nestoji si za svojim slovom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
verreaux
Light Professional
Light Professional

nestoji si za svojim slovom

Príspevok od používateľa verreaux »

Zdravim. Takze mam priatelku s ktorou si da sa povedat celkom dobre rozumieme...no jedina vec na ktorej sa vieme pohadat (dost casto) je to, ze ked nieco povie, tak si nestoji za svojim slovom. A mne to proste velmi vadi lebo ja si za svojim slovom vzdy stojim. Jednoducho napr. dnes mi povie, ze ideme zajtra tam a tam a na druhy den to uz neplati alebo zmeni nazor...a to by sa dalo uviest este XY podobnych prikladov. Este k tomu sa aj na mna nahneva lebo som sa na nu koli tomu ja nahneval...Co s tym?
Takymalypako
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: nestoji si za svojim slovom

Príspevok od používateľa Takymalypako »

napr. ze ti povie /dohodnete sa/ ze zajtra idete do kina, prides po nu a jej sa nechce ? rozpis viac v com si nestoji za slovom
verreaux
Light Professional
Light Professional

nooo uz sa stalo aj take, ze sme mali ist niekam von, tak jej sa nechcelo ist medzi ludi a tak...alebo mal som ist s nou v piatok von a ona isla radsej s kamaratkami... Aby som to upresnil byvane od seba asi 60km a sme spolu vacsinou len cez vikendy...no nemam pocit, ze by ma nelubila, tak nechapem. Blizi sa jej stuzkova...o ona ma ist na svadbu sesternici. Uz bola na viacerych svadbach a vzdy pride so znicenymi nohami, ze ledva chodi (rada a vela tancuje) a dlho sa jej to hoji, tak sme sa minule rozpravali, ze na tu svadbu nejde, aby si usetrila nohy na stuzkovu...hovorim si fajn...ako chce...bude to len dobre. No zrazu uz na svadbu ide...Mne nevadi, ze tam ide bezomna (no ona si mysli, ze ano). Mne vadi iba to, ze zase si nestoji za slovom...a potom mi bude knucat, ze ju bolia nohy.
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

no chapem, mozno je taka a rada meni plany, ale ak ste spolu len pomenej a ona ide radsej von s kamaratkami tak neviem no, mal by si byt na prvom mieste si myslim, kazdopadne je dobre ze jej vravis ze ti to vadi, este otazka ked sa tak chovas ty alebo keby si sa tak choval tiez by jej to tak vadilo?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslím, že to ani nie je o tom, že si nestojí za svojím slovom. To skôr keby menila názor v nejakých vážnych situáciach, tak by som sa vyjadrila takto. Podľa mňa je to skôr o tom, že rýchlo mení svoje rozhodnutia, je ľahko ovplyvniteľná a podlieha či už tlaku okolia alebo sa chce prispôsobiť. Jediné rozumné je s ňou sa o tom porozprávať, že ak sa na niečom dohodnete, bol by si rád, keby to platilo, keďže bývate ďalej od seba a aj ty si chceš spraviť program alebo si zorganizovať čas. Zase treba pochopiť, že ľahko sa môže niečo zmeniť a možno ona za to nie vždy môže.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Takymalypako napísal:no chapem, mozno je taka a rada meni plany, ale ak ste spolu len pomenej a ona ide radsej von s kamaratkami tak neviem no, mal by si byt na prvom mieste si myslim, kazdopadne je dobre ze jej vravis ze ti to vadi, este otazka ked sa tak chovas ty alebo keby si sa tak choval tiez by jej to tak vadilo?
S tymi kamaratkami sa to stalo raz... Skusal som sa spravat tak ako ona, no ona sa tvari, ze jej to nevadi (aj ked viem, ze to pravda nie je). Tazko takto hodnotit. To by som sa musel spravat tak ako ona dlhodobejsie...a to ja nedokazem :)
bolek napísal: Jediné rozumné je s ňou sa o tom porozprávať, že ak sa na niečom dohodnete, bol by si rád, keby to platilo, keďže bývate ďalej od seba a aj ty si chceš spraviť program alebo si zorganizovať čas.
ver mi...rozpraval som sa snou o tom vela krat
bolek napísal:Zase treba pochopiť, že ľahko sa môže niečo zmeniť a možno ona za to nie vždy môže.
taketo situacie samozrejme do toho neratam
bolek napísal:Myslím, že to ani nie je o tom, že si nestojí za svojím slovom. To skôr keby menila názor v nejakých vážnych situáciach, tak by som sa vyjadrila takto.
Priznavam ze nie vzdy su to dolezite veci, ale ono sa toho nahromadilo za ten cas uz tolko toho, ze mi to strasne vadi

