BMW rad 3 318i E36??
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: BMW rad 3 318i E36??
ono nizke vyzera byt dost na fotke..ale vyskovo nastavitelny podvozok..takze mozno ho dal dole len kvoli fotke..pretoze z BA je aj on..ano chcem ho na denne pouzivanie, tak som myslel, ze by sa dal ten podvozok trosku dvihnut a nemuselo byt to byt tak strasne neprijemne... do tej farby som sa zamiloval, tie svetla predne su na nic to je pravda..ale keby k tomu boli mozno tmave smerovky nebije to tak do oci, interier nie je odfoteny ani na klube, uz som pisal, nech tam supne par fotiek, tak teraz cakam, zevraj 100% stav, cierna koza, bodykit je original m-packet ten sa mi paci, motor myslim nie je o com
.. len sa bojim predsa len stare auto za dost penazi
-
RATZINGER666
Darca
fuuuha, to je teda fesak 
krasa! (teda az na tie mracitka
)
kukam na tu 328 a som az obareny, aka krasa, o 1-2 cm hore a dole gt listy, hodit na 16ky makke a je z toho pekny daily car 
a tour tiez nadherny (mracitka dole ale)
a tour tiez nadherny (mracitka dole ale)
-
RATZINGER666
Darca
eras: neber to zle, ale konecne nejaky rozumny prispevok od teba 
-
Point
Professional
smejo jednoducho som ti musel dat K+ .. brutal auto
keby to nebol kombik je vybrane.. ale cena je tak ista ako pri tej 328 .. cize to vyzera tak, ze na cukrovy stav e36ky adekvatna
/// ratz.. rozmyslal som..ale uz ked tam pojdem tak musim nieco kupit lebo su to vyhodene peniaze.. co pozeram mobile.de tak nic moc auta.. tuto si mozem kludne obzriet, je v mojom meste, mozem si ju pozriet aj 3x narozdiel od dovozu..tam pridem vidim a kupim.. recova bariera to iste, a ked uz sme pri tom nejake zaujimave e36 na tom mobile.de nie su.. same pretiahnute kapoty az neviem kam (otras), "tuning" kks
/// ked uz som pri tom, splechni ratz kludne tvojho favorita.. cenu pribliznu poznas, benzin, okolo 150ps, zadok je vyhoda, sedan, cierny interier, pohodlnejsie auto ako civic hladam
, auto som volil radsej starsie , kvalitne?, po servise.. s mojim predpokladom, ze sa 3 roky vozim, bez nejakych obrovskych investicii.. snad..
// tak to nic moc chrobacik, ja mam volno 3 dni
/// ratz.. rozmyslal som..ale uz ked tam pojdem tak musim nieco kupit lebo su to vyhodene peniaze.. co pozeram mobile.de tak nic moc auta.. tuto si mozem kludne obzriet, je v mojom meste, mozem si ju pozriet aj 3x narozdiel od dovozu..tam pridem vidim a kupim.. recova bariera to iste, a ked uz sme pri tom nejake zaujimave e36 na tom mobile.de nie su.. same pretiahnute kapoty az neviem kam (otras), "tuning" kks
/// ked uz som pri tom, splechni ratz kludne tvojho favorita.. cenu pribliznu poznas, benzin, okolo 150ps, zadok je vyhoda, sedan, cierny interier, pohodlnejsie auto ako civic hladam
// tak to nic moc chrobacik, ja mam volno 3 dni
-
RATZINGER666
Darca
... hm, no pokial si ochotny dat take peniaze za e36, asi by som premyslal aj nad vyletom do reichu...
// rad by som sa do teba pustil, macko, ale uz naozaj nevladzem, dneska a zajtra mam volno, tak som to musel patricne oslavit
... ale ak si rovnakeho razenia ako ja a mas 5000e, pojdes do imprezy 2,0 GT 
// boha, to si kedy stihol editnut?
// no ja osobne pokukujem po tejto uz nejaku dobu http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... za/7885535 , teraz este aj stiahol cenu o 30 000kc... pripadne este toto je fesak po velkom servise http://auta.yauto.cz/subaru-impreza-sub ... 14839.html ...
