I/P: Tablet
I/P: Tablet
Cafte, predam tento TABLET : Genius G-Note 7000
je to A4 format, 32 MB interna pamet, slot na pametovky...
s komplet prislusenstvom okrem krabice (manual, CD, kabel, pero, tablet, nastavce na pero)
uplne novy ani raz nepouzity, je od znamej, ktora rusila firmu, zo zruseneho skladu...
je to A4 format, 32 MB interna pamet, slot na pametovky...
s komplet prislusenstvom okrem krabice (manual, CD, kabel, pero, tablet, nastavce na pero)
uplne novy ani raz nepouzity, je od znamej, ktora rusila firmu, zo zruseneho skladu...
Re: I/P: Tablet
cena ?
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Keby chcel napisat cenu,tak ju tam ma,a nedaval by prefix I/P.Takze cenu mu mas navrhnut Ty.OphusS napísal:cena ?
UP!!!
-
Runes
Addict
15€
da sa to pripojit ako tablet tablet abo funguje to len ako samostatny tablet
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2010, 21:50)
no neviem ked nato kukam tak to funguje aj k pc tak ako potrebujem, nove stoji 57 co som nasiel neviem 20 ti staci ???
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2010, 21:50)
no neviem ked nato kukam tak to funguje aj k pc tak ako potrebujem, nove stoji 57 co som nasiel neviem 20 ti staci ???
da sa pouzit aj k PC aj samostatne...
kde si ho nasiel za 57€ ? ja iba okolo 80... kazdopadne aj keby niekde stal 57€, za 20 ho nikdy nedam, nakolko je uplne novy, ani raz nepouzity, len nema vrchnu krabicu, inak vsetko este aj prislusenstvo origos zabalene v sackoch...
daj link kde si ho videl za tych 57, som zvedavi
kde si ho nasiel za 57€ ? ja iba okolo 80... kazdopadne aj keby niekde stal 57€, za 20 ho nikdy nedam, nakolko je uplne novy, ani raz nepouzity, len nema vrchnu krabicu, inak vsetko este aj prislusenstvo origos zabalene v sackoch...
daj link kde si ho videl za tych 57, som zvedavi
nazdar...dam ti zan 40 evri s tym, ze si pon mozem prist zajtra (doobedu) do Ziliny
... ak sa do zajtra nedohodneme, moja ponuka je 40 evri vratane posty
-
Runes
Addict
no pokusim sa viem ze to bolo na stranke z nemecka a 7100 tam stala 70€
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2010, 13:20)
kaslem nato nece sa mi to hladat kazodpane kolko to vydrzi na baterke ??? lebo som rozmyslal nadtym ked to stalo este 130€ to bolo dake 3 roky dozadu ze na prednasky ale dako som nato zabudol
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2010, 13:20)
kaslem nato nece sa mi to hladat kazodpane kolko to vydrzi na baterke ??? lebo som rozmyslal nadtym ked to stalo este 130€ to bolo dake 3 roky dozadu ze na prednasky ale dako som nato zabudol
Aiden - tvoja ponuka v celku vyhovuje, ale jedine s tym ze by si si pon prisiel do Lietavskej Lúčky (smer Rajec), lebo ja nebyvam priamo v ZA, este pockam na vyjadrenie Runes ci da viac 
Runes- newiem kolko vydrzi na baterke, ja som ho nikdy nepouzil, je uplne novy.. a chcem upozornit ze je bez baterii, tj baterie si budes musiet dokupitv( (4xAAA do tabletu + 1xAAA do pera)
a co sa tyka 7100 - je to to skoro to iste..
Runes- newiem kolko vydrzi na baterke, ja som ho nikdy nepouzil, je uplne novy.. a chcem upozornit ze je bez baterii, tj baterie si budes musiet dokupitv( (4xAAA do tabletu + 1xAAA do pera)
a co sa tyka 7100 - je to to skoro to iste..
ok, tak pockame na vyjdrenie runesa a ked tak SS...
-
Runes
Addict
:-/ kurnik mozno by som aj dorovnal a tak ale neviem ci to natolko vyuzijem :-/ asi to predaj ja bych to musel najprv oskusat ci to vyuzijem natolko kolko by som zato dal
ok , takze to ide Aiden ... viac SS
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 13:03)
takze osobka prebehla z mojej strany spokojnost... nech sa vyjadri aiden
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2010, 13:03)
takze osobka prebehla z mojej strany spokojnost... nech sa vyjadri aiden
sry za neskorsiu reakciu (vela pracovnych povinnosti + skola)...som spokojny, vsetko prebehlo podla planu, zariadenie je bez zavad
dakujem