Darksiders: Wrath of War

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Darksiders: Wrath of War

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Akčná adventúra čerpajúca z Biblie, v ktorej preberiete úlohu Vojny, respektíve jedného zo Štyroch jazdcov apokalypsy, ktorý sa ocitne vo svete blízkej budúcnosti, ktorá je zničená démonmi. Budete tak hľadať príležitosť na pomstu, k čomu vám bude k dispozícii kombinácia moderných i mýtických zbraní.

Aj keď Vojne boli odobrané za trest niektoré nadpozemské schopnosti, vďaka obrovskému obojručnému meču a schopnosti používať všetky predmety na bojisku ako zbrane, sa spočiatku rozhodne nebude nudiť a skoro zažijete stretnutie s prvými anjelmi a démonmi. Pretože Vojna má vyššie poslanie, nemusí sa pridávať ani na tú, ani na onú stranu. Po zabití ktoréhokoľvek protivníka, Vojna automaticky dostane jeho dušu, ktorú bude možné predať démonickému obchodníkovi so životom a výmenou tak získať napríklad nové brnenie.

Tému som tu o tom nenašiel, tak zakladám novú. Hra bola len pre ps3 a xbox, no teraz má vyjsť (o 9 hodín) aj na PC aj keď na warez fórach je už asi 2-3 dni.
Čo som popozeral videa, tak mi to pripadá ako komplet kópia God of War, takže som sa potešil, že to je aj na PC :D Recenzia na sectore je slušná a ja dúfam, že na PC to bude ešte lepšie :D
Gangy
Darca
Darca

Re: Darksiders: Wrath of War

Príspevok od používateľa Gangy »

Cakal som na kym to vyjde na PC odkedy som uvidel prvy trailer. K*revsky sa tesim.
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Tak musim povedat ze tato hra ma bavi cim dalej viac ako pribudaju vlastnosti a zbrane hlavnemu hrdinovi. Urcite dobra hra ktora sa mi podoba na God of War. co ma prekvapilo na pc verzii ze vramci grafiky sa da nastavit iba rozlisenie ale hra je pekne optimalizovana a slape mi v rozliseni 1680x1050 plynule bez problemov :)
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

po chvíľke hrania mi to pripadá ako Prototype ale inak fajn 8)
Stanci57
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stanci57 »

cawte neviete co s tim ked zapnem hru a mam pohlad od zeme dohora?
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

mas napojeny gamepad?
Ak ano tak vraj ho treba odpojit a malo by ist normalne...(cize budes musiet hrat na klavesnici)
Stanci57
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stanci57 »

ano mam
Gangy
Darca
Darca

Nemas nahodou Logitech? Ak ano tak tieto tri subory skopci do hry http://rapidshare.com/files/420637634/rumblepad.rar
nathair
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nathair »

mne to tiez fachci s tym XBox Controller emulatorom :)...inak, ked hram s gamepadom vsetko ide jak ma, ale ked ho vytiahnem a chcem hrat s klavesnicou, tak uz v Menu mam FPS pod 20 a neda sa to hrat...a jak vratim gamepad, zas vsetko ok...nechapem...
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Musím povedať že toľko som od tejto hry nečakal. Moje hodnotenie je určite 10/10. Nemám tej hre čo vytknúť. Tiež mi to strašne pripomína Prototype ale aj Dark Sector a Princa s Perzie. Konečne nejaká kvalitná nová hra x)
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Ináč, čo sa stalo, že som stratil schopnosti na začiatku?
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Corn Flake napísal:Ináč, čo sa stalo, že som stratil schopnosti na začiatku?
Zisiel si na zem aj ked si nebol povolany teda aspon tak to tvrdila ta rada mudrych alebo co to bolo. a ta ti aj odobrala schopnosti a nasledne poslala spat na zem napravit co si pokazil - nastolit rovnovahu. dufam ze netrepem blbosti :)
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Mám otázku padala niekomu tá hra pri konci ? ... Lebo mne sa nedá dostať cez jednu pasáž keď to loadnem tak hra padne :(
mám tam Crack od Skidrowu. Stalo sa to ešte niekomu ??
Gangy
Darca
Darca

Ja som to dohral bez problemov, par krat mi sice hra padla ale nie v jednej pasazi, len nahodne.

Mimochodom u mna tak isto 10/10, vyborny, skutocne brilantny kusok. Jedine co hre mozem vytknut je trocha slabsia grafika (co mna osobne velmi neserie) a to ze ku koncu uz mi to prislo az prilis prekombinovane, proste sa mi zdalo ze sa tam snazili napchat az prilis mnoho prvkov. Inak hru urcite kupujem a dohram znova.
p2key
Novice
Novice

Príspevok od používateľa p2key »

Tak ideto hrat gamepadom xbox 360,alebo treba stiahnut nejaky patch?.A bude cestina?.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

No mojim veľkým lákadlom je kúpiť si konzolu a prejsť na nej všetky 3 časti God Of War, rozmýšlal som o tejto hre, že si ju stiahnem no neviem si rady. Stojí to za to? Zhliadol som mnohé gameplay-e, ale mne to pripadalo nejak čudne, proste God Of War tam som mal pri videách inšpiráciu k tym bohom, biť sa s nimi atď. Oplatí sa ťahať Darksiders?
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

J oplatí

p2key: Hra vyjde v CZ 8.10.
p2key
Novice
Novice

Príspevok od používateľa p2key »

Ja som hral Gow 1 a 2 na ps2 a je to asi najlepsia hra.Gow 3 je asi ako obe dokopy.Strasne by som ju chcel hrat,no kupovat ps3?.No neviem.(Xbox).Kazdopadne pokial sa bude na seriu len z polovice podobat,tak do toho urcite chod a stahuj.Bude to narez.Akurat stahujem part 9 a neviem sa dockat.Konecneeeeeeeeeeee dobra rubacka aj na pc.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

No práveže o tomto hovorím aj ja, keď pozriem na God Of War Gameplay-e na Youtube len "čumím" doslova, že "čotie*e" toto hrať atď. atď. Ale vieš v GoW máš proste inšpiráciu, tie bitky atď. Ale ako som pozeral Darksiders Gameplay, tam len šiel s týpkom na ulici padali domy a on len vkuse tak isto sekal nepriateľov. Chcel by som sa spýtať, že tam sú aj nejaké megakombá? Ale máte tam aj takú vec, že sa učíte nové schopnosti? Poprípade má to také skvelé animačky ako GoW? Že napríklad dobehne k danému bohovi vytiahne mu srdce atď. Čiže tam máš niečo také, že oslabím robota a potom môžem nejaké extramovement hodiť naňho?

Poprosím názory tých ktorý sa tejto hre venujú, nakoľko ako som dobre videl hra má okolo 13GB cca. a to s mojim netom len tak stiahnuť nie je hocičo pri rýchlosti 350kb/s. ďakujem :wink:
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

No podľa mňa, je to trošku horšie ako GoW, ale je to silný konkurent. Sú tam kombá a aj sa môžeš vylepšovať (viac ako v GoW, pokiaľ má pamäť neklame) a animačky sú torchu slabšie ako u GoW.
Napísať odpoveď