Aké boli vaše imatrikuly ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Odpoveď ešte k druhej strane: "Čo by sa stalo, ako by som im povedal, že nie?"
V podstate nič, až na to že by ťa brali na škole ako nejakého loosera, socku, proste padavku.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

robite z toho tazku vedu, ved este budete na to spominat :)
ChallengerQo napísal:podla mojho nazoru uzasne trapne, robili sme nejaku napodobeninu baywatchu :D a tak to do padlo

btw, ten v strede s cervenymi trenirkami som ja :D (akoze pamela, a ten coho drzim na rukach je akoze mitch:D)
srobarka??
Ing.Zoidberg napísal:u nas na skole sa to nerobí 8) závidte :lol:
zavidiet mozes jedine ty ;)

Innocence - pacia sa mi tvoje nazory a zdravy pohlad vzhladom na tvoj vek :)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tiez som o imatrikulackach pocul len ze je to blbost a same tie najhorsie verzie boli spomenute v mnohych pripadoch si myslim ze vymyslene. Tak ci tak ti co sa tak strasne boja tak vacsinou ide len tak tristvrtina triedy a ako som si zistil ja na skole tak minuly rok sa to nerobilo uz nwm z akych pricin a nevia sa ci sa to bude tento rok vobec robit...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No my sme na gympli nemali žiadne zverstvá na imatrikulačkách. Akurát nám ako prímanom nasprejovali zelený pás na hlavu a to bolo všetko. A keď sme organizovali imatrikuláciu v septime, tak sme nemohli zelenáčom urobiť nič, takže mali iba zložiť prísahu na knihe. Myslím, že také tresty a úlohy, ako tu spomínate, nie sú príliš reálne...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Na škole, na ktorú sa chystám, našťastie nič takéto nie je, takže som rád, že nemusím podstúpiť tieto blbosti. Podľa mňa sú imatrikulácie typu znemožniť prvákov blbosti. Jasné, že keď to robí niekto druhému, tak to je pre neho zábava, ale keby bol na jeho mieste, tak by si hneď rozmyslel, či také niečo chce.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

DjBass: neboj sa, aj ti co budu teraz robit prvakom zle, boli tiez prvaci a im tiez robili zle

cele imatriklacie su o srande to strapnovanie sa vam teraz zda take hrozne ale ked to uz zazijete tak sa na tom budete iba smiat, nie je to nic hrozne staci to iba vydrzat - "pretrpiet"
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

aughostino, hovor mi nieco o zosmiesnovani :D my sme na imatrikuly vsetci chalani okrem 1 tancovali od Pussycat Dolls- Button a to tak ze sme boli prezleceny za baby... sukne a vsetko co k tomu patri, vyzerali sme jak *** :lol: a to vsetko na skole kde bolo v nasom rocniku 32 chalanov a vyse 100 dievcat :D :D a potom nasledovala after party a tam sa to rozbehlo najviac :D :D
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

ares: kedze viem, ze si z HALW tak je jasne, ze afterka vedie :-D

a to, ze sa prvaci obavaju je samozrejme, lebo ti co to robia sa im snazia nahovorit tie najhorsie veci ake kedy poculi, ale to je len vymysel, ako pisali asi o 2 strany dozadu, momentalne imatrikulacie idu cez zastupcu/riaditela (cenzura vsetkych zverstiev), takze tych "strasnych" disciplin az tak vela nemoze byt..

ked sa ohliadnem na moje imatrikule tak som sa tesil a mal "strach" zaroven, ale po prvych minutach to zo mna odpadlo a uzil som si ich (robil som dokonca az 2 discipliny), a potom nasledovala tradicne afterparty a tam sa to roztocilo :-D a este ma napadlo, ze viac sa "strapnili" (v dobrom slovazmysle) tretiaci ako my, lebo tancujuci chlapci s chlpatymi pupkami je naozaj zazitok :D

imatrikulacky su podla mna o tom, aby si sa nejako odprezentoval na danej skole, ked sa budes branit, ze ty ulohy plnit nebudes/nezucastnis sa vobec, tak sa aj na tej skole zapises, nikto nebude chciet mat s tebou nic, ja som sa na imatrikulackach zoznamil asi s polovicou skoly a som rad ze imatrikulacky existuju :)

btw. cas plynie a tento rok ich robim ja (s triedou samozrejme) :D drzte palce, nech je vela zabavy :)
Sp!rit
Star
Star

Re: Aké boli vaše imatrikuly ?

