F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
Utiahnuť utiahne, len neviem na akej grafike. Samozrejme AA si dáš off, vypneš Blur a nastavíš si slabšie rozlíšenie.
-
lekoklatik
VIP
Re: F1 2010
4tá strana nie je ďaleko.lekoklatik napísal:systémové požiadavky http://www.yougamers.com/games/10415/
Alebo tu, stačí si vybrať hru : http://www.systemrequirementslab.com/
Minimalne poziadavky viem.Ale vacsinou to je tak ze mam min poziadavky ale hra je aj tak nehratelna tak sa najskor opytam predtym.
-
Metro2033 problem
Light Expert
a este sa vas chcem opytat ako mam spustit multak ? ak to tu je prepaččte nečitam to
kúpil si si túto hru?
-
Metro2033 problem
Light Expert
Bože píš zrozumiteľnejšie, noo môže znamenať aj áno a môže znamenať aj nie. Keď máš origoš tak zapneš hru vytvoríš si kariéru dáš si Exit To Paddock alebo klasicky tam máš hneď na výber Multiplayer, ak nemáš origoš tak sa hrá cez tunngle za pomoci Hamachi.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
takze prvy full zavod mam zasebou...
s prestavkami na jedlo a WC
za 2h a 15min... 1.Hamilton 2.Alonso 3.Ja za Lotus 
-zatial som to hral len na 2 najlahsej obtiaznosti ale zato na klavesnici...
-zatial som to hral len na 2 najlahsej obtiaznosti ale zato na klavesnici...
presne tak, keď máš originál tak hráš v podstate cez windows live, zadáš sériové číslo a hráš ak nemáš origoš tak by to mohlo ísť cez hamachi, osobne to nemám odskúšané...SSemteXX napísal:Bože píš zrozumiteľnejšie, noo môže znamenať aj áno a môže znamenať aj nie. Keď máš origoš tak zapneš hru vytvoríš si kariéru dáš si Exit To Paddock alebo klasicky tam máš hneď na výber Multiplayer, ak nemáš origoš tak sa hrá cez tunngle za pomoci Hamachi.
Ja som to skusal nejde to ani cez Hamachi, vytvorit vytvori, ale druhy to nenajde, mozno skusit vypnut firewall, ale nechce sa mi stym hrat
Boha mariu, aké nervy mám kks, neexistuje, ten Kuala Lumpur, to je trať preboha nezáživná, už asi 5kráť som sa pokúšal ju dokončiť, no vždy som už nejak v 9om kole a puf, urobím chybu a vyšmiknem sa, ah. Na nervy to je ale strašne, nechce sa mi to dookola hrať lebo tie trate sa strašne dlhé, sa musím tak nahovárať aby som to už zapol, srdce ma ťahá ale nemôžem, nanajvýš mám Gamepad dodrbaný nový príde až o týždeň, ma normálne bolia prsty do stláčania šípok na klávesnici 
-
MP4-27
Guru wannabe
na akej verzii Hamachi si to skusalPascalwb napísal:Ja som to skusal nejde to ani cez Hamachi, vytvorit vytvori, ale druhy to nenajde, mozno skusit vypnut firewall, ale nechce sa mi stym hrat
Tak musíte to skúšať pri vypnutom Firewall-y a samozrejme musíte mať nový LogMein Hamachi.
-
xbarney
Medium Star
Má to niekto cez Hamachi odskúšané ?
-
aviceN
Guru
skuste to na 1.0.1.5 hamachi.
-
mirak2
Hardcore addict
je este niekto komu vadi ten divne vysoky zvuk formul? btw v replayoch hra pendulum 
Zdravim
Akoze trosku nechapem tej hre. Moze mi to niekto objasnit? Lebo to mam chut odinstalovat.
Zapnem si karieru a spustim zavod. Som v garazi a idem na trat kde robim casovky (asi kvalifikacia alebo co) a beham tam 40minut, mam odjazdenych asi 15kol a co dalej? Ked som bol v garazi a ti mechanici mi polozili na formulu ten komp, tak tam pisalo ze 10 minut nieco neviem co. Po 20 minutach som sa vratil do garaze a uz tam bolo 40 minut. Co to presne znamena? Moze mi to niekto povysvetlovat? Dakjem
Akoze trosku nechapem tej hre. Moze mi to niekto objasnit? Lebo to mam chut odinstalovat.
Zapnem si karieru a spustim zavod. Som v garazi a idem na trat kde robim casovky (asi kvalifikacia alebo co) a beham tam 40minut, mam odjazdenych asi 15kol a co dalej? Ked som bol v garazi a ti mechanici mi polozili na formulu ten komp, tak tam pisalo ze 10 minut nieco neviem co. Po 20 minutach som sa vratil do garaze a uz tam bolo 40 minut. Co to presne znamena? Moze mi to niekto povysvetlovat? Dakjem
-
Yos
Professional
Sapo: Ak som spravne pochopil, prvykrat si jazdil tzv. Practice, kde si mohol jazdit freerun. Akonahle ma to uz prestalo bavit, isiel som do boxov a tam das pootm len skip to qualifying, teda kvalifikacia na samotny zavod. Tu mas tiez casovo obmedzenu, no ked som uz dal cas, s ktorym som spokojny a myslel som si, ze uz asi lepsi nedam, tak som siel znova do boxov a tam som uz dal len skip to race.
No akože toto ma tiež dosť vytočilo, na začiatku prvých 20ich minút kvalifikácie som bol na 2om mieste, a potom keď som dal skip to race, tak som padol na 15-e, wtf 
To ako teraz mám čakať v tom boxe 1hod, či ako? Škoda, že to nejde nijak zrýchliť.
Btw. pre toho kto by nevedel, pri kvalifikácii máte niečo tam v Engineer, že "BH Session", neviem teraz čo presne, tam dostanete úkol ktorý keď splníte hodia Vám nejaké nové prvky/testy na auto, otestujú nové nastavenia atď.
To ako teraz mám čakať v tom boxe 1hod, či ako? Škoda, že to nejde nijak zrýchliť.
Btw. pre toho kto by nevedel, pri kvalifikácii máte niečo tam v Engineer, že "BH Session", neviem teraz čo presne, tam dostanete úkol ktorý keď splníte hodia Vám nejaké nové prvky/testy na auto, otestujú nové nastavenia atď.