S nou sa tazko donodnut hoci len na spolocnom programe co len tyzden dopredu...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ak si ona nestoji skus zahrat jej hru ze sa dohodnete a zmenis to na poslednu chvilu a potom sa opytaj ako sa jej to paci a ci vobec sa jej to paci uvidis jej reakciu a potom je povedz ze toto presne robis ty...mozno som kruty ale syty hladnemu neveri :wink:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Bože a čo sú deti že si budú robiť naschával sprostosti, alebo čo ? Vznikne z toho len väčši problém
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Janio napísal:Bože a čo sú deti že si budú robiť naschával sprostosti, alebo čo ? Vznikne z toho len väčši problém
No pokial by si to robili naschval casto tak by boli ako deti, ale niekedy clovek potrebuje pocitit svoj pristup na vlastnej kozi aby zistil aky je neprijemny (ten pristup).
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Janio napísal:Bože a čo sú deti že si budú robiť naschával sprostosti, alebo čo ? Vznikne z toho len väčši problém
ako jej chces povedat ze toto co robi je zle? ked to ma tazko v <>? :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Áno ja by som jej to tak povedal a keď to bude mať v "<>" tak potom tam má aj mňa a tým pádom sa nie je o čom baviť a rozídem sa snou (a pochopí hneď) je to 100x lepšie ako keď sa dohodneme ona príde a ja to odvolám, buď ma nechá ona alebo na oplátku to urobi ona mne, a potom zase ja, a tak dookola...
Javatar - Ona si to veľmi dobré uvedomuje ako sa správa a ak nie tak jej to potom ani tak nedojde. Keď sa vidia 2x do týždňa a ešte aj napriek tomu uprednosti kamarátov (nie raz) tak myslím že s takou ženou netreba ani strácať čas...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Janio napísal:...alebo na oplátku to urobi ona mne, a potom zase ja, a tak dookola...
Toto samozrejme nie je riesenie. :)
Janio napísal: Javatar - Ona si to veľmi dobré uvedomuje ako sa správa a ak nie tak jej to potom ani tak nedojde. Keď sa vidia 2x do týždňa a ešte aj napriek tomu uprednosti kamarátov (nie raz) tak myslím že s takou ženou netreba ani strácať čas...
Odkial beries tu istotu, ze velmi dobre vie ako ho to stve a ze ci to nepovazuje za malichernost (do tej doby kym to nezazije na vlastnej kozi) ?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

bolek napísal:Myslím, že to ani nie je o tom, že si nestojí za svojím slovom. To skôr keby menila názor v nejakých vážnych situáciach, tak by som sa vyjadrila takto. Podľa mňa je to skôr o tom, že rýchlo mení svoje rozhodnutia, je ľahko ovplyvniteľná a podlieha či už tlaku okolia alebo sa chce prispôsobiť. Jediné rozumné je s ňou sa o tom porozprávať, že ak sa na niečom dohodnete, bol by si rád, keby to platilo, keďže bývate ďalej od seba a aj ty si chceš spraviť program alebo si zorganizovať čas. Zase treba pochopiť, že ľahko sa môže niečo zmeniť a možno ona za to nie vždy môže.
nechcel som reagovat na tvoje posty ale to mi neda..no...podlieha či už tlaku. :roll: :roll: :roll: .ty mas stale take mudre reci v kazdom poste o vztahoch..pises ako keby kazda zenska chcela len a len dobre ze su psychicky nadne zo vsetkeho a su to vlastne take neviniatka..sa zobud radsej..jeho stara bud ho naschval provokuje alebo na seba chce moc upozornovat ani netusim kolko ma rokov ale niektore zenske dospievaju tak okolo 30 niektorym ani smrt nepomoze..chalanov ilen radu nech sa snou porozprava a ked bude robit blbosti stale tak sa nanu vykasli a najdi si normalnu nie emacku ktora sa tvari ze jej cely svet chce ukusnut z nosa.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

