Pomale stahovanie
Pomale stahovanie
Posledne tri dni mi stahuje,co som skusal, z MU, RS, HF pod 100kbs. Doteraz vzdy sa rychlost pohybovala medzi 200-300 kbs. Preco ? Internet DSL T-COM, router D-link DSL 2641R. http://www.speedtest.net/result/518820200.png
Vytiahol som router zo zastrcky a akurat sa zmenila IP. Mozno mi to len ukazuje nespravnu rychlost a percenta uz stiahnuteho. (Pri firefoxe mi robilo aj ze ukazovalo ryclost 200kbs ale v skutocnosti to bolo asi za 5s.) Teraz stahujem cez CryptLoad a ukazuje ze mam stiahnutych 40% a rychlost 50kb s a zrazu je to uz stiahnute. A to iste aj cez firefox a google chrome.
-
MirecPB
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.avira.com/en/support/kbdetails.php?id=208
ja sa s tym nezaoberam, ved je jedno ci ti to stiahne plnou rychlostou pri 100% abo "polovicnou" pri 50%, ked to spravi za ten isty cas
ja sa s tym nezaoberam, ved je jedno ci ti to stiahne plnou rychlostou pri 100% abo "polovicnou" pri 50%, ked to spravi za ten isty cas
Re: Pomale stahovanie
Aby som nevytváral novú tému, tak píšem sem.
Od včera som postrehol, že download z hocijakého servera mi ide veľmi pomaly, pohybuje sa okolo 20 kb/s. Ako cez firefox, tak aj napr. cez JDownloader. Pritom normálne by to malo ísť rýchlosťou približne 250 kb/s. Skúšal som vypnúť/zapnúť router, vytiahnuť ho zo zásuvky...nič nepomohlo. Mám net od T-Comu, Turbo 2 2048/256 kb/s.
Skúšal som spraviť test na speedtest.net a tam vyzerá byť všetko v poriadku, takže neviem kde je chyba.
Od včera som postrehol, že download z hocijakého servera mi ide veľmi pomaly, pohybuje sa okolo 20 kb/s. Ako cez firefox, tak aj napr. cez JDownloader. Pritom normálne by to malo ísť rýchlosťou približne 250 kb/s. Skúšal som vypnúť/zapnúť router, vytiahnuť ho zo zásuvky...nič nepomohlo. Mám net od T-Comu, Turbo 2 2048/256 kb/s.
Skúšal som spraviť test na speedtest.net a tam vyzerá byť všetko v poriadku, takže neviem kde je chyba.
- Prílohy
-
- net.png (20.62 KiB) 964 zobrazení
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Tcom ma zavedene FUP, nepresiahol si uz hodnotu 120gb mesiac?
Určite nie. Ja som 120GB nestiahol ani za posledné 3-4 mesiace.masterdead napísal:Tcom ma zavedene FUP, nepresiahol si uz hodnotu 120gb mesiac?