Pre ľudí ktorým sa nechce čítať celý článok napíšem, že zombíci vyzerajú ako len kulisa preto, lebo je to zatiaľ video z ešte nie finálne verzie /uvidíme či sa to do finálnej podoby zlepší/
Vyzerá to nechutne zábavne
No uvidíme, si myslím, že originálku kupovať cenu nemá, na L4D2 sa to podľa mňa nešplhá. Zatiaľ to ešte necrackli je len CloneDVD, ale určio stiahnem a odskúšam potom sa rozhodnem ako ďalej.
ovladanie je tam sQuele mam to hram to je to šupa normalne zbrane tam mozem pouzit on boxerskych rukavic az po nejake motorove pili a sekery šupa je to 4* ale ta grafika sa mohla zlepšit
ja mam presne ten isty problem, najprv to pytalo msvcr100.dll tak som ho nakopiroval do zlozky s hrou, teraz sa uz hra da spustit ale okamzite po spusteni mi vypise, ze "program prestal pracovat"... skusim este nieco vygooglit
tak som to vyriesil, tu je navod pre win 7: Otvorit Ovladaci panel, vybrat Zvuk, pravy klik na reproduktory (Speakers) a vybrat Vlastnosti, tam prepnut na Spresnit a tam kliknut na tie ciselka a vybrat maximalne 24 bitov/44khz (cokolvek vyssie ako 24bitov/48khz sposobi crash)
Cawte ja sa chcem opytat mam problem so save game hra bezi mam od skidrow ale ked ju ulozim potom vypnem spustim znova idem dat load game tak mi napise save failed a zmaze save ktore som si ulozil a tak musim znova celu hru a stale to iste nevie niekto co s tim ?