// rad by som sa do teba pustil, macko, ale uz naozaj nevladzem, dneska a zajtra mam volno, tak som to musel patricne oslavit
// boha, to si kedy stihol editnut?
// no ja osobne pokukujem po tejto uz nejaku dobu http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... za/7885535 , teraz este aj stiahol cenu o 30 000kc... pripadne este toto je fesak po velkom servise http://auta.yauto.cz/subaru-impreza-sub ... 14839.html ...
dakujemRATZINGER666 napísal:eras: neber to zle, ale konecne nejaky rozumny prispevok od teba
viem, ze sa vymykam konvencnym nazorom, co sa jazdy, vyberu aut a techniky tyka, ale som rad, ze ked si kupujem auto, tak si nevyberam corollu 1,3 len kvoli tomu, ze sa kazi najmenej, alebo auta do 10k e r.v. 2009, ale poskulujem po drahsich a trosku zabavnejsich autach
a na margo toho... imprezu gt odobrujem
-
RATZINGER666
Darca
no ja tiez tie stvorvalce v bavorakoch nemusim a tiez viem preco
kazdopadne pri vybere auta sa mozem s tebou stotoznit, akurat to nenazyvam zabavnymi autami a charakter premotorovanych zadokoliek mi uz tiez az tak nevyhovuje
kazdopadne, S2 je uz na dialy naozaj trochu moc 
... ale ja sa raz naseriem a pre tu modru imprezku si pojdem
//
point: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m3/8175092
... ale ja sa raz naseriem a pre tu modru imprezku si pojdem
//
point: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m3/8175092
-
Point
Professional
m3 by som sa bal uplne.. to uz vobec nema nic spolocne s daily car, diely budu tiez podstate drahsie.. aspon si myslim, kedze je to najvyssia rada ale rozumiem, ze si mi chcel ukazat co sa za tu cenu da zohnat.. (ale ked si porovnas interiery tych 2 aut..tej mojej fialovej a tej m3ky tak by bolo podla mna hned jasne ktoru.. fialovu s motorom tmavomodrej
)za tu cenu zozeniem kludne aj e46ku ale skor e36 po servise ako e46 pred servisom si myslim.. impreza jasne modla..ale zasa ten servis.. servisakov bmw poznam viac.. na subaru ani jedneho
ale stale rozmyslam..je to auto na denne vozenie? je to skoro 15 rocne auto.. vydrzi to este? kolko mi to vydrzi.. nechcem do toho sypat kazdy mesiac peniaze a peniaze.. vydrzi mi to napriklad 5 rokov?
// sorry za blbe otazky ale neda mi to
.. sedel niekto v e36ke vlastne? ako je na tom s konfortom? ake su sedacky? ake to vlastne je soferovat e36? je z toho moc citit ta staroba auta? z mojho fačka hej 
ale stale rozmyslam..je to auto na denne vozenie? je to skoro 15 rocne auto.. vydrzi to este? kolko mi to vydrzi.. nechcem do toho sypat kazdy mesiac peniaze a peniaze.. vydrzi mi to napriklad 5 rokov?
// sorry za blbe otazky ale neda mi to
-
RATZINGER666
Darca
nechaj si cosi doviezt z reichu a nemusis sa bat, ze sa ti to rozpadne, zaklad je dobry vyber, od toho sa odvija nasledny servis... 15tich rokov sa neboj, ja som tiez auto kupoval ako 12 rocny dovoz, tri roky sa vozim okrem benzinu a oleja zadarmo a az teraz som robil generalku prednej napravy - naboje, brzdove strmene, kotuce, platnicky, stabilizatory, homokinetaky, loziska, kvapaliny, material stal kolo 500e, to su podla mna vyborne ceny, na starsie auto v pohode najdes kvalitne veci z druhovyroby...
o emtrojkach som cital nedavno, konkretne o e36 a e46 a servisu by som sa uz nebal, ludia to bezne pouzivali ako dialy a nemali so servisom nejake problemy... okrem toho uz je po celej europe dost tychto buraciek a nahradne diely su zohnatelne... keby slo o e30 alebo e90, nesiel by som do toho, ale tieto generacie by nemali byt nejake problemove... predpokladam, ze to nechces na nejaky rapidny najazd, pises, ze hlavne po meste a kratke trasy, a pises, ze chces auta vystupovat vysmiaty, tak staci liat najkvalitnejsi olej, mat znameho v servise a pretrpiet 11l/100km a voila - mozes sa vozit a aj usmievat
// ja som to dve soferoval, obidve cez 200k, ale nejakych zavad som si nepovsimol, zalezi, ako je auto starane...
