ZOZNAM "jedalni" na SR

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

ZOZNAM "jedalni" na SR

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) mam napad, hladat som moc nehladal aj ked temy tu podobne su ale nie az s takymto zameranim. Rad by som aby co najviac ludi napisalo mesto a popis cesty, popripade uz daneho podniku kde sa da dobre a lacno najest, ale vseobecne, nie ze len presne vybrane jedlo (jedla mozu byt hlavne aby ich bolo viacej) vacsinou sa jedna o restiky ktore maju najviac ludi cez obed a obed sa pohybuje v cene do troch eur za jedlo, popripade capuju "pravu" colu a podobne. ale je to lacne, chutne a syte.
-- napad som dostal minule ked som bol v presove a potreboval som sa dobre najest za lacny peniaz tak mi kamarat odporucil jedalen. takze tu su moje napady, doplnte ma, popripade opravte (kto bude vediet) a pokracujeme. (ak tu je PRESNE tato tema ze zoznam miest a podnikov tak ma tam hodte)
Vranov -- restauracia babylon, za hotelom rozkvet blizko obchodneho centra komunal.
Presov -- Restauracia (nazov neviem) od hotelu saris, dole po ceste a doprava, velmi farebna budova.
Banska bystrica -- Od budovy T-comu v centre, dole pozdlz ulice, na lavo je velka budova s nejakou takou mensou celou sklenenou pred nou, vnutri budovy mala jedalen, velmi dobre varia, nespomenieim si taktiez na nazov, stravoval som sa tam dva mesiace. :-)))
(snad ma presovcania a banskobystricania presne doplnia co som mal na mysli)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: ZOZNAM "jedalni" na SR

Príspevok od používateľa aughostino »

chces konkretne hodnotenia uzivatelov, na tie su budes musiet pockat.

ale ak chces iba zoznam stravovacich zatiadeni tak odporucam
www.obedovat.sk/
www.kamnapivo.sk
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

aughostino napísal:chces konkretne hodnotenia uzivatelov, na tie su budes musiet pockat.

ale ak chces iba zoznam stravovacich zatiadeni tak odporucam
http://www.obedovat.sk/
http://www.kamnapivo.sk
klasicke hodnotenia uzivatelmi, proste kto kde bol, a ako mu chutilo . . . tak po strankach to je jasne, ale proste taky nas hojko zoznam....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mozem odporucit tak v Brne a kde tu po morave nieco, ale slovensko moc nie :-) ...

na cestach sa riadim poctom kamionov v okoli motorestu / restiky / podniku - kamionaci to maju prejdute milion krat a vedia kde sa najedia a financny obnos za take jedlo vydany je adekvatny :-)

ked som niekde v meste tak davam spravidla prednost nejakemu hladnemu oknu - bagete, hambacu, gyrosu a pod.
Napísať odpoveď