F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
Okrem toho ze mate vypnuty FireWall, musi pred kazdym zapnutim vypnut Siet a nechat len Hamachi aby vam v GFWL ukazovalo Network hamachi, a ked sa zapne hra potom zapnut siet.
//To AVG si odninstaloval?
//To AVG si odninstaloval?
-
viperman83
Novice
v F1 plati od sezony 2010 zakaz tankovania, cize as menia iba gumy, preto by zastavky mali trvat 4 - 6 sekund.tomisimi napísal:no bolo by to realne aj normalne dakedy treba cakat na tankovanie ked kukam F1
ale inu vec som chcel ja...kupil som original a hra mi nejde spustit, ukaze sa uvodne logo a potom to padne naspat do windowsu, co pozeram zahranicne fora a aj oficialne codemasters ma tento problem viac ludi. zatial to nevyriesil tak cakam
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2010, 7:50)
Sapo napísal:Prave som som dohral prvy zavod. Hral som ho asi hodinu aj pol dokopy aj s kvalifikaciou aj s tym treningom. Ked zacal zavod, tak v poslednom desiatom kole ma diskvalifikovaliJe povinna zastavka v boxoch alebo nie?
musis v zavode pouzit aj makksiu aj tvrdsiu sadu gum, cize mminimalne jeden pitstop.
-
Metro2033 problem
Light Expert
a este sapo tam ti čo si napisal netreba vypnut net ked sa npajate ja si ho nevipinam 
chlapci ak ste v boxoch dlho tak 1) ste bud neskoro brzdili 2) musite cakat pokym prejdu superi aby ste sa s nimi nezrazili. tam je zastavka okolo 12 s i ked by vas mohli pustit aj skor.
jedine co ma fakt serie na tej hre su tie penalizacie a varovania aj za take veci za ktore ja nemozem a napr ked skratim sikanu tak nemam ani varovanie nie je to doriesene.
inak hram na experte a vecsinou dokoncim 15 na harde nemam problem vyhrat s naskokom
jedine co ma fakt serie na tej hre su tie penalizacie a varovania aj za take veci za ktore ja nemozem a napr ked skratim sikanu tak nemam ani varovanie nie je to doriesene.
inak hram na experte a vecsinou dokoncim 15 na harde nemam problem vyhrat s naskokom
jj chcelo by to este uroven medzi hard A Expert, na harde vyhram z 10 miesta. a na Exper dojdem tiez tak 15.
A tie zastavky aj na fore sa nato stazuju, nejaky bug. On caka kym prejdu supery, ale caka dost dlho.
A penalizacie sa daju vypnut
A tie zastavky aj na fore sa nato stazuju, nejaky bug. On caka kym prejdu supery, ale caka dost dlho.
A penalizacie sa daju vypnut
Práve sa mi stala nepríjemná vec.Mám za LOTUS odjazdený Bahrain a tréning v Mellbourne idem si zapnúť hru.Vyhodí mi že nemám zapnutý AUTO SAVING potvrdím to, please wait... loading , A potom od znova kariéra akokeby som práve nainštaloval a zapol hru.nemá niekto podobnú skúsenosť?
Neviet mi poradiť ako to mám nastaviť keď chcem hrať offline?Mám na lište himachi offline ale keď spustím hru tak to ponúka iba windows online a keď dám no tak mi napíše auto save off a ako mám dať aby bolo on?
To je toľko prečítať si zopár strán dozadu?To si až tak lenivý? http://www.hojko.com/post1494543.html#p1494543romanpa1 napísal:Neviet mi poradiť ako to mám nastaviť keď chcem hrať offline?Mám na lište himachi offline ale keď spustím hru tak to ponúka iba windows online a keď dám no tak mi napíše auto save off a ako mám dať aby bolo on?
Už mi to ide
Boha, niekedy padám dole o priečku len kvôli tomu, že v Box-e stojím namiesto 7ich sekúnd, 17. Mohli by to už fakt opraviť ako, nejaký update čím skôr, takto je to dosť na nervy.
no treba naplanovta neskor zastavku ine neostava zatial
No lenže to sa dá plánovať kedy mám ísť do boxov? To som ešte nevidel ako, myslíš tie nastavenia pri gumách čo sú?
jj to. nejak to posunut o kolo alebo tak.
mam problem pri spusteni hry... mam verziu od razor 1911 nainstaloval som hru, crackol nainstaloval som veci zo zlozky redist restartol pc a ked idem spustit hru, tak po animacii razor 1911 mi vyhodi dont send error, uz som hladal na viacerich forach, niektori ludia maju ten isty problem, ale ziadne riesenie... pls help, diky...
