete
nič take som nenašiel ani nevedel nastaviť tak preto sa pýtam
Ale ved to nebola vysoka hokejka ved ta je az od ramien hore a toto bolo asi vo vyske branky
a ramena su este vyssie
Dobry den ak by som tuto hru porovnal s NHL 12 su v NHL 12 nejake nove zmeny ?
mozes body-checkovat brankara pocas zapasu 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pozri recenzie NHL 12. Zmien je tam dosť, nedeje sa situácia ako pri NHL na PC.
Mozno preto, ze 3 roky uz nevysla NHL na PC 
-
MichalkoOo
Zablokovaný