F1 2010 od Codemasters

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: F1 2010 od Codemasters

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Sapo čože? Toto ti nechcem veriť, ja som hral bývalý F1 99-02 na najvyššej úrovni a som si to dával, tuto to mám na Médium, všetko nastavené na realistic, AI súperov na Medium-e a to už 2í deň neviem prejsť Malajziu, mám také nervy, že sa to bojím zapnúť, večer si troška vymetiem mozog a hádam v sobotu poobede to prejdem. Na začiatku sa dostanem na 7-u priečku cca. no potom keď sa má ísť do boxov tak padnem na 16-18-e miesto, potom už len musím jazdiť dookola a neurobiť chybu, lenže bez chyby sa to nedá lebo jak tlačím tie šípky na klávesnici ma porád ruky bolia do toho. Vždy sa vydrbkám vyšmyknem niekde a konec. Sa mi to už ani nechce zapínať lebo pomyslím na to, že jeden závod je asi polhodinový ma ide odpáliť.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

to Kuala Lumpur je dost zakerne, tiez som mal s tym problemy.. potom dalej Sanghai, co je velmi podobna trat. Tie dvojte lomene zakruty chu prax. :oops:
SSemteXX
Guru
Guru

Vedel by mi niekto poradiť načo je ten Flashback? Ja som ich mal vypnuté aj v Dirt-e a aj v F1 ich mám teraz OFF. Ako sa to aktivuje? To je niečo s časom, či?
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

ludia bez service packu 3 to nemam sancu spustit?
SSemteXX
Guru
Guru

Určite, že nie, SP3 je základ každého XP-čka si myslím. Stačí si ho stiahnuť, má okolo 250-300 mb. Samozrejme jazyk SP3 závisí od jazyku tvôjho Windowsu v PC.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Semtex vytvoril server na hamachi, kto sa chce pripojit, napiste ss.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Flashback je nato ze ked narazis v replay pretocis das F12 a tam ta to hodi.

A to sa mi nechce verit na Easy a Medium to neviete prejst??? Hrate na sipkach

Ja Na Harde z 10 na 1 vpohode vyhram, a na Legend to uz je horsie, vsetko Off.

A Niekto tu pisal ze nema damage, lebo na Easy neni

Mohol by si napisat aku siet na hama a tak
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

SSemteXX napísal:Sapo čože? Toto ti nechcem veriť, ja som hral bývalý F1 99-02 na najvyššej úrovni a som si to dával, tuto to mám na Médium, všetko nastavené na realistic, AI súperov na Medium-e a to už 2í deň neviem prejsť Malajziu, mám také nervy, že sa to bojím zapnúť, večer si troška vymetiem mozog a hádam v sobotu poobede to prejdem. Na začiatku sa dostanem na 7-u priečku cca. no potom keď sa má ísť do boxov tak padnem na 16-18-e miesto, potom už len musím jazdiť dookola a neurobiť chybu, lenže bez chyby sa to nedá lebo jak tlačím tie šípky na klávesnici ma porád ruky bolia do toho. Vždy sa vydrbkám vyšmyknem niekde a konec. Sa mi to už ani nechce zapínať lebo pomyslím na to, že jeden závod je asi polhodinový ma ide odpáliť.
Fakt. Mam medium obtiaznost. Zacinal som na 6. pozicii a v piatom kole som isiel do boxov. Pisalo mi v zozname, ze prvy jazdec za mnou je 1500m pozadu. Oni isli tiez do boxov, ale potom som viaz ani nepozeral tu vzdialenost. Ale v piatom kole som mal pred nimi naskok 1500m. Teraz hram druhy zavod a moc sa mi nedari. Nemozem dosiahnut ani poriadny cas na kvalifikacii :( Hmm
tomisimi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomisimi »

to iste ...som neveril ale hram na easy kvalifikacia sa mi raz podarila na 6 miesto inac 12 az 18 a zavod tiez skoncim tak 12-18. aj to tych predomnou jednoducho nestiham dobiehat som myslel ze je to tym ze na zaciatku mozem hrat len za slabe teami ale asi ee
Pascalwb
Addict
Addict

A hrate na sipkach??? , lebo ked na volante tak to sa mi nechce verit
tomisimi
Novice
Novice

medzernik a sipky...keby som hral na volante ta som beznadejne posledny:D:D:D:D a zase koli 1 hre si nebudem kupovat volant za 200 ecka

a to tiez som nasraty kedze tak hram hry uz 8 rokov a mam skill podla mna
Sapo
Addict
Addict

Ja to hram na gamepade s analogovym ovladanim. Prave som dokoncil druhy zavod, skoncil som piaty :( Ale proste nechapem to. Zacinal som s 18. pozicie a po stvrte kolo som da dopracoval na druhe miesto. Isiel som do boxov a bol som tam asi 15-20 sekund, pricom ostatny jazdci tam boli asi 5-10 sekund :( To ako preco? Potom som jazdil ako sa len dalo, ale za prvym som meskal az 40 sekund. (vo finishi).
Pascalwb
Addict
Addict

Ti menili aj kridlo???, nemuseli ta zatlacat spet? nezrazil si mechanika :-D bezna zastavka tam trva max 5s
tomisimi
Novice
Novice

to si natom este dobre

//autoeditácia príspevku (24 Sep 2010, 17:10)
Pascalwb napísal:Ti menili aj kridlo???, nemuseli ta zatlacat spet? nezrazil si mechanika :-D bezna zastavka tam trva max 5s

ne ma pravdu dakedy trva 8 sekund ale dakedy ten typek povie wait a daco v zmysle ze neni dokoncene a trva aj 15 sekund
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

no ked jazdis neopatrne na trati,tak v boxe sa stoji dlhsie,lebo mas penalizaciu
tomisimi
Novice
Novice

ja som napr nemal penalizaciu a som stal dlho tiez ..ako keby "simulacia " zleho tankovania pohonnych latok abo ja neviem :D
ixo555
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ixo555 »

som cital na codemasterovskom fore, ze toto dlhe satie v boxoch je nejaky bug a ze to nie je na kazdej trati. Vela ludi sa tam na to stazovalo a ziadaju od codemasters patch. A typek od nich sa tam vyjadril, ze ked sa vyvojari vratia z dovoleniek tak sa na to mrknu. Takze ostava len cakat...
Sapo
Addict
Addict

No presne. Kolesa mam vymenene do troch sekund, a potom ma daju dole z toho ich zdvihaka a typci tam len tak stoja. Ten co stoji vedla tak vyzera ako by tankoval alebo co. Asi to bude fakt bug, pretoze ostatny hraci vystartovali za 5 sekund a ja som tam cakal ako chu*. ;)
Pascalwb
Addict
Addict

hh tak stym so sa este nesteretol :-D, ale tankovanie to urcite nebude :-D
tomisimi
Novice
Novice

no bolo by to realne aj normalne dakedy treba cakat na tankovanie ked kukam F1 :D
Napísať odpoveď