Príspevok od používateľa Sp!rit »

My ideme robiť ako tretiaci kabu teraz, vedeli by ste to zhrnúť do nejakých zaujímavých tipov, čo "bažantom" (prvákom) nadeliť? Či už chlapcom alebo dievčatám..vďaka :P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...také hovadiny ako že ich máte s niečím napatlať by som si odpustil. Skôr vám odporúčam nejaké nedeštruktívne úlohy, aby potom ich mamičky doma nenadávali, že musia prať...dajte im napr. zaspievať nejakú známu a ľahkú pesničku, napr. Slovenské mamičky alebo niečo podobné...a tiež môžte inšpiráciu na takéto nedeštruktívne hry hľadať v relácii Partička...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kerby si mi dal zaspievat Slovenske mamicky tak asi spustim toto:

Iny text k Slovenskym mamickam si bohuzial nepamatam :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...vidím, že ľudová tvorba niektorým nič nehovorí :-D ...texty im môžte vytlačiť na papier a keď nebudú vedieť melódiu tak im poviete nech si ju vymyslia alebo nech to zaspievajú na melódiu Slovenskej hymny...a dobrý nápad...zaspievať Slovenskú hymnu...
Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú,
Slováci už zase v šenku vodku pijú.
Zaplaťme im bratia...atď...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Určite niečo čo ich nemôže (prvákov) nejak poškodiť. Nedávať im nič hnusné jesť (vieč či niekto nie je alergický na orechy, v tej brečke nemusia byť rozoznať) alebo nejak poškodiť im ich majetok napr. oblečenie. Na tieto veci by som si už dal v súčasnej dobe pozor a vlastne má ísť o zábava a nie nejaké blbé inštitucionalizované šikanovanie.
janinka13
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa janinka13 »

mna ked imatrikovali, tak mi zaviazali oci, a musela som strkat ruky do neznama. Samozrejme v nachystanch nadobach boli rozne spagety a vsetko mozne co oblo slizke, a podobalo sa hmatom na hmyz, na dalsie nechutne veci. ked som splnila vopchat ruku do vsetkych nadob tak ma potom este domalovali a mohla som ist :)
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

No my sme mali takúto imatrikuláciu:
1. Vstup do miestnosti, pomaľovali nás
2. Nejaký program
3. "Súťaže"
4. Museli sme prejsť "tunelom": Najprv pobozkať (pivo) Zlatý Bažant a potom to začalo, preplaziť sa cez ten tunel... sypali na nás múku, kečup a hocijaké blbosti a na konci...sme museli zjesť nejakú chu*ovinu a zapiť to 0,5 deci nápojom (ocot, citrón...ale asi najviac tam bolo toho octu :aasmile19: )
5. Cesta domov: celý zad*baný od múky a naťahovalo ma z toho "napoja".
Toť vše :roll:.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

mna raz na gympli chcel nejaky druhak pokreslit fixou pred imatrikulami....fixu som mu zobral a pokreslil ja jeho :D potom ma uz nikam nevybrali :D
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

ja chodim na elektrotechniku , takze najprv nam na hlavu nakidali kecup, horcicu, med a muku, potom kazdy dostal supu el.prudom a musel zjest piskotu s chilli omackou, a potom ulohy, najprv zoskok z dosky so zaviazanymi ocami, potom spominana uloha ked baba musela prevliect vajce z jednej nohavice do druhej a nakoniec zjest po slepiacky okoreneny puding ktorym vas krmila baba tiez so zaviazanymi ocami, celkom pohodaa
// okrem toho ze sme smrdeli ako hotdogy nikto nic nenamietal :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

imatrikuly každý deň S SOŠ Gos-Sk, Trnava :wink:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Mňa to čaká za 3 týždne :D Chodím na bilingválne gymnázium ktoré sa tak trochu nesie v kresťanskom duchu, čo som od druhákov počul tak nás klasicky nejako "strápnia" .. už teraz nám dali robiť nejakú scénku, chceme vymyslieť naopak niečo čo by tak trochu strápnilo ich :D Nejaké nápady? :D
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

U nás sa imatrikuly niesli v celkom pohodovom duchu. Mali sme holiť balón s penou v ktorom bola múka, obkresliť postavu na zemi perom v ústach (ked prišla spolužiačka do rozkroku, to boli pohlady :mrgreen: ) jesť nejaký blivajz, hryzať do cibule zo zaviazanými očami, spievať atď
Na to ako sme sa báli, to dopadlo dobre.
ach kde sú tie časy...
Napísať odpoveď