Prehnal som to?
Re: Prehnal som to?
chore neni to ze sa nafotila.on to chcel ale pre seba chore je alebo mozno aj ona ked nema problem to ukazat jemu a darmo ze si zmeni heslo
verim tomu ze ich ma v pc
Hej VireX a nadržaný úchyl z pokecu vie, že album pomenovaný "FOR YOU" je pre jej frajera.A automaticky má nadržaný úchyl aj vedieť či je daná slečna zadaná.Resp ak to nevie tak sa jej to má najskôr opýtať.Prepáč ale myslím, že nie každý má doma vešteckú guľu
ved hovorim druha vec je ze je chora asi ona
lae dobre nehajme to tak ako autor temy postupil??
Čo je choré na fotkách? Keď mi moja priateľka pošle svoje fotky, tak si ich uložím a v prípade dlhšieho odlúčenia na ňu myslím s rukou v gatiach. Nič viac na tom nie je a určite nič choré. 1C3, tebe treba ešte trochu dospieť, aby si pochopil.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ty čo si honíš nad fotkami ideš hovoriť o tom, že musí dospieť?pinco napísal:Čo je choré na fotkách? Keď mi moja priateľka pošle svoje fotky, tak si ich uložím a v prípade dlhšieho odlúčenia na ňu myslím s rukou v gatiach. Nič viac na tom nie je a určite nič choré. 1C3, tebe treba ešte trochu dospieť, aby si pochopil.
omg ludia
tie fotky to bolo uplne len otazka medzi recou ja som ani necakal ze ich spravi ale na druhej strane ma to moc potesilo
je rada ked ju chvalim na fotkach to je pravda a uz davno mi neposlala ziadne ... nasralo ma to ze KDE to dala, KTO to videl a este sa tvarila ze to je v poriadku ze nemam sa naco hnevat
tie fotky to bolo uplne len otazka medzi recou ja som ani necakal ze ich spravi ale na druhej strane ma to moc potesilo
je rada ked ju chvalim na fotkach to je pravda a uz davno mi neposlala ziadne ... nasralo ma to ze KDE to dala, KTO to videl a este sa tvarila ze to je v poriadku ze nemam sa naco hnevat
ale no, ty ma snáď sleduješ? Ruka v gatiach alebo inak poloha zvedavého mnícha, je niečo iné ako honenie. Nemýl si pojmy s dojmami.audiotrack napísal: ty čo si honíš nad fotkami ideš hovoriť o tom, že musí dospieť?
Nie nemala sa vycapovat pred inymi ..nemam staleho frajera ok,ale uz ked som s niekym vo vztahu by malo byt po vzajomnej dohode,niektorym chalanom velmi vadi,inym ani velmi nie ..
pinco nech su dojmy a pojmy ake chchu ale s ruukou v gatiach no neviem..budes si zmolit v rukach tvojho pana??ved nevadi niekto zmoli niekto honi kazdy podla seba..ale tak nizko som neklesol aby po rozchode som robil to co ty nad fotkamy byvalej...:)Dospiet tu mas jedine ty 
-
javatar
Hardcore addict
podla mna len chcela aby jej fotky niekto "schvalil" kym ich ukaze tebe a vobec ju nenapadlo ze sa daju stiahnut (preto ten argument s tym zmenenym heslom)...
