zamrzanie pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dahmerko
Amateur
Amateur

zamrzanie pc

Príspevok od používateľa Dahmerko »

Zdravim mam takyto problem: neviem ako je to dlho dozadu mozno mesiac zacal mi mrznut pc...ale kebyze mrzne pri urcitej veci on si mrzne kedy chce :D napr zamrzol mi pri mafii 2, ale zamrzol mi aj pri firefoxe ked som si kukal net....alebo mi zamrzol pri medieval 2...ale proste nie vzdy je to pravidlom ,ze to zmrzne prave vtedy...nastastie to mrznutie nieje kazdych 10 min ale ma to zly efekt ked nieco hrate a zrazu bum mrazik dojde a nemozem ani alt+f4 nic jedine reset..moze mi niekto poradit kde by mohla byt chyba a ako ju odstranit ? btw moze to byt aj tym, ze by trebalo win preinstalovat ? :wink:

diky za odpovede
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zamrzanie pc

Príspevok od používateľa Janio »

Tak môže to byť winom (poprípade softwarom) skús si dať do poriadku win (ale ešte predtým otvor PC a povysávaj :D)
Ja som mal problém že mi nešiel zvuk... keď som prevysaval matičnu už to šlo v poho... Ak nepomôže tak môže byť chyba v grafickej (aspoň u mňa to tak bolo, že sa grafika pri hrách hadala s matičnou preto mrzlo :D ) (ale neskvôr začal mrznúť hocikedy, a tiež v nepravidelných intervaloch...)
Dahmerko
Amateur
Amateur

Ak mam chybny software, da sa to nejak zistit o ktore programy ide? :)
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Leslie10 »

skus hd tune,a zmeraj teploty v pc s everestom...
15jani15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 15jani15 »

z vlastnej skusenosti co sa mi stalo tak pc mi viac krat mrzol v tychto pripadoch :
1.ked sa mi prehrieval velmi PC( stacilo ho len dobre vycistit a hlavne hlinikovy chladic na procaku )
2.Ked mi odchadzal zdroj a nedodaval kazdemu komponentu pc taku voltaž aku mal .
3. uplne zavireny PC
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

hlavne pozri vyťaženie CPU ctrl+alt+delete a tam správca úloh (task manager) a hore zvoľ performance, pozri koľko je vyťažený CPU normálne a v momente keď zamrzne
Dahmerko
Amateur
Amateur

hrban napísal:hlavne pozri vyťaženie CPU ctrl+alt+delete a tam správca úloh (task manager) a hore zvoľ performance, pozri koľko je vyťažený CPU normálne a v momente keď zamrzne
no ano ano, lenze vies, ked mi zamrzne tak tazko akurat otvorim tu tabulku;) ako som pisal ono to zamrzne kedy chce..ale teraz som si otvoril bednu pekne som to tam vyfukal od prachu a zatial to ide v pohode odvtedy to nezmrzlo... :)
Napísať odpoveď