Neuby, ak máš 6jadro náhodou, tak zakáž 2jadrá aby ti bežali len 4i, ale inak neviem žiadny fix na to. Zatiaľ môžeš len čakať alebo kúpiť si originál.
Plánovať sa to dá len tak že si buď dáš počas kvalifikácie mäkšiu alebo tvrdšiu zmes a tú máš následne aj v pretekoch.Tvrdšia ti vydrží aj na celý pretek (ja ho mám 15 kôl dlhý) ale ajtak musíš ísť do boxov kde ti dajú mäkšiu zmes.SSemteXX napísal:No lenže to sa dá plánovať kedy mám ísť do boxov? To som ešte nevidel ako, myslíš tie nastavenia pri gumách čo sú?
Nechapem, ako si zrusil ucet? Praveze to si mal dobre, tie US, by ti to s tym aspon islo... Ja som cital ze hotmailove (LIVE) konto sa zrusi az po jednom roku necinnosti a pocas tejto lehoty po zrusine ked sa zase niekto na neho prihlasi tak sa spet aktivuje. Ved sa skus v hre prihlasit na to stare konto, ci to pojde. Alebo si zrusil to Games for Windows konto?xbarney napísal:Potreboval by som poradit games for windows live. Kupil som original F1 2010 a regol som sa tam, nevsimol som si ze si si pri registraci nechal krajinu spojene staty, tak som ucet deaktivoval a vytvoril novy. Ale pravdepodobne som este predtym ako som ho zrusil pridelil to seriove cislo z hry k tomuto uctu a na novom vytvorenom mi uz vypisuje v hre ked ho chcem priradit ze uz je priradene a nie je mozne ho pouzit. Samozrejme registracia bola vzdy na ten isty e-mail.
To znamena ze serial ostal priradeny k uctu co som zrusil a k novemu uz nemozem pridelit serial.
Nemal som do teraz ziadne skusenosti s games for windows a tak to aj dopadlo, viete mi s tym nejako poradit ?
Ja som kupoval F1 2010 v piatok poobede v Brlohu a tiez mi nic nepovedali ze sa musim registrovat na zahraicny ucet. Chcelo to po mne Live mail a kedze mam 10 rokov hotmail a neprecitalsom si fora tak som ho zadal. Zadal som aktivacny kod a vypisalo mi to hlasku ze moj Live ID region nieje podporovany. Tak som si zalozil novy, ale ked som chcel pouzit aktivacny kod tak mi tiez vypisal ze ten je uz pouzity. Asi po 4 hodinach som nasiel ze v mojom Live ID ucte je region SLovakia. Tak som to zmenil na UK ale nic sa neznenilo.
V tom Games for windows konte, cez ktore to ide, ked sa vytvara gamerstag tak tam mam stale Slovakia a neda sa to zmenit. V tom novo vytvorenom konte mam pekne UK... On si to uz asi nacital z toho Hotmailu a hotovo
Inak akurat bol za mnou jeden pan ked som to vracal, akurat ju tiez kupoval, tak mu predajca hned povedal z nejde multiplayer, ale on ze nevadi. Tak som mu chcel ponuknut moju verziu ale nechcel... Som zvedavi co mi povedia na reklamacii.
Na forach som sa o tom docital, ze si treba vytvorit UK ucet a na neho dat aktivacny kod. Vtedy by to malo ist, aspon podla Rusov. Ak uz sa raz aktivacny kod pouzil tak druhy Codemasters neposiela a oni ani s Windows Live zevraj nic nemaju. Da sa iba cakat na to,ze budu podporovat nasu krajinu. Na Wikipedii som sa docital zev novembri by mali zaradit do podporovancyh krajin aj CZE, HUN a POL, takze mozme len dufat.
Chcel som sa opýtať, ako hodnotíte túto hru? Aké sú podľa vás klady a aké zápory? Tiež ma zaujíma na koľko je hra reálna a aký je model poškodenia. Neviem či sa mi oplatí sťahovať hru alebo nie.
Hra je dost realna. Ma dost vysoke HW naroky, mne to ide na Athlon II X3 3.5GHz, Ati HD4850 na high len tak tak. Mam cca 35-40fps. Na to ake je to narocne, to nie je garifky az tak krasne. Povedal by som, ze DiRT2 vyzera o dost krajsie a je to menej narocne. Co sa tyka poskodenia, tak som cakal nieco lepsie. Maximalne mi odletelo koleso a predny naraznik. Pokial mas dobry stroj a mas rad auta a simulatory, tak sa to oplati stiahnut.
-
Triplespace
Amateur
Ake pouzivate nastavenia? Bez trakcnej aj s vypnutym ABS v dazdi je to nehratelne urobit kolo bez hodin je uspech...