F1 2010 od Codemasters

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Pascalwb
Addict
Addict

Re: F1 2010

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Demo byt malo, ale ho zrusili, lebo nebol cas, a koli nejakym licencovanym verziam ci co

//autoeditácia príspevku (19 Sep 2010, 16:55)
Ako vidim opravili ten Bug na vode, kukajte od 5.50 nadherne smyky dostava na tej vode.

[youtube]IFGibGlUPD4[/youtube]
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

aaa jak sa uz tesim...este treba poskladat novy PC a budem spokojny...snad mi to ATI 5750 utiahne na kvalitnych detailoch
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Jasné, že ti to utiahne, tu máš požiadavky skús dať test.

http://www.yougamers.com/gameometer/10415/
Pascalwb
Addict
Addict

Pekne damage, neni nejako extra velke, ale pekne, 0.45 sa mi paci :)

[youtube]c3OWljOroD4[/youtube]
SSemteXX
Guru
Guru

Že by toto bolo už video z plnej verzie? :roll:

Tak toto ma prekvapilo, ten dážď tam je úžasne porobený :o

Pascalwb
Addict
Addict

Sak Novinary maju Preview verziu bez kariery, a myslim, ze len s 12 tratami

//autoeditácia príspevku (21 Sep 2010, 6:54)
No tak na xbox-e to uy maju vonku "D, tak nech mi nikdo nehovori ze vsetko je na PC furt je xbox skor

//Jop PC posledne :-D A ze na PC najvacsi warez aj Ps3 ho predbehlo.
SSemteXX
Guru
Guru

Tak a je to tu ;)

F1 2010-Razor1911
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

sak pozeram a som torchu v soku :shock: :lol: zajtra drtim cely den
Pascalwb
Addict
Addict

jak v soku :-D kks sak xbox hned rano, aj PS3 poobede, a PC nakoniec, hned potom ako vypustili na Steame. No uvidime, moj posraný T-Shit kym to stiahne
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

som myslel ze az o tyzden bude release :) ale prijemne zistenie ze som sa mylil :roll:
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

asi ju idem tahat aj ked nemam v pc este grafiku :D aspon pre dobry pocit :(
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

heh já tak isto ako mizuno :D
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

JeffHardyy: tebe sa tiez odpalila?:D ... a to ako naschval ked maju vsetky pecky vyjst :D fifa11,f1,civilization5 atd /// dataport to isti :D
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

no takze moj prvy report: Po vytvoreni profilana tlacovke, vyberu prilby v karavane (:D), dal som si par TT koleciek v Monze, na zoznamenia sa z prostredim. Na prvy pohlad to vyzera kur*a DOBRE! Naozej je to nieco medzi arkadou a simulaciou, cize Engine sa vydaril. Po prvej sikane zvyknuty z GRIDu - pedal na podlahe a uz sa to zo mnou krutilo :D . Po par koleckach sa mi to zacalo dostavat do ruky.
Tak som skusil preteky. Prvy race Diskvalifikacia po dvoch zakrutach... Za kolizie...Uplne jemny dotyk sa povazuje za buracku a hned mate warning...2 warningy a ste diskvalifikovany...Rovnako sa zo skracovanim trate. Cize vo FULL mode na treba davat pozor. SSnad to nejakypatch opravi lebo pri dlhsom zavode sa taketo dva tukance urcite stanu a pretek mozte zabalit.
Dalej ma velmi prekvapili zivotopisy jazdcov a tymov. Pekne priblizenie ludom co F1 nesleduju :).
Cize na prvy pohlad hra vyzera vyborne...detailnejsie sa na to pozriem zajtra :)
Dooker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dooker »

... Je tam limitacia FPS ? ... pretoze vdazdi mi ide kolo 30 a na slnku v monaku kolo 38 ostatne kolo 40 viac ani za nic .... mam i7 , ati 5870 , 6gb ram

