Zdravim vazeni
Chcem sa Vas opytat na nazor lebo ja uz fakt neviem

vec sa má takto:
Moja holka(17) ostala doma na chorej a ja (18) samozrejme do school normalny den. Lenze vcera po tom ako sme boli von a na skype ked sme sa lucili som len tak zo srandy povedal : "ked si uz doma co keby si mi spravila sexi fotecky?:P"

Samozrejme myslel som to zo srandy vsak to poznate. A dneska ti pridem a povedala mi ze ich mam spravene ze ich dala do stareho albumu na PKC ale ze zmenila heslo (prislo mi cudne, neriesil som). Ja samozrejme nateseny z fotiek v spodnom pradielku atd

a ked som tak vychvaloval jednotlive fotky a lichôtky padali jedna radost ona zrazu ze : JJ aj kamos to iste povedal

... Trochu mi trvalo kim som sa po tejto vete spametal, tak som sa ju spytal ze co to ma znamenat. Ona uplne s kludom ze ajtak pootm zmenila heslo. Predsa mi nejde oto ze len jeden to videl ale ako mu ho mohla len tak s kludom prezradit, ked tam mala fotky pre mna. Oci vyrazajuci nazov albumu FOR YOU a nejaky idiot si predsa na take bude pytat heslo. Na jej mieste by som mu urcite nevyhovel ked fotky spravila premna. No nie?
Nakoniec to vyvrcholilo v hadke kde vedela povedat len prepac a nic normalnejsie a ja som samozrejme chcel vediet z akeho dovodu mu ho prezradila. Proste sa ma to dotklo
Odpovede preco mu ho dala som sa nedockal a odvtedy sa k nej spravam chladnejsie, beha mi to proste po rozume.
Skuste sa dotoho vzit, ako by ste sa zachovali? Zatial som zoseba nemal pocit ze som extra ziarlivec

ale ajtak chcem vediet ci som to nahodov neprehnal. Lebo by ma mrzelo keby koli niecomu takemu sa ma nastrbit nas vztah.
THX