Pekne skryta povaha?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Pekne skryta povaha?

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Hoj :D

Medzi mojimi myslienkami sa objavilo nieco taketo:
Vseobecne dievcata utocia/vseobecne je taky myslienkovy stav, ze aki sme my chalani taki a hentaki (narazam tu teraz hlavne na jednu vec a to co sa tyka vztahov). "Vsetci chlapi su rovnaki". Klasika co mozme pocut zo strany neznejsieho pohlavia. "Sme take svine, ze dokazeme bez problemov kukat po inych dievcatach, podviest ich, vo vztahu sa spravat ako by pre nas nic neznamenal a skakat z jedneho do druheho a tak dalej a tak dalej. ALE...nie je to tak, ze ide len o "zauzivany" prototyp, ktorym vlastne samotne prisluscnicky nezneho pohlavia zakryvaju to, ze su take ony?
Rad by som vedel vase nazory. Ide o taku free temu, piste co Vas napadne :wink: .

P.S.
Ide o myslienku a nie o presvedcenie, tak vycitky a narazky na moju osobu si nechajte pre seba, na to nie som zvedavy :wink: dik.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Pekne skryta povaha

Príspevok od používateľa Janio »

Podľa mňa to je 50 na 50 tak isto ako sa pozrie muž sa pozrie aj žena (to sa tu už riešilo) A niektorí muži podvedú ženu, ale ani ženy nesú sväté takže tiež 50 na 50 (záleži od povahy nie od pohlavia) No podľa mňa ženy, lepšie povedané väčšina si nevie pripustiť že aj oni spravili chybua preto hádka končí touto vetou...

Niekde som čítal že muži myslia na sex každé 7 sekudny, no ženy každé 5, jediný rozdiel je v tom že muži sa chvália tým koľko "dali dole" preto nám to robí také zlé meno :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je to priveľmi zovšeobecnené tvrdenie, s ktorým sa nestotožňujem. To je ako vyhlásenie "pekné dievčatá sú namyslené, bohatí ľudia so povrchní, bifľošky nepoznajú zábavu...". Môže to platiť na väčšinu, ale nie je to pravidlo. Tak ako poznám chalanov, ktorí nemajú problém s takýmto správaním, tak tak isto poznám aj také baby.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

S.T.E.A.L.T.H

to mas tak, ci uz muzi alebo zeny, niekedy sa snazia zo svojim partnerom manipulovat a taketo narazky, alebo pripomienky ktore si spomenul, sa k tomuto naramne hodia.
Vo vseobecnosti ale muzi lahsie a rychlejsie schopni nadviazat nahodny sexualny vztah s peknou zenou, zatial co naopak to az tak neplati, zeny su vyberavejsie a väcsinou len tak s niekym do postele hned nevlezu. Samozrejme existuje dost vynimiek na oboch stranach.. :)
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Toto mi je teda téma. Tak isto je kopec ženských, ktoré sa správajú horšie ako chlapi a oproti ich konverzácii dokonca vedie často aj chlapská krčmová o čom mam presvedčivý dôkaz zo včerajšku, keď skupinka troch cca 22 ročných dievča čítala článok 10 vecí, v ktorých sú chlapi lepší ako ženy a na každý bod mali pripomienky, že by sa človek zosral. Nemáme si čo vyčítať to je môj názor. Akurát, že my toľko nemanipulujeme so svojim partnerom. Nemáme v tom takú prax ako ony.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Zvladla som to citat asi tak do polky..no..Ak ta zeru nejake predsudky voci muzom,tak nebrat vazne ..toho sa nakeca..
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

ithory napísal:Zvladla som to citat asi tak do polky..no..Ak ta zeru nejake predsudky voci muzom,tak nebrat vazne ..toho sa nakeca..
Nezeru ma predsudky. To bolo mierene konkretne na povahu zien, ci to tak je/nie je . ? Toto bola urcita myslienka nakopnuta jednym komentom niekoho nemenovaneho tu na hojku. Ja na to nejaky nazor mam, mozno iny, mozno rovnaky, ale o to nejde, ja som chcel nazory inych, tu.
Napísať odpoveď