TRANCE/DANCE/TECHNO songy a vsetko okolo
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: TRANCE/DANCE/TECHNO songy a vsetko okolo
GothaR, je to Rex Mundi Vs. Ronski Speed - The Perspective Space (niektory z jeho remixov)
To urcite nie, text je iny. Hlas je sice podobny, ale je to odlisne. Navyse The Perspective space je Schulzov mashup Space we are od Ronski speed a Perspective od Mundiho 
Ale dakujem za snahu, zatial jedina reakcia, cakal som ich viac
//t0m4s3: dik
Ale dakujem za snahu, zatial jedina reakcia, cakal som ich viac
//t0m4s3: dik
-
t0m4s3
Admin
Blank and Jones + Bernard Sumner - Miracle Cure ( Martin Roth Nustyle Short Remix )
-
Betarik
Professional
Nadhera
Pedro Del Mar Blue Tente - You Left (Blue Tente Uplifting Mashup)
Pedro Del Mar Blue Tente - You Left (Blue Tente Uplifting Mashup)
-
Mek
Addict
Toto je moj najnovsi objav. Dost dobra melodia a pomaly rozbeh, presne ako to mam rad
Damy a pani, Misja Helsloot - Backtracking (Mesh Remix)
[youtube]xcIrXyvXK9Y[/youtube]
Damy a pani, Misja Helsloot - Backtracking (Mesh Remix)
[youtube]xcIrXyvXK9Y[/youtube]
je to len moj pocit alebo fakt najznamejsi dji su umelo vyzdvihovani v rebrickoch..prave pozeram beatport a cely arminov album zabral prvu 15ku pricom niektore songy su fakt uplne nudne..neverim ze ten song minack si zakupilo tolko ludi ze je na 13 mieste..co si o tom myslite vy?
Umelo to nebude, skor je to o tom, ze tam asi nakupuje aj vela djov a ti chcu mat najnovsie veci aj ked sa este neuchytili. Teraz na to pozeram a nie je to az take hrozive, myslel som si, ze cela 15ka je tvorena jeho vecami 
Je to aj o tom, ze Armin ma masivne promo a pri tych cenach by som sa necudoval keby si to ludia kupovali len preto ze sa im pesnicka v par momentoch zapacila, atd.
Je to aj o tom, ze Armin ma masivne promo a pri tych cenach by som sa necudoval keby si to ludia kupovali len preto ze sa im pesnicka v par momentoch zapacila, atd.
-
KaptMichal
King
Chcem sa vás spýtať, ktorý z Armniovho albumu Mirage vás najviac oslovil?
Ja som nepčul viac ako jednu pesničku
tak rád by som chcel vedieť čím začať. /Hlavne nepíšte, že žiadny!/ 
//
A druhá vec koho tipujete na víťaza DJ Mag top100?
//
A druhá vec koho tipujete na víťaza DJ Mag top100?
-
pryja
Darca
Zeby Guetta?
No ked vyhra Baguetta, tak to cely rebricek dost pekne zhodi
On z hudobnej stranky nepredviedol nic vynimocne, to uz aj Tiesto je lepsi ako on.
K teme: prvy by mohol byt Armin, kedze ma novy album a teda si na neho aj vela ludi spomenie. Na druhej strane ma tento rok dost zaujal aj SvD, tak mozno nie som sam
PS: tie popredne umiestnenia Tiesta mi pripominaju Gottove vitazstva ceskych slavikov, on je uz davno za zenitom.
K teme: prvy by mohol byt Armin, kedze ma novy album a teda si na neho aj vela ludi spomenie. Na druhej strane ma tento rok dost zaujal aj SvD, tak mozno nie som sam
PS: tie popredne umiestnenia Tiesta mi pripominaju Gottove vitazstva ceskych slavikov, on je uz davno za zenitom.
-
seth82
Darca
IMHO, z Arminovho Mirage sa mi nepáči nič
Teda nie že nepáči vôbec, ale nenašiel som tam ani jednu skladbu, ktorá by ma poriadne oslovila. Už to tu raz bolo, Armin má svoj štýl a ničím neprekvapil. Práve preto uprednostňujem radšej niečo nové, napríklad už mnou spomínaný Super8andTab, prípadne Moonbeam.
K top100 napíšem iba môj dohad, že Emery to dotiahne poriadne vysoko (rozumej vyššie, ako doteraz), Andy Moor tiež stúpne, Tritonal nazberali po celom svete dosť fanúšikov a tiež pôjdu hore a aj John OCallaghan. Na prvom asi zostane Armin, dúfam, že Guetta pôjde doprdele aspoň z prvej 5ky, tajné sny z prvej 10tky. Kedysi som ho celkom mohol, teraz sa to nedá počúvať (tak ako Kaleidoscope od Tiesta).
