"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Príspevok od používateľa audiotrack »

KaptMichal: no na druhú stranu, u nás bol párik z vedlajších tried. Holka od nás, chalan z vedlajšej. Teraz sú manželia a majú dcéru. Takže podľa mňa je to rovnako vzťah ako každý iný. Či sú z triedy alebo nie, nič to na tom či sa milujú nemení. Pri práci to už problém môže byť, ale v škole na tom nevidím nič zlé, i keď ja osobne by som mal zábrany
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Veď ja píšem len moju skúsenosť, všetko sa dá ak sa nájdu správni ľudia. Treba veriť, skúšať ;-)
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

ja som sa v 1.rocniku na strednej dal dokopy s jednou holkou,spoznali sme sa 4 mesiace pred zacatim skoly,takze sme nevedeli,ze budeme spolu v triede..nakoniec to tak dopadlo,ale aj tak sme sa dali dokopy,lebo sme sa zboznovali.
Boli sme spolu rok a pol,az kym sme si nezacali liezt na nervy,boli sme kazdy den spolu,byvali sme minutu chodze od seba,pribudali hadky,ja som dost ziarlivy,dievca proste po zlom mesiaci to vzdalo a povedalo mi,ze uz ma nelubi tak,ako by malo..Zial presli uz 4 mesiace, ale stale ju milujem,stale ked ju vidim,tak ju beriem inak,ako by som mal,som zvedavy,ako dlho to takto bude trvat,boli ma to strasne...myslim si,ze dievca s takou skvelou povahou a srdcom sotva najdem,skoda no,taky je zivot :?
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Podla mna je nevhodne hladat si partnera tam, kde moze byt obtiaz - tym myslim, ze tazko sa mu vyhnes potom, jak sa s nim rozides... Ci uz ide o skolu, alebo pracu. Ale nehovorim o jednorazovych zalezitostiach ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

kj37 napísal:Podla mna je nevhodne hladat si partnera tam, kde moze byt obtiaz - tym myslim, ze tazko sa mu vyhnes potom, jak sa s nim rozides... Ci uz ide o skolu, alebo pracu. Ale nehovorim o jednorazovych zalezitostiach ;)
suhlasim, po rozchode sa treba od ex drzat daleko

zalezi tiez kolko este budete spoluziaci

braho sa dal dokopy so svojou spoluziackou az v maturitnom rocniku a nic s tym nestratil lebo si ju vzal az po vyske
kamos sa tiez dal dokopy so spoluziackov ale az po strednej, a trvalo mu rok kym uplne rozchodil ten rozchod a neviem si predstavit co by prezival keby ju mal kazdy den vidiet....

osobne by som sa skor ako v poslednom rocniku so spoluziackou dokopy nedaval
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ale predstav si tú situáciu, ty miluješ ju a ona teba, ale silno, chceš byť pri nej každý deň, potom nerozmýšľaš nad tým čo ak to nevýjde, ale skôr veríš, že vám sa to podarí a budete spolu dlho
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Stankoo napísal: Boli sme spolu rok a pol,az kym sme si nezacali liezt na nervy,boli sme kazdy den spolu,byvali sme minutu chodze od seba
No a teraz si zober, ze ked si nejaku fesandu zoberies za zenu, tak budete tiez vzdy spolu,byvat budete spolu, takze ziadna minuta od seba a tak :) Aspon si hned zistil, ze na nieco take jeden z vas nebol pripraveny..
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Soviet napísal: No a teraz si zober, ze ked si nejaku fesandu zoberies za zenu, tak budete tiez vzdy spolu,byvat budete spolu, takze ziadna minuta od seba a tak :) Aspon si hned zistil, ze na nieco take jeden z vas nebol pripraveny..
Ako ono tu fungovalo ten rocik a pol uplne skvelo,ked sme sa porovnavali s niekym inym,tak tie pary to za mesiac zabalili,ti lepsi spolu chodili maximalne pol roka :roll: myslim,ze keby sme chodili aspon do druhych tried,tak sme spolu doteraz..
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Stankoo napísal:ja som sa v 1.rocniku na strednej dal dokopy s jednou holkou,spoznali sme sa 4 mesiace pred zacatim skoly,takze sme nevedeli,ze budeme spolu v triede..nakoniec to tak dopadlo,ale aj tak sme sa dali dokopy,lebo sme sa zboznovali.
Boli sme spolu rok a pol,az kym sme si nezacali liezt na nervy,boli sme kazdy den spolu,byvali sme minutu chodze od seba,pribudali hadky,ja som dost ziarlivy,dievca proste po zlom mesiaci to vzdalo a povedalo mi,ze uz ma nelubi tak,ako by malo..Zial presli uz 4 mesiace, ale stale ju milujem,stale ked ju vidim,tak ju beriem inak,ako by som mal,som zvedavy,ako dlho to takto bude trvat,boli ma to strasne...myslim si,ze dievca s takou skvelou povahou a srdcom sotva najdem,skoda no,taky je zivot :?
ja ti nezavidim teda...musi to byt hrozne byt vedla niekoho, koho lubis a "nemozes nic"
chodenie je jedna vec teda, ale ten rozchod by som nechcel zazit :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Treba vyprášiť spolužiačky na chatách a akciách a nie s nimi chodiť...nech je na stretávkach na čo spomínať a na čom zakladať :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ja napriklad chodim so svojou spoluziackou z kruzku na vyške uz 5 mesiacov a poviem vam je to celkom pohodicka, toto leto sme byvali spolu tri mesiace v blave a chodili sme po brigadach a fakt ked ste uz s tou osobou cely den skoro, tak uvidite ako vas vztah je silny :D tiez sa mi to uz zunovalo stale varit starat sa o nu a mat ju celkovo stale za chrbtom, az toto leto som pochopil co vsetko obnaza manzelstvo a com to je :)

