F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
to s boxami je bug, ide o to ze aj ked ti vymenia pneu tak cakaju pokial neni nikdo iny v boxoch aby ste sa tam nahodou nezrazili, jedine ako sa tomu vyhnut je ist neskor do boxov ked tam neni taka premavka
Tak ako, ja to mám zas tak, že keď idem do boxov tak moji protivníci sa zmenia na duchov a kludne ich môžem autom prejsť, ale zas potom niekedy chytím dobrý čas, proste taký, že môžem hneď vyštarovať, ale niekedy musím trošku čakať.
Mato, neskôr do boxov ísť nemôžeš, lebo potom sa nedostaneš s5 na svôj place, a keď po 2kolách nejdeš do boxov po upozornení tak máš máš nejakú penaltu za to tuším a tie gumy sa ti dodrbú riadne keď nejdeš, proste brzdiaca vzdiaľenosť bude dlhšia.
Mato, neskôr do boxov ísť nemôžeš, lebo potom sa nedostaneš s5 na svôj place, a keď po 2kolách nejdeš do boxov po upozornení tak máš máš nejakú penaltu za to tuším a tie gumy sa ti dodrbú riadne keď nejdeš, proste brzdiaca vzdiaľenosť bude dlhšia.
da sa to fajcit tak ze na zaciatku preteku nedas pneumatiky prime ale option, alebo teda nie tie, ktore su defaultne nastavene na zaciatku race a potom mozes ist do boxu neskor...
Alebo este sa mi stava, ze ked startujem z boxov a uz som pomerne rozbehnuty, (cca tych 50-70kmh) tak zrazu zastavi (zastavi asi za pol stotiny xD) a pusti pretekara, co chce tiez vystartovat. Akoze rofl 
no penalizacia urcite neni za to ze nejdes do boxov ked ti to vravia vo vysielacke ale ak nepouzijes 2 zmesy pneumatik za pretek, tzn. ze nemozes menit az v poslednom kole
pred pretekmi si mozes nastavit strategiu kedy pojdes do boxov, a ked si das napr na zaciatok tvrdsiu zmes ktora vydrzi dlhsie a potom prezujes na par poslednych kol na meku tak v boxoch neni taka premavka
tu je o tom bugu pisane na codemaster forach http://community.codemasters.com/forum/ ... issue.html
pred pretekmi si mozes nastavit strategiu kedy pojdes do boxov, a ked si das napr na zaciatok tvrdsiu zmes ktora vydrzi dlhsie a potom prezujes na par poslednych kol na meku tak v boxoch neni taka premavka
tu je o tom bugu pisane na codemaster forach http://community.codemasters.com/forum/ ... issue.html
nemozes, ekd sa dostanes do Q3 tak musis ist stymi istymi gumamiixo555 napísal:da sa to fajcit tak ze na zaciatku preteku nedas pneumatiky prime ale option, alebo teda nie tie, ktore su defaultne nastavene na zaciatku race a potom mozes ist do boxu neskor...
A kto tu spominal ze vidi taknkovanie .-D Asi minuly rok si kukal
//Este mam problem s MP, obydvaja sme odskrkli F1 2010 a vypli firewall, Zapli hama, sme v jednej sieti, ale v hre nenajde server. Nejake napady.
CO mam robit ked pri instalovani mi vyhodi tabulku cd key, no ja tam aj spravny cd key dam no nikdy mi to neodsuhlasi. MAm verziu od Razora 1911 skusal som tam dat aj ten key 01911-01911........ no stale nic
pls pomoc
pls pomoc
Určite si skúšal dobrý? Tento? Dúfam, že to neberú ako warez ...

//GothaR: beru, mas ban na 1 den***********
Ale beru. 
Inak mimochodom, kto by si chcel zahrat LAN, tak mozme skusit. Staci napisat na ICQ.
Inak mimochodom, kto by si chcel zahrat LAN, tak mozme skusit. Staci napisat na ICQ.
Sapo, sieť Hamachi už je, ale akurát hore píše Pascal, že im nenájde server.
Takze snazili sme sa rozbehat LAN a neslo nam to.
Spravili sme presne to co napisal Geogomeogo a nic.
Mali sme rovnake hamachi, firewall vypaty, aj F1 povolene vo firewalle. Hamachi sme nastavili ako primarnu siet a nejde to. Nejake napady?
Spravili sme presne to co napisal Geogomeogo a nic.
Mali sme rovnake hamachi, firewall vypaty, aj F1 povolene vo firewalle. Hamachi sme nastavili ako primarnu siet a nejde to. Nejake napady?
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak, tomu komu to neide, cital som nejake navody z inych hier od CM, a docital som sa v jednom navode ako na hamachi v Gride, mozno to pojde aj v F1. Osobne som ho nevyskusal ale skusit mozte vy.