K top100 napíšem iba môj dohad, že Emery to dotiahne poriadne vysoko (rozumej vyššie, ako doteraz), Andy Moor tiež stúpne, Tritonal nazberali po celom svete dosť fanúšikov a tiež pôjdu hore a aj John OCallaghan. Na prvom asi zostane Armin, dúfam, že Guetta pôjde doprdele aspoň z prvej 5ky, tajné sny z prvej 10tky. Kedysi som ho celkom mohol, teraz sa to nedá počúvať (tak ako Kaleidoscope od Tiesta).
-
KaptMichal
King
O guettovi si myslím tiež to čo vy a dúfam, že nebude prvý už len z princípu, a k Arminovmu albumu, počul som zatiaľ dve pesničky a nebolo to buhvíco ale ide o náladu. On je zas ten typ že keď je akcia vie to poriadne roztočiť tak hádam sa dočkám nejakých remixov.
Snad vyhra Armin
sice niektore veci su uz "otrepane" a nezaujimave ale prave svojou stalostou stylu mna osobne najviac berie Armin a este napr Paul Van Dyk oproti inym producentom ktory spravia jednu, dve pecky, a zvysok je nepocuvatelny...
A este tuna jeden super song
A este tuna jeden super song
-
seth82
Darca
Súhlasím, niekto je tu múdry a pritom vie veľké...o elektronickej hudbe
Nevedel som, že trance je v dnešnej dobe "pomaly horšie ako pop scéna" - na to si kde prišiel, prosím ťa?
trosku OT ale z tohoto som nemohol
prava tvar Guettovych songov
-
Betarik
Professional
kto ti vnucuje prispievat do tejto temy ? nechapem naco si tu vobec nieco napisal ... mas nejaky komplex ? ak ano tak si ho ries niekde inde tato tema nesluzi na to aby si tu provokoval ludi na zaklade toho ze mas voci elektronickej hudbe komlex .... spusti si gate po kolena ... pusti si rytmusa a na tuto temu zabudni dakujem ... ty pop scena 
-
seth82
Darca
olympic: a na základe čoho si si dovolil ohodnotiť vedomosti niekoho iného o elektronickej hudbe? A teraz ja: Ja počúvam elektronickú hudbu už viac ako 20 rokov - teda z tvojho pohľadu mám minimálne 2x viac vedomostí o tomto žánri - takto to podľa teba funguje? A čo je to vlastne "vedomosť o elektronickej hudbe" a ako ti táto entita dopomohla k tvrdeniu, že v dnešnej dobe je trance horšie ako pop scéna (a ironicky označovať "múdrosť" ostatných diskutérov)? A kedy trance vlastne nebolo súčasťou populárnej a komerčnej hudby?
Ja som na "tvoj názor" zareagoval presne tým štýlom, akým si ty napísal svoj príspevok. Prvá veta neoznačovala nikoho konkrétneho (presne tak ako tvoja posledná) a v druhej som ti položil jednoduchú otázku - kde ty vidíš "pchanie jedov"? Iba som vyjadril svoj názor, ktorý je opačný od tvojho. Mimochodom, nik ti predsa nevnucuje to počúvať, alebo sa tu vyjadrovať, ako to už naznačil Betarik
Ja som na "tvoj názor" zareagoval presne tým štýlom, akým si ty napísal svoj príspevok. Prvá veta neoznačovala nikoho konkrétneho (presne tak ako tvoja posledná) a v druhej som ti položil jednoduchú otázku - kde ty vidíš "pchanie jedov"? Iba som vyjadril svoj názor, ktorý je opačný od tvojho. Mimochodom, nik ti predsa nevnucuje to počúvať, alebo sa tu vyjadrovať, ako to už naznačil Betarik
Fabio XB feat Yves De Lacroix - Close to the Stars (Extended Mix)
Dido - Everything to Lose (Armin van Buuren Remix)
Bryan Kearney - Goosebumps (Sean Tyas Remix)
Neal Scarborough - Kanya (Original Mix)
BTW: Olympic
Dido - Everything to Lose (Armin van Buuren Remix)
Bryan Kearney - Goosebumps (Sean Tyas Remix)
Neal Scarborough - Kanya (Original Mix)
BTW: Olympic
-
Shark NX
Addict
Nadhera, krasa. Proste bomba.
Aruna & Mark Eteson - Let Go
Aruna & Mark Eteson - Let Go