//edit: ku karme, neviem z kade mas ze mam 2x 100gb disky
Naše Plochy
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Naše Plochy
update
Mam 1x 750GB 
Moja skromna plocha 
//edit: Inak neviete mi niekto poradit ako by sa dali zmenit ikonky tak, aby boli vsetky rovnake, nehladiac nato ci je to normalna zlozka, alebo dajme tomu ta opera? Myslim to tak, aby boli napriklad vsetky tmave, takze tym padom by mi ladili s pozadim
Vopred dakujem, viem ze to nie je spravna tema, ale hladal som aj v sekcii Grafika, video, zvuk no nenasiel som, ak je tam uz taky topic, prosim o link
//edit: Inak neviete mi niekto poradit ako by sa dali zmenit ikonky tak, aby boli vsetky rovnake, nehladiac nato ci je to normalna zlozka, alebo dajme tomu ta opera? Myslim to tak, aby boli napriklad vsetky tmave, takze tym padom by mi ladili s pozadim
-
krankenwagen
Professional
Moja plocha 
Keďže som len teraz reinstallol win je to len tak na rychlo ale časom to ešte upravím
Credits
Keďže som len teraz reinstallol win je to len tak na rychlo ale časom to ešte upravím
Credits
-
Soviet
Darca
Tak pod dlhej dobe som potreboval zmenu..
Kedze ma napadol aj nejaky ujcek virus, tak som hodil reinstal po 2 rokoch..Vsetky potrebne programy uz mam v PC a plochu mam takmer prazdnu..
Kos - nastaveny aby tam nic neslo, ale rovno mazalo, takze ikonu nepotrebujem..
A ostatok (malo pouzivane programy som Pinol do Start menu a ostatok mam vramci quicklauchov.
Jediny potrebny "gadget" je rssko na Tampu..
Kedze ma napadol aj nejaky ujcek virus, tak som hodil reinstal po 2 rokoch..Vsetky potrebne programy uz mam v PC a plochu mam takmer prazdnu..
Kos - nastaveny aby tam nic neslo, ale rovno mazalo, takze ikonu nepotrebujem..
A ostatok (malo pouzivane programy som Pinol do Start menu a ostatok mam vramci quicklauchov.
Jediny potrebny "gadget" je rssko na Tampu..
-
JeffHardyy
Light Professional
-
last_knight
Light Professional
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
-
jamesiq
Medium Star
Nainstaloval som nove ubuntu na notebook a troska som sa hral so vzhladom. Tak tu to je..