// mne sa praveze zda interier zachovalejsi na tej fialovej m3, netreba sa kukat iba po nepovysavanych kobercekoch a uz trochu chytenom volante, rovnako aj tie flaky na sedackach su sposobene iba charakterom tej latky, podla toho, ako po tom prejdes rukou, taku to necha smuhu, keby si to videl nazivo, chapal by si, o com hovorim...
// zatial top: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
// http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
o emtrojkach som cital nedavno, konkretne o e36 a e46 a servisu by som sa uz nebal, ludia to bezne pouzivali ako dialy a nemali so servisom nejake problemy... okrem toho uz je po celej europe dost tychto buraciek a nahradne diely su zohnatelne... keby slo o e30 alebo e90, nesiel by som do toho, ale tieto generacie by nemali byt nejake problemove... predpokladam, ze to nechces na nejaky rapidny najazd, pises, ze hlavne po meste a kratke trasy, a pises, ze chces auta vystupovat vysmiaty, tak staci liat najkvalitnejsi olej, mat znameho v servise a pretrpiet 11l/100km a voila - mozes sa vozit a aj usmievat
// ja som to dve soferoval, obidve cez 200k, ale nejakych zavad som si nepovsimol, zalezi, ako je auto starane...
// mne sa praveze zda interier zachovalejsi na tej fialovej m3, netreba sa kukat iba po nepovysavanych kobercekoch a uz trochu chytenom volante, rovnako aj tie flaky na sedackach su sposobene iba charakterom tej latky, podla toho, ako po tom prejdes rukou, taku to necha smuhu, keby si to videl nazivo, chapal by si, o com hovorim...
// zatial top: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
// http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
-
Mrk
Professional
nadhera tie M sedany
jedneho dna aj ja budem take mat
jedneho dna aj ja budem take mat
@Point: vymenil som tlmice, co mi dosli rozhrkane, uz sa 2 roky vozim len tak, ze by som lial len olej a benzin... keby niet nehody a neriesim klampiarcinu
ci citit starobu z toho voza? cjv, doma mame podla teba stare herky(2x audi '85 a '91), ale najhorsi pocit mam aj tak z punta '02
btw e36ka je stale len 3er, sice pohodlejsie posedenie ako v nejakom lacnom spotrebaku, ale furt to bude 3er, na pohodlie si treba pytat 5er, tam zacina ten komfort
ci citit starobu z toho voza? cjv, doma mame podla teba stare herky(2x audi '85 a '91), ale najhorsi pocit mam aj tak z punta '02
btw e36ka je stale len 3er, sice pohodlejsie posedenie ako v nejakom lacnom spotrebaku, ale furt to bude 3er, na pohodlie si treba pytat 5er, tam zacina ten komfort
-
Point
Professional
eras.. prosim ta neber to tak, ze stare herky.. ja mam rad stare auta..keby som nemal rad stare auta nerozmyslam nad e36 ale kupim si swift a hotovo.. auta z 90rokov su najkrajsie..
btw sa ospravedlnujem autorovi za brutalne znasilnenie temy..ale tak sadla mi
btw sa ospravedlnujem autorovi za brutalne znasilnenie temy..ale tak sadla mi
ta je pekna....skoda toto objemu....a sa to tu niejako zmenilo na BMW forum
preco skoda toho objemu? ved to je (okrem inych) hlavna deviza toho vozu 
// uz som sa lakol
// uz som sa lakol
hopsmejo napísal:preco skoda toho objemu? ved to je (okrem inych) hlavna deviza toho vozu
328i je uz nieco ine
-
Point
Professional
tato 328 je sice krasna..ale tuto nechcem.. mam na to svoje dovody