drzim vsetkym po vztahoch palce
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Aspoň človek vie ako to je byť "stále" spolu....Jeden by neveril, že sa mu to raz stane a stalo sa. Je to príjemné :) ráno mám aspoň motiváciu tam ísť. Sprva to okolie bralo zaujímavo :D tie výrazy atď, teraz je to normálka, všetci zvyknutí a o prestávkach sa aspoň nenudím. Dúfam, že rozchod najbližšie 2 roky riešiť nebudeme :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Toto je také trošku špecifické pre mňa a nie príliš rád nato spomínam. Lebo som chodil na strednej s dvomi spolužiačkami, navyše oni sa moc v láske nemali, takže keď som začal chodiť s tou druhou, tak to bolo trošku divné.. :lol: Teraz sa na tom už len smejem, ale vtedy mi nebolo tri krát príjemne, keď som sa rozišiel aj s tou druhou a mal som obidve každý deň na očiach...
midnight_man
Guru
Guru

nooo niekde v kúte je tento problém vždy..snažím sa ho nevidieť.

//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 0:14)
Pár mesiacov. Je to v prdeli :) Človek nevidel za roh, a teraz to má všetko na očiach. Chalani poviem Vám, nech je aj zo zlata so spolužiačkou nikdy. Tie problémy ktoré nastanú v prípade.....sú ďaleko horšie ako to všetko pekné čo možno bolo. Fúúúú...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sak sa neondi a rozpis sa. Ake problemy?
midnight_man
Guru
Guru

No už nie sme spolu... Bolo a teda aj je to také, ten rozchod nebol moc v dobrom... ona sa ukazala ako strasna svina voci vsetkym, voci mne....posrala veci riadne. Ja som ostal ako posledny chudak hned po tom...teraz to človeku dojde všetko. Ale si predstav ze tu osobu musis denno denne stretavat, sedi v jednej miestnosti s tebou. To zobere človeku náladu hneď z rána. Keď ju tam stále počuješ... vrrrr Hlavne ked kopec veci ostalo nevyriešených a ona bola a je zatata to neriesit. Vie, ze by s toho vysla ako . . . . Kazdemu inemu povie svoju verziu...Lenze RK je male mesto :D vsetci sme sa nasli...dali veci na poriadok, bez nej. To ju samozrejme nasralo...tak je to také vzájomné. Bol by som radšej keby som ju uz nikdy nevidel, neprospieva mi to!
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

Ako to tu bolo viackrát spomenuté, je to tiež jedna z mojich zásad, kt. neporuším. :wink:
Myslím si že pozerať sa na vec, čo po rozchode, je pozerať sa na vec pohľadom realistu. Mnohý tu písali že "prečo to riešite, čo potom?" Práve kvôli tomuto sa človek potom trápi. Áno niekedy je lepšie sa nad tým nezamyslieť a užívať si krásny vzťah, ale v 75-ich %-ách prípadov nastáva po rozchode strašný smútok a trápenie. Lepšie je si zobrať aj do úvahy vec, že "čo keď sa rozídeme, ako potom budeme sa seba pozerať po ďalšie roky? ", ako sa bezhlavo vrútiť do vzťahu :) . Prípad, že sa nájdu dvaja spolužiaci, ktorým vzťah vydrží až do manželstva, je dosť ojedinelý si myslím, ale stať sa može. Ale tak prajem veľa zdaru vo vzťahu, nech to vydrží čo najdlhšie,či už ste spolužiaci či nie 8)
Toľko môj názor.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Treba vsak tiez povedat, ze je velky rozdiel spoluziaci na strednej a na vyske. Na strednej to moze mat iste negativa, na vyske je to podla mna uplna pohoda.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

tiez mam takuto skusenost, zalubil som sa do jednej spoluziacky na strednej koncom tretieho rocnika, no nejak nam to spolu neklapalo a skor nez sa to poriadne zacalo tak to cez letne prazdniny skoncilo ... no ja som bol stale do nej buchnuty, potom sme isli do 4. rocnika a bolo to hrozne zo zaciatku vidiet ju kazdy den ... a este sedela hned za mnou v lavici ... kazdy den som ju takto vidal, furt sa mi pacila a tak mi trvalo vyse roka kym som ju ako tak z hlavy dostal ... stretavame sa aj po strednej, ale uz som sa z toho dostal, uz ju tak nevnimam ako predtym

ale na vyske to je pravda, ze tam je to ine .. to uz nie je take ze cely den v skole sa stale vidavate .... horsie ak ste blizko seba na intraku :D
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Jednu výhodu by som v tom našiel, cez prestávky si môžete zabehnúť na WCko na rýchlovečku :)
Napísať odpoveď