verreaux

proste sa s tebou tak trochu hra, skusa co vsetko vydrzis,kde mas hranice, to robia zeny uplne bezne, snazia sa s chlapom manipulovat pokial to on dovoli.
verreaux
Light Professional
Light Professional

zabudol som na vek
ona 18 ja 23

skusim sa jej nejak pomstit a vykaslat sa na nu niekedy aj ja a uvidim...aj ked neviem ci to pomoze...
Janio napísal: Keď sa vidia 2x do týždňa a ešte aj napriek tomu uprednosti kamarátov (nie raz) tak myslím že s takou ženou netreba ani strácať čas...
pisal som hore ze sa to stalo raz..
gogo956 napísal:proste sa s tebou tak trochu hra, skusa co vsetko vydrzis,kde mas hranice, to robia zeny uplne bezne, snazia sa s chlapom manipulovat pokial to on dovoli.
nemam pocit ze by sa so mnou hrala...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

och s týmto mám aj ja problém.. ale ja som na tej druhej strane.. veľa krát mám problém dodržať sľub ale vždy je to z objektívnych dôvodov a moja priateľka to niekedy nevie pochopiť.. napr. dohodneme sa na niečom dajme tomu na zajtra ale potom mi zavolá mama, že treba toto a toto.. vtedy si vyberiem to čo je dôležitejšie a to druhé musí ísť bokom (roztrhať sa neviem) no a tu potom začínajú zbytočné hádky lebo sa nadrudí a ja sa naseriem lebo sa durdí za sprostosti..
ale to je kus iné lebo ja nedodržím slovo len vtedy keď sa niečo dôležitejšie prihodí ale ako čítam tak ona si len robí čo sa jej chce.. ako by som to zhrnul jednoducho.. je to proste typ človeka, ktorý potrebuje typ človeka, ktorému toto nevadí - ty to nie si
verreaux
Light Professional
Light Professional

suhlasim s tebou...no vsetko by malo mat svoje hranice si myslim...problem bude asi v tom, ze ja som presny opak ako je ona (protiklady sa vraj pritahuju)...ja si viem vzdy prisposobit program aby som mal cas aj na nu, ale asi sa trochu zmenim a uvidim

ale z druhej strany...neboli sme spolu uz 3 tyzdne lebo som bol 2 tyzdne v nemocnici a tyzden marodka a ona za mnou ani nebola v nemocnici lebo prvy tyzden, teda piatok si sla radsej zhanat saty na stuzkovu a druhy tyzdnem bola zas chora, takze som jej navstevu zatrhol...je to take vselijake no...a tento vikend ma zas iny program spojeny s pripravamy na tu svadbu kde ide, tak neviem ci vobec budeme spolu...vraj pride v piatok ku mne na par hodin po skole (60km robi svoje a skoro sa bude musiet vratit aby stihla bus napät domov)...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jop vyčkaj a uvidíš :) daj pak vedieť
rozhladna
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rozhladna »

Hm... možno že je "súcitná" alebo "stabilná" osoba. Pozri si videá na http://www.osobnosti.rozhladna.sk a v 3. videu uvidíš priamo popis 4 typov osobností (temperamenty sú v 2. videu). Ona je ten 3. typ podľa popisu. Zaujímalo by ma čo si Ty?

Ide o to, že ona pravdepodobne nevie povedať NIE. Čiže keď sa dohodnete, že na tú svadbu nepôjde, tak s Tebou bude súhlasiť. Keď však príde niekto iný a pokecá s ňou o tom, že by tam mala ísť, nedokáže povedať NIE a súhlasí aj s tou druhou osobou, s ktorou práve je a preto tam nakoniec aj ide.

Keď spolu trávite málo času osobne, je to to ťažšie pochopiteľné. Ste spolu aspoň často v telefonickom kontake?

A ako to dnes dopadlo?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jednoducho Ta ma na saláme, z toho co pises je to jasne.. :roll:
Napísať odpoveď