tam to není, ale je záhadou že na nb mám win 7 sa dá odinštalovať, mám tam zložku..
no na pc mám win XP a niet zložky na odinštalovanie a pritom tá istá mafia je nianštalovaná na oboch
Ide o to, že akú Mafiu máš, ak máš mafiu od Skidrow alebo od iného "kreknutého vydavateľstva" tak uninstall nebude, nakoľko oni to dávaju ako kompresiu a cez soft sa to inštaluje a podobné sračky. Takže stačí dať remove, prečistiť registre a je to, ak sa to nenachádza medzi "Pridať/Odebrať Programy" tak to nikomu vadiť nebude ak vymažeš celú zložku.
SSemteXX napísal:Ide o to, že akú Mafiu máš, ak máš mafiu od Skidrow alebo od iného "kreknutého vydavateľstva" tak uninstall nebude, nakoľko oni to dávaju ako kompresiu a cez soft sa to inštaluje a podobné sračky. Takže stačí dať remove, prečistiť registre a je to, ak sa to nenachádza medzi "Pridať/Odebrať Programy" tak to nikomu vadiť nebude ak vymažeš celú zložku.
jo, je to od skidr., len na nb win 7 mám unins000.exe, ale na pc win XP nie je........ to je divné, ale dík, není aní vo Pridať/Odebrať Programy
všetkým dík
Caute.
Mono tato otazka tu uz bola, ale pravdepovediac sa mi velmi nechcelo citat 120 stran.
Mam problem s nacitanim 15 kapitoly. Vatim pozicane peniaze, skonci rozhovor a zecne nekonecne nacitavanie. - Mam orginalku.
Dakujem za pomoc.
Ako som uz raz pisal -MAM ORGINAL HRU!!!!!!
Aj tak mi to blbne. Vyskusal som uz vsetko co ma napadlo, napr. pustit od zaciatku kapitolu, ale nepomohlo to.