Orange internet - zrusenie zmluvy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Skezz
Amateur
Amateur

Orange internet - zrusenie zmluvy

Príspevok od používateľa Skezz »

Ahojte. Asi pred mesiacom sme si kupili mobilny internet od Orange tarifu klasik.. Pracovnicka Orangeu nam vsetko vysvetlila, povedala ze rychlost 7,2 MB/s tak kukame ze ty vole.. No lenze nas neupozornila, ze to je iba teoreticka rychlost.. Nic nam o tom nebolo povedane. Povedane bolo ze rychlost 7,2 MB/s ... Mame ho obmedzeny na 2GB stiahnutych dat.. Limit som prekrocil, tak by sa mi rychlost stahovania mala zmensit na polovicu.. No teraz mam teoreticku rychlost 64 Kb/s a stahuje mi to tak 8 Kb/s ... Hrozne nas to vytocilo ze nam o tom nic nepovedala.. Tak by som sa chcel spytat, ci sa da vôbec tato zmluva zrusit.. Mame ju podpisanu na 24 mesiacov.. Prepacte ak tu takato tema je, ale s tymto internetom s rychlostou 8 kb sa mi to naozaj nechcelo hladat, tak ma prosim upozornite ak to tu uz bolo.. Zatial dik ;-)
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Orange internet - zrusenie zmluvy

Príspevok od používateľa sharky-no »

hlavne mas citat male pismenka na zmluve a nespoliehat sa na to co hovori teta v predajni :)

zrusit sa da, ale budes musiet daco zaplatit. (pokuta za nedodrzanie zmluvy, aspon tak to bolo v t-come/tmobile)
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Z kade si zobral, že máš teoretickú rýchlosť 64kb/s? Raz tu hovoríš o tom, že má mať polovicu a teraz hovoríš, že máš 64kb/s. Ak to meriaš cez nejakú stránku, malo by to byť v poriadku, lebo 64kb/s = 8kB/s.
Skezz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Skezz »

DjBass napísal:Z kade si zobral, že máš teoretickú rýchlosť 64kb/s? Raz tu hovoríš o tom, že má mať polovicu a teraz hovoríš, že máš 64kb/s. Ak to meriaš cez nejakú stránku, malo by to byť v poriadku, lebo 64kb/s = 8kB/s.
Prislo mi to sms do mobile partneru a povedal mi to aj ten na linke expertov ..
Napísať odpoveď