instalacia WINDOWS
instalacia WINDOWS
nechce mi nabootovat instalacne cd WIN...pridavam prilohy z BIOSu ci tam je vsetko OK??...dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: instalacia WINDOWS
Prve mas CD na bootovanie, potom ide disk. Aj ulozis tieto nastavenia??? Ak ano, tak potom asi nie je to CD bootovacie.
ano mam to ulozene ako to vidis na obrazkoch...hojko napísal:Prve mas CD na bootovanie, potom ide disk. Aj ulozis tieto nastavenia??? Ak ano, tak potom asi nie je to CD bootovacie.
-
typek61
Darca
hojko ja mam taku dvd napalovacku ze mi proste neberie bootovacie cd/dvd ja neviem cim to je mozne asik pol roka stara
cize to moze byt aj mechanikou.inac ine cd ti botuje ci???
pc je stary asi 3 roky...problem by s mechanikom nemal byt...mozno to ozaj neni bootovacie cd...a ine cd som neskusal...typek61 napísal:hojko ja mam taku dvd napalovacku ze mi proste neberie bootovacie cd/dvd ja neviem cim to je mozne asik pol roka staracize to moze byt aj mechanikou.inac ine cd ti botuje ci???
-
typek61
Darca
vyskusaj ine
uvidime
no ine mi roztocilo riadne...takze asi mam zle cd coo
-
typek61
Darca
´´roztocilo´´ znamena,ze ti pise na obrazovke pre stlacenie klavesu zacne bootovat???
nie nie..nenapise nic....pri tom instalacnom cd Windowsu cd ani neroztoci...dal som nejake ine ale nie windows a to hned roztocilo..ale nenapise nic...
-
typek61
Darca
tak to ti je na dve veci ked ti nenapise nic a nezacne bootovat 
no budem musiet to CD vyskusat na inom pc...lebo sa mi nezda ze by to bolo zle CD.....
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2010, 18:45)
spoznam nejako ci mam vlastne bootovacie cd....okrem moznosti ho dat do ineho pc...
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2010, 18:45)
spoznam nejako ci mam vlastne bootovacie cd....okrem moznosti ho dat do ineho pc...