Program na driver

Informácie o software, ankety...
mischooo
Expert
Expert

Program na driver

Príspevok od používateľa mischooo »

Chcem sa opýtať či je nejaký kvalitný program ktorý mi na nete nájde driver presne ktorý ja potrebujem. Poprípade urobí update toho driveru. Našiel som ich dosť ale neviem ktorý je dobrý. Našiel som napríklad Driver Checker ale ked som si dal update nejakého drivera tak mi nešiel potom spustiť PC. Neviem prečo. A teraz som našiel DriverScanner a skúšam ho. Ak máte niekto nejaký odskúšaný a nájde driver aj ktorý nie je nainštalovaný a nainštaluje ho tak dajte názov programu. Ďakujem.

DriverScanner splnil moje očakávania... ovšem nevyskúšal som ho naplno... Ale čo som potreboval zvládol.. :-)
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Program na driver

Príspevok od používateľa hrban »

neexistuje žiaden taký program, tie programy čo si spomenul ti vaic uškodia ako pomôžu, pekne si choď na stránku výrobcu a tam si poťahaj aktuálny, nečuduj sa keď o5 nespustíš PC nakoľko ten program poťahá kktiny, väčšinou ťahá zlé drivery a potom to tak vyzerá...
neviem čo z toho robíte vedu, veď treba len chipset dosky, grafiku, poprípade zvukovku
potom len prídavné zariadenia ako je tlačiaren alebo multifunkčné...
mischooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mischooo »

Ja som mal driver stiahnutý. Od grafiky. Ale mal som s ním problém. A nemohol som nič iné nájsť. niektoré veci nešli ako mali ísť. Ked som niečo spustil tak sa PC resetol. A ked som si to cez toto urobil tak mi to už išlo. Ked som to rozbehal tak som ten program odinštaloval. Takže viacej tam ten program ani nebude. Vyriešil som problém a program odinštaloval...
sterver
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sterver »

hrban napísal:neexistuje žiaden taký program, tie programy čo si spomenul ti vaic uškodia ako pomôžu, pekne si choď na stránku výrobcu a tam si poťahaj aktuálny, nečuduj sa keď o5 nespustíš PC nakoľko ten program poťahá kktiny, väčšinou ťahá zlé drivery a potom to tak vyzerá...
neviem čo z toho robíte vedu, veď treba len chipset dosky, grafiku, poprípade zvukovku
potom len prídavné zariadenia ako je tlačiaren alebo multifunkčné...
Ale existuje. No iba platený.
Driver Genius
Napísať odpoveď