pokial tam neboli prilis intimne veci tak si myslim ze sa nestalo nic moc, asi to nemyslela zle ked sa ti ospravedlnovala na konci... vychladni a urovnaj to
pokial tam neboli prilis intimne veci tak si myslim ze sa nestalo nic moc, asi to nemyslela zle ked sa ti ospravedlnovala na konci... vychladni a urovnaj to
-
Runes
Addict
jj a za trest to sem daj nech vieme o akych fotkach sa bavime bo takto je to zatazko
pripadne aspon nicka heslo uhadneme 
Spomínal som niekde, že po rozchode?! Tak netáraj...1C3 napísal:pinco nech su dojmy a pojmy ake chchu ale s ruukou v gatiach no neviem..budes si zmolit v rukach tvojho pana??ved nevadi niekto zmoli niekto honi kazdy podla seba..ale tak nizko som neklesol aby po rozchode som robil to co ty nad fotkamy byvalej...:)Dospiet tu mas jedine ty
Pomaly v každom druhom albume, či na facebooku alebo na pokeci, majú ženské svoje fotky buď v podprsenke alebo v plavkách alebo nemajú nič a len rukou si zakrývajú intímne miesta a hocikto, či už všetci alebo len vybraná skupina kamarátov, si tie fotky môže pozrieť. Nie je na tom nič a zvlášť, ak je žena pekná a má čo ukázať. Moja súčasná priateľka má na stránke jedného fotografa vycapené fotky s odhaleným poprsím, síce nie je jej dobre vidieť tvár a fotky sú už nejaký rok staré ale predsa a nevadí mi to. Ak by to malo dospieť k odhaľovaniu niečoho viac, tak to by som nedovolil.
-
KaptMichal
King
Také voloviny tu riešite. Ženy sa do PC nevyznajú tak a nečudujte, že to dala na Pokec, keďže to je asi jediné miesto (možno FB) kde vie ako zamknúť a upnúť fotky. 
A k tomu, že ich videl aj niekto iný : prekusni sa cez to kámo, baba len chcela vedieť názor a bola nedočkavá tak chcela aby ju pochviálil niekto kým prídeš zo školy. Ale sralo by to aj mňa, každopádne ak je váš vzťah OK tak sa nemáš čoho báť. Určite tam nešlo o nič viac
A k tomu, že ich videl aj niekto iný : prekusni sa cez to kámo, baba len chcela vedieť názor a bola nedočkavá tak chcela aby ju pochviálil niekto kým prídeš zo školy. Ale sralo by to aj mňa, každopádne ak je váš vzťah OK tak sa nemáš čoho báť. Určite tam nešlo o nič viac
Baba mala hned ten album nazvat "For ALL a nie For YOU..a nebol by ziadny problem lol..ani frajer by nemohol nic namietat kedze su robene pre vsetkych " a nie len iba prenho..
tak malo byt spravne:)/
pokračujte celkom sa bavím 
Presne toto som jej vravel. Ze uz nech si ho kludne odomkne ked jej to robi dobre ked nanu cumakujuithory napísal:Baba mala hned ten album nazvat "For ALL a nie For YOU..a nebol by ziadny problem lol..ani frajer by nemohol nic namietat kedze su robene pre vsetkych " a nie len iba prenho..
Nakoniec ma uchlacholila tvrdenim ze tam este neboli vsetky fotky, ale uznala ze vtedy akoby nerozmyslala ked sa ju spytal ze, bez vahania mu prezradila heslo. Vidim ze ju to trapi velmi a ja uz som nato takpovediac zabudol. Coho sa bojim je ze pri dalsom konflikte nanu hned vytiahnem tuto zalezitost co ona neznasa
Postni tu tie fotky a my zhodnotime, ci ma tvoja ziarlivost opodstatnenie. 
náhodou sú to vážne problémyBobr napísal:pokračujte celkom sa bavím
Týmto sa ti chcem ospravedlniť 1C3, za to, čo som povedal na tvoju adresu. Blbé obdobie poslednú dobu, snáď ťa to nijak nepoznačilo
jeeejda pinco az sa cervenaam
...v pohode ved nic sa nestalo hehee 
-
blitzkrieg
Professional
chlape ty čo stále riešiš ? vieš koľko fotiek robila bývalá ? a koľko ľudí ich videlo ? hej viem že teraz to je bývalá ale vtedy keď som s ňou bol tak mi to žily netrhalo..no tak videl ich niekto a mohol len závidieť ..ti ich pošlem a budeš mať dušu na mieste a môžeš jej povedať že to máš od kamarátky ktorá ich nafotila pre teba a tým ju nasereš a budeš mať pokoj