F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010
Kde sa ukladaju savy? lebo nainstaloval som to na notebook a chcem to do pc.
Re: F1 2010 od Codemasters
Je to pecka, henta lama co tara v tom citate nwm. ja hravam rfactor ligu a tam bezde lepsie casy oproti realu aj o 5s sa davaju. vsetko mama Off Legend Ai, hram na volante a neni to take lahke, uz aj mechanika som zrazil
, ale cakal som ze to bude horsie ale som spokojny
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdialky ty vyzera ze by aj MP cez lan mohol ist...neskusi niekto? ICQ mam dole
//autoeditácia príspevku (22 Sep 2010, 18:41)
//autoeditácia príspevku (22 Sep 2010, 18:41)
Hah, kks. Neviete niekto ako je to možné, že napr. ideme 15kôl hej a z toho nejak v 6om kole sa rozhodne zrazu každý ísť do boxu? Nepršalo, počasie sa nemenilo, kolízia nebola žiadna. Ja dement som nešiel do boxu a dalšie kolo mi už ten trtko kecal do mikrofónu aby som nezabudol ísť do PIT-u 
Inak, ani ja nechápem čo píše, napíše, že sa nedá nastavovať auto, však sa dá úplne do detailov všetko nastaviť, hneď na prednom monitore v monoposte.
Inak, ani ja nechápem čo píše, napíše, že sa nedá nastavovať auto, však sa dá úplne do detailov všetko nastaviť, hneď na prednom monitore v monoposte.
-
Shamway
Professional
Lebo nad pri pretekoch o dlzke 20 a viac percent sa musi ist do boxu po druhu zmes suchych pneumatik...rovnako ako v real F1 
No v F1 je pravidlo, ze musis vymenit zmes pneumatik aspon 1x za pretek, cize asi isli kvoli tomu. K setupu sa teraz neviem vyjadrit, uz som to odinstaloval, ale tipujem, ze mal na mysli presne ciselne hodnoty vsetkych parametrov - len pri podvozku mas napriklad tlmenie narazu, odskoku, pruziny, odklony, zbiehavost a este cosi a mam pocit, ze tu som to nevidel.
Tak to mi je jasné ako, že to treba meniť, pravidlá F1 poznám nakoľko som menší fanatik. Ale nechápem prečo práve vtedy a všetci, ja som išiel až kolo zatým a v boxe som dostal nejak +15miest dozadu, som skoro odpadol a to som tam šiel zo 4eho miesta. No nevadí, aspoň som o niečo múdrejší teraz.
btw. Všimli ste si tie upgrady v monitorovom menu na monoposte?
btw. Všimli ste si tie upgrady v monitorovom menu na monoposte?
-
filipovadlo
Novice
Prosim vas ako mam spravit aby mi sla hra ukladat ked tam dam ten cd key 01911............ tak mi to pise ze je to zly a mam dat iny
Musis si vytvorit offline profil. Nie online.
EDIT: Navod
Je to sice na dirt2, ale v podstate je to to iste.
EDIT: Navod
Je to sice na dirt2, ale v podstate je to to iste.
Sak to je logicke, Lebo predtebou isli vsetci do boxu a ty si sa posunul na 4te, ked si isiel aj ty do boxu, vratil si sa naspet cca.
Tie upgrady som si nevsimol, ale maju tam byt
BTW napiste nacom hrate a ako a ako sa vam dari.
ja AIDS OFF, Legend AI, Volant
Australia Q1
22 , som isiel dat dobry cas a v poslednej sikane 3 auta zrazene, no nej*bne ta? 
Potom v Race 17 miesto a DQ, Proste ked starujete tak vzadu neni sanca dojst na bodoch, ale asi nejak zle radim, lebo stracam na vyjazde
Tie upgrady som si nevsimol, ale maju tam byt
BTW napiste nacom hrate a ako a ako sa vam dari.
ja AIDS OFF, Legend AI, Volant
Australia Q1
Potom v Race 17 miesto a DQ, Proste ked starujete tak vzadu neni sanca dojst na bodoch, ale asi nejak zle radim, lebo stracam na vyjazde
-
MP4-27
Guru wannabe
ide mi to na plnzch detailoch co som ani necakal a je to fakt pekne...strasne sa mi paci start a dym z vyfukou...aaaaaaaa tesim sa jak male deco
Neviete preco mi pri instalaci hned napise Error 0x800b0109 a v logu
Edit:
Tak nic stacilo to nainstalovat cez game.msi a uz to ide
Edit:
Tak nic stacilo to nainstalovat cez game.msi a uz to ide
skazatoN : tam máš dole riešenie, tie metódy, mimochodom používaj Google najprv, až potom fórum. http://support.microsoft.com/kb/822798
Achmed: Tvoja grafická karta je?
Achmed: Tvoja grafická karta je?
-
Achmed
Light Expert
cela zostava:Achmed: Tvoja grafická karta je?
AMD Athlon X2 dualcore ql-62 2.00 ghz
4GB ram
Grafika: Ati Radeon HD 3200
Tak toto by ti šlapať malo, som si myslel, že máš slabú kartu bez podpory Pixel Shader 3.0, ale takto neviem kde je problém.
-
hojko
Site Admin
Achmed: Neverim tomu, ze na Radeone 3200 si to zahras, pretoze tie karty byvaju aj integrovane na zakladnej doske a su to slabucke karty akurat tak na Solitaire vo Windowse. Podla PassMark stranky ma karta vo vykone 106 bodov, co ju radi na 549. miesto v rebricku vykonosti medzi grafikami. Len pre porovnanie, taky Radeon 9600XT, co je tak 7 rokov stara grafika dosahuje 101 bodov, cize je to vykonnostne tak rovnako. Radeon 5770 ma 1576 bodov a patri mu 23. miesto, teda je, ak sa to da tak zhruba cislami povedat, priblizne 15x vykonnejsi. Bez investicie aspon tak 100 eur za grafiku z bazaru si tu hru nezahras.
-
Achmed
Light Expert
Hojko: netvrdim ze je to nieaka excelentna karta ale hry ako mafia 2 alebo crysis slapu v pohodicke na vysokych detailoch... ale ak nerozbeham nezastrelim sa 
-
hojko
Site Admin
Achmed: Tomu neverim.
-
Achmed
Light Expert
tak never mne je jednohojko napísal:Achmed: Tomu neverim.
Rad bych si to zahral.Utiahnem to na Mojom new Ntb? Procesor AMD Athlon™ II Dual-Core processor M320 2.1GHz ,3 Gb Ram, 256Mb integrovana Radeon HD4200?Som si vedomy ze na plnych si to urcite nezahram uz len kvoli grafike ale aspom nieco.
Dik
Dik