1. Zakazte pripojenie netu.
2. Zapnite hru
3. Dajte MP na to okno Join a Create session
4. Alt+Tab, Štart, Ctrl+Alt+Del,...
5. Povolte pripojenie ne internet.
6. Chodte naspat do hry, a malo by to ist.
1. Zakazte pripojenie netu.
2. Zapnite hru
3. Dajte MP na to okno Join a Create session
4. Alt+Tab, Štart, Ctrl+Alt+Del,...
5. Povolte pripojenie ne internet.
6. Chodte naspat do hry, a malo by to ist.
Slape toooo. Kamarade diky mas u mna velke 
-
xbarney
Medium Star
Potreboval by som poradit games for windows live. Kupil som original F1 2010 a regol som sa tam, nevsimol som si ze si si pri registraci nechal krajinu spojene staty, tak som ucet deaktivoval a vytvoril novy. Ale pravdepodobne som este predtym ako som ho zrusil pridelil to seriove cislo z hry k tomuto uctu a na novom vytvorenom mi uz vypisuje v hre ked ho chcem priradit ze uz je priradene a nie je mozne ho pouzit. Samozrejme registracia bola vzdy na ten isty e-mail.
To znamena ze serial ostal priradeny k uctu co som zrusil a k novemu uz nemozem pridelit serial.
Nemal som do teraz ziadne skusenosti s games for windows a tak to aj dopadlo, viete mi s tym nejako poradit ?
To znamena ze serial ostal priradeny k uctu co som zrusil a k novemu uz nemozem pridelit serial.
Nemal som do teraz ziadne skusenosti s games for windows a tak to aj dopadlo, viete mi s tym nejako poradit ?
Takze napisem Vam sem navod, ako to rozbehat. Skusili sme to a ide to.
Toto robite vsetci.
1. Zapnite si FireWall
2. Hore kliknite na Exceptions (teda druha kolonka z lava)
3. Dole dajte Add Program, alebo vyhladaj F1 v zozname. My sme ju tam mali.
4. Pridajte F1 2010 (zafajkni verejna, odfajkni sukromna)
5. Vypnite FireWall
6. Ak mas Win 7, tak chod do ovladaci panel/centrum sieti/na lavo zmenit nastavenie adaptera/hore na lavo usporiadat/rozlozenie/panel s ponukami (priloha obr. 1)
7. Hore sa objavi lista. Kliknes raz na hamachi/na tej liste co sa objavila vyberies spresnit/rozsirene nastavenie/zelenou sipkou posuniete hamachi na prve miesto a nastavte to tak, ako mam v prilohe. obr2
8. Napojte sa na hamachi. Musite mat vsetci verziu 2.0.2.85!!!
9. Zapni hru a napoj sa
Toto robi ten, kto vytvara siet.
1. Vypnite net
2. Zapnite hru a chodte do multiplayer/lan/create a ked budete v lobby, tak minimalizujete hru a zapnete internet.
EDIT: Dvom sa nam to podarilo rozbehat. Dalsim dvom to nejde
EDIT2: Uz to ide trom, dvom stale nie.
EDIT3: Styrom to ide, jednemu nie
Treba vypnut ten net aj ked sa napajate. Predsalen.
Toto robite vsetci.
1. Zapnite si FireWall
2. Hore kliknite na Exceptions (teda druha kolonka z lava)
3. Dole dajte Add Program, alebo vyhladaj F1 v zozname. My sme ju tam mali.
4. Pridajte F1 2010 (zafajkni verejna, odfajkni sukromna)
5. Vypnite FireWall
6. Ak mas Win 7, tak chod do ovladaci panel/centrum sieti/na lavo zmenit nastavenie adaptera/hore na lavo usporiadat/rozlozenie/panel s ponukami (priloha obr. 1)
7. Hore sa objavi lista. Kliknes raz na hamachi/na tej liste co sa objavila vyberies spresnit/rozsirene nastavenie/zelenou sipkou posuniete hamachi na prve miesto a nastavte to tak, ako mam v prilohe. obr2
8. Napojte sa na hamachi. Musite mat vsetci verziu 2.0.2.85!!!
9. Zapni hru a napoj sa
Toto robi ten, kto vytvara siet.
1. Vypnite net
2. Zapnite hru a chodte do multiplayer/lan/create a ked budete v lobby, tak minimalizujete hru a zapnete internet.
EDIT: Dvom sa nam to podarilo rozbehat. Dalsim dvom to nejde
EDIT2: Uz to ide trom, dvom stale nie.
EDIT3: Styrom to ide, jednemu nie
-
Geogomeogo
Light Professional
Aka to nespravodlivost, ten jeden som akurat ja, co som postol navod xD 
tak pls neporadili by ste mi ???? :-/
Stale mam problem s pripojenim sa do hry. Podla navodu som sa dostal az do stavu kedy vidim hru ale pri pokuse sa pripojit to hodi hlasku Connection failed.
S kamosom mame win vista 64, hamachi 2.0.2.85. Nejake napady co s tym ?
S kamosom mame win vista 64, hamachi 2.0.2.85. Nejake napady co s tym ?
To iste robi aj Geogomeogo-ovi. Ci on nas vobec nevidi? No neviem.
-
Geogomeogo
Light Professional
Sem tam, vas vobec nevidim, ale mozno to bude tym, ze ste uz spustili hru. Lebo ked ste este neisli, tak vas naslo.
//nie, nejako to sekne
//nie, nejako to sekne