//autoeditácia príspevku (22 Sep 2010, 0:21)
... Je tam limitacia FPS ? ... pretoze vdazdi mi ide kolo 30 a na slnku v monaku kolo 38 ostatne kolo 40 viac ani za nic .... mam i7 , ati 5870 , 6gb ram
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak som to skusil a mozem rovno odinstalovat :) Poziadavky su celkom vysoke, na mojej zostave s 8600GT 512MB, C2D 1.8 GHz a 2GB RAM to ide na ULTRA LOW detailoch odhadom na 10-15 fps v rozliseni 1280x800 a je to nehratelne. Brzdou bude asi procesor, pretoze hra reaguje na plyn/brzdu a prevodovku oneskorene. Fyziku si nedovolim hodnotit, na to by som potreboval vyssie fps a aj volant.
Avsak v hints pri loadingu spominali, ze treba sledovat teplotu pneumatik a ze sa pneumatiky mimo idealnej stopy zaspinia a potom stratia grip, co moze byt celkom zaujimave. Ked vyjdete do strku tak bordel na pneumatikach vidno dlhsie ako v LFS (kde to ukazuje iba graf), ale vplyv na grip som nemohol otestovat.
Ked som vsak hru prvykrat zapol s vyssimi detailami, tak mi vadilo velke mnozstvo efektov, predovsetkym ta ziara iduca z kazdeho svetleho objektu (uz si nepamatam presny nazov, ale aj GRID bol toho plny), na ktoru som vyslovene alergicky. Pri GRIDe som mal vzdy po par minutach hrania pocit, ze mam sedy zakal na ociach :D
Rad by som to hral viac, mod kariery vyzera velmi slubne, ale vdaka hw poziadavkam si budem musiet pockat :)
SSemteXX
Guru
Guru

Tak ja som si to akurát nainštaloval tak idem skúsiť, btw. našiel som zaujímavý názor na hru.

Citujem:
Absolutne sklamanie pre mna. Co sa tyka grafiky mam na ultra hight a je to otras to uz aj mody do rFactoru maju krajsiu grafiku. Kolesa vobec nesedia na ceste, vyzera to ako keby som letel vo vzduchu. Co sa tyka realnosti je to totalna kravina, ved stratim predne kridlo a jazdim bez neho tak isto ako s nim, ziadna zmena, wtf ? Dalej vjazd do boxov, sak to vyzera otrasne, formula sa z nicoho nic otoci na mieste o 45 stupnov. Co sa tyka obtiaznosti hral som na hard a vyhral som hned prve preteky bez problemov aj s 10s penalizaciou a to som mal vsetky asist vypnute (mozno my pomohlo ze poznam trat z rFactoru) na Bahraine cas pod 1.56 je bez problemov, v skutocnosti zajazdil tento rok najrychlejsie kolo Alonso a malo 1:58.287, takze kde je nejaka realnost? V rFactore su casy hracov asi o sekundu pomalsie ako v skutocnosti, to znamena ze je to o moc realnejsie. Dalej co sa tyka nastaveni auta. Co to ku*va je, mat 5 moznosti nastavenia? To je aka kreativita, potom v multiplayery budu co vsetci na jednom nastaveni, to bude dobra nuda. V rFactore si nastavis kridla brzdy svetlu vysku tlmenie, ake otacky na ktory prevodovy stupen, zamok riadenia.....strasne moc je toho. Tu? Velke ho*no.Mas 5/6 moznosti kde pomocou posuvnika posuvas medzi prechodnym, suchym a mokrym nastavenim(pri kazdom su asi dve moznosti) A co sa tyka toho trapneho divadielka okolo toho, nemam na to slov kopia DIRT 2.

Konecne zhodnotenie: 3/10

Katastrofa, katastrofa, a este raz katastrofa. Na to ze ju vyvyjali niekolko rokov a dokonca jej vydanie aj o rok odlozili je hlboko ale strasne hlboko pod moje ocakavania.

P.S: je to len moj nazor. Ak som napisal nieco co nie je pravda opravte ma.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

zajtra to skúsime, semtex podľa tamtého názoru som pochopil že nemám spúšťať rFactor lebo je to strašne premakané ale mám si spustiť f1 2010 pretože to je super :) :)
SSemteXX
Guru
Guru

Nj, presne, ja to už parím, proste je to megaefekt hneď na začiatku keď si volíte svoje meno pri tých novinároch, dostávate sa do svojho kamiónu kde máte svojho agenta, môžte si vybrať vlastnú helmu atď. Fuh, pre mňa kvalita, idem toho trochu odohrať potom sem spíšem svôj názor. ;)

Máš pravdu filipito, mne sa hra páči tiež :wink:
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Mna to totalne dostalo, jedine čo by som vytkol je že tam nieje split-screen multak a ešte ma štve že to nepodporuje moj volant :smt017
Napísať odpoveď