P: GeForce GTS 250 LOCK

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

P: GeForce GTS 250 LOCK

Príspevok od používateľa Satano »

PREDANÉ

Rozhodol som sa predať moju grafiku, pretože zvažujem uprgrade. Grafika je bez príslušenstva. Mám k nej však faktúru a záručný list. Je tam najnovší bios. Je preto krásne tichá. Kupovaná v AGEMe 14.6.2010 Bola používaná 3 mesiace na F&H. Výkonovo je medzi HD5750 a HD5770. Jedná sa o tento model: ASUS ENGTS250 DK/HTDI/512MD3. Nová stojí v ALZE 120€. Predávam aj inde.
Očakávaná suma 80€
Prílohy
001.jpg
klokyno
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: P: GeForce GTS 250

Príspevok od používateľa klokyno »

Nechcem kaziť obchod ale keďže je kupovaná z Agemu tak bola zrejme kupovaná cez registrovaného užívateľa a aj keby nebola tak nie je problém si tam vytvoriť konto a ísť si ju kúpiť. Tu je screen koľko stojí jediná 512MB GTS 250. A tých 10€ si myslím nie je problém doplatiť za novú. Môj odhad je že viacej ako 50€ Ti za ňu nikto nedá. ;)
Prílohy
GTS 250.jpg
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Tu mozno nie, ale za 70-80€ ju behom par dni preda mimo fora (sam napisal, ze predava mimo fora tiez :) ).
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Satano napísal:Je tam najnovší bios. Je preto krásne tichá.
Je ticha,lebo je tam najnovsi bios ? to som este nepocul :roll:

// nj,myslel som si,ze auto regulaciu podla zataze a teploty maju vsetky "novsie" karty
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

tacosi - fw. zvykne upraviť otáčky fanu grafickej karty, tým pádom to nedopadne ako Zotac AMP! 480 GTX, kde pri nulovej záťaži má 100% otáčky rovnako ako pri 100% záťaži. Taktiež fw mení voltáž pamätí, gpu, atď. takže časom zistia že nepotrebuje až toľko voltov, znížia voltáž, zníži sa teplota, a tým pádom sa môžu znížiť aj otáčky na vetráku - jednoduchá analógia :)
C.e.D
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C.e.D »

sry za OT ale je to tak, a plati to aj pre CPU a jadro grafiky, tzv zapecenie, ked zo zaciatku ti treba na urcitu stabilnu frekvenciu napr 1,15v tak dajme tomu ze po mesiaci dokaze rpacovat stabilne aj pri 1,1v ;)
a co sa tyka grafiky, tiez si myslim ze ma cenu okolo 50/60€ je to hodne stare jadro...
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Satano »

- že mi za ňu nedá nikto 50€? :lol: po toľko sa predávajú 9800GT a tá je výkonom trochu inde :roll:
- v ageme sa môže registrovať každý... čiže je kupovaná cezomňa :D v ageme túto už nemajú, tak mi prosím ťa nelinkuj green verzie... ja predávam túto a keď mi ju nájdeš v ešope za toľko, tak OK, ale inak je to pre mňa bezpredmetné...

tacosi: tak si potom ešte asi neflashoval bios... čo chápem, lebo to nie je činnosť pre amatérov... (min. otáčky boli asi 30 či 40% a grafika sa nevedela podtaktovať v 2D... teraz sa podtaktuje a podvoltuje a fan sa točí iba na 15%)
- joj, že staré jadro :smt081

ponuky po pc fórach sú okolo +/- 70€
mimo fóra 80 + dobierka

pokiaľ viem, tak sa tu má obchodovať... toto nie je pokec... alebo tu neplatia pravidlá? fakt fórum na úrovni :roll:
Zamknuté