CS 1.6 Server hojko.com
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
mas unban ale ak sa to bude opakovat uz ti viac x nepomozem ....
-
ABzV
Medium Expert
a CukrowaWata je este aktivna?
-
Red_Scorpion
Amateur
Caute
na hardwar.sk som nahodil script, ktory overuje ktori admini su online na ICQ ak by ste mali problem s cheatermi skocne na stranku a napiste nejakemu adminovi urcite Vam pomoze
// je to hned pod prihlasenim
na hardwar.sk som nahodil script, ktory overuje ktori admini su online na ICQ ak by ste mali problem s cheatermi skocne na stranku a napiste nejakemu adminovi urcite Vam pomoze
// je to hned pod prihlasenim
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ICQ nemam ale...
nick: MzQf0rest.cfg
nick: MzQf0rest.cfg
- Prílohy
-
- dement.rar
- (1011.65 KiB) 28 stiahnutí
RedScorpion: Vy hlavne odstrante to info, kto koho specuje, pretoze takto sa tazko demuju citri!!!
-
ABzV
Medium Expert
pokial viem tak aspon nas adminov nevidia
Zakazat awp na snowe!!! Kokos, to je brutal, ked sa nejaky curak, co inak nevie vytiahne s awp, a ostatni sa mozu co? Uhybat a nestrielat.
-
krtko42
Medium Expert
inak nevie... hral neskor aj s inym- ked si odisiel tak hral aj s inymi a vedel to. zakazat sa to pokial viem moc dat nebude pretoze sa to nekupuje ale zdviha zo zeme a tomu sa vyhyba jedine tak ze sa tam daj nejaka bariera aby si tam nemohol ist... to by ale bolo dost obmedzujuce. proste sa proti awpckarom treba naucit hrat a pojde to, aj tak sa ich nikdy nezbavis je to sucast hry tak preco by sme ju nemohli vyuzivat ze?
keby vie niekto editovat mapy, tak to spravi raz dva..
ale tak, awp tam patri
a pokial tam nehraju 4 hraci dokopy, tak to awp sa da zniest
ale tak, awp tam patri
-
Nadeo
Guru wannabe
Upravit by sa dala mapa, ale potom by vypisovalo hracom, ze maju inu mapu ako ma server. Myslim, ze existuje snow bez awp, ale nevidim v tom vyznam.. Patri to do hry, ma vyhody ale aj nevyhody...
-
lekoklatik
VIP
stačí klasický restrict.
ja proti awpckarom nic nemam, ale na fy a aim mapach to je fakt cudne... na tie mapy proste patria ,,rifles,,
-
ABzV
Medium Expert
btw co je awp? Magnum Sniper Rifle, a to awp tam patri...ja ked berem awp tak nekempim tu zonu odkial sa bere, ja s nim rushujem a mne to awp tam vobec nevadi. urcite som proti restrictu, je v tej mapr tak sa s nim moze hrat
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2010, 12:09)
ale za to autolama (rychlopalka) urcite restrict!
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2010, 12:09)
ale za to autolama (rychlopalka) urcite restrict!
Co je zo servermi?
//Aha sry, nabuduce budem vediet
//Aha sry, nabuduce budem vediet
-
lekoklatik
VIP
je potrebné pozerať aj http://www.hardwar.sk/ ohľadom CS. Máš napísané v chate
-
Red_Scorpion
Amateur
ja som zasadne proti zruseniu awp .. neni to urcite o tom ze si to nejaka lama zoberie a kempi, je to sucast hry proste to tam patri, tak isto aku si ju zoberie nejaka lamka si ju mozem zobrat aj ja a zabit jeho alebo ja to riesim tak ked niekto chodi stale pre awp, ze ho na zaciatku kola zabijem ked si pre nu uteka 
-
ABzV
Medium Expert
pokiaľ môžete tak uverejnujte ipčky serverov kde môžete nech sa zvýši návštevnosť
ďakujeme
Ok ja musim zase vyjadrit svoj nazor, lebo takto sa to neda, na inych serveroch to bezi tak, ze je kopec adminov, ktory proste obcas chodia hrat tiez, ked tam nieje jeden, je tam druhy a podobne, a stale tam niekto je....teda vo vacsine pripadov.
Na vasom serveri som este ani raz nezahliadol admina, ani raz a to hram teraz dost casto. Dnes je tam jeden citer cely den!!! Hral som na obed, on tam bol...skusil som sa pripojit teraz, je tam zase...este s dalsim...myslim ze takto pojde server pekne do riti, a strati navstevnost. Robte s tym nieco.
Na vasom serveri som este ani raz nezahliadol admina, ani raz a to hram teraz dost casto. Dnes je tam jeden citer cely den!!! Hral som na obed, on tam bol...skusil som sa pripojit teraz, je tam zase...este s dalsim...myslim ze takto pojde server pekne do riti, a strati navstevnost. Robte s tym nieco.
-
Red_Scorpion
Amateur
aky to bol server ?
gun game, chodim vacsinou iba na tento, a je presrany citermi stale ked tam pridem.
Pozrel som si ban list, hrac s nikom KillerDinho je uz bannuty ale stale si hraje kazdy den...
Pozrel som si ban list, hrac s nikom KillerDinho je uz bannuty ale stale si hraje kazdy den...