Audi TT vs Audi A1

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Audi TT vs Audi A1

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Trussardi napísal: ty si sasulo ? si to zle pochopil neviem co je na tom.. vozil som sa na najnizsej vybave a motor tam bol 1.8L
pri takychto luxusnych autach to bohate staci a hlavne pre tych co si zakladaju hlavne na dizajne :)
iba o to mi ide ze nepoznam cloveka, ktory by hodnotil auta cez to, ze sice mozu byt total sracky, ale ked maju 19tky a tačskrín, su zrazu fajn :-D :-D ... to je proste pre mna nieco nove :-D :-D

to je proste nieco jako keby si hodnotil zenske, jedna fcajku a druha sice blba a spatna, ale trojky kozy a pekne nechty z nej robia nieco viac :-D :-D :-D

inak audi sa vratilo tou A1 do temneho stredoveku ? dnes sa za manualnu klimu neplati ani u Dacie za zlomkovu cenu :? ...
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Trussardi napísal: ale to nemozes tak porovnavat je to celkovo ina "trieda" auta .. pozri sa co obsahuje A5 v najnizsej vybave a potom hovor :)
Ja viem že tie autá sú výbavou v pohode... Ale auto na každodenne cestovanie by som určite "iba" v základnej výbave nebral... Niektoré doplnky dokážu podstatne zlepšiť pohodlie pri cestovaní...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

jukel: jou skoda ze TT "CC" ma len platenu strechu ta sa ani mne nepaci

myslim ze keby si zjednal nejake na 450 000 Kč to by bolo zaujimave.. ale max 50 000 km s viac km by som nebral

//autoeditácia príspevku (25 Sep 2010, 12:46)
nordkapp_pb napísal: iba o to mi ide ze nepoznam cloveka, ktory by hodnotil auta cez to, ze sice mozu byt total sracky
ty fetujes? mas to skreslene :D za to ze je napr. A5 v najnizsej vybave musi byt na sracky? ty si myslis ze som taky ch*j ze tolko love dam za do.ebane auto
to ze si tam dam vacsie kola atd. je uz moja vec ked sa mi to paci
vidim ze rad hladas cesticky na zje*y :)

Scorpion90: octaviu alebo a1 s tymto porovnavat to mi nepasuje.. nova octavia je akurat tak dobra ako rodine auto alebo pre firmy, do roboty..
coupe auta typu A5 a podobne su vacsinou pre mladych ludi ktory maju radi štyl
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Sice som sa v A5 nikdy neviezol, ale laicky by som povedal, ze A5 by som zobral radsej v najzakladnejsej vybave, ako napr. Octaviu v plnej (popripade tu a1)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Scorpion90: no tak v tom pripade si sa asi neviezol ani v oktavii :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

ale hej, dokonca v dvoch, ale A5 je podla mna iny level

//ta Octavka bol len priklad, plati to aj pre x-dalsich typov aut. U nas jazdi jedna cervena a5, neviem sice v akej je vybave, ale isto by som ju uprednostil pred Octavkou (aj ine) hoc aj RS..
Trussardi
Darca
Darca

Scorpion90 napísal:ale A5 je podla mna iny level
Presne tak si to vystihol :wink: K+
to sa tu pokusam vysvetlit :D

nordkapp_pb: mne to moze byt ukradnute co si myslis ty bud aj pan
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

trussardi - popravde, ano, myslim si ze si ch*j, ale o tom to tu byt nema :-P :-P ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no pokial su tam tie hrozne S-kove sedacky, ako napr. v A4, tak to silne pochybujem...

iny "level" to je isto, ale iba kvoli tomu, ze je to audina? tam musi byt zarucene vyssi komfort ako v skode?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Súhlasím, A5 je iný level. Je to koncernový level s naleštenými gulami, naleštenou cenou a štyrmi kruhmi, presne takých zákazníkov ako si ty Audi potrebuje. :D

Ak sa povozíš v Oktavke L&K v plnke, tak ti padne huba na asfalt, ale samozrejme ty by si to nedal najavo, lebo tvoja duša je už zapredaná Audi. :D

"...radšej A5 v najzákladnejšej, ako Oktavku v plnke...", kde vy prosím vás chodíte na takéto myšlienkové pochody? :D

TT je pre namyslené povrchné defky, ktoré sú povolaním dcéry, prípadne to majú odfajčené a od*ebané! A ešte pre sídliskových "bossov". :D Zatial som v TT normálneho človeka nestretol.

A1 nieje auto. :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Clean_Up: :happyrespect: :aasmile29: :aasmile1: :smt023
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

co chces vysvetlovat a vyhovarat niekomu, kto potrebuje od auta iba to, aby malo 19tky a touchscreen ? :-D :-D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja pri rozhodovaní medzi A1 a TT by skôr skúsil A3 Sportback... konzervatívne a omnoho praktickejšie ako spomínané A1/TT.. a do 23k sa snáď dá natískať aj celkom slušná výbava.. nie? A ako bolo spomínané.. TT je skôr dievčenské auto... a akosi aj A1ku by som skôr dal manželke na nákupy.

Ach..... L&K.... v blízkej dobe ma čaká povozeníčko v tejto kráske... a snáď sa podarí ju aj pošoférovať... vrrrrm! Už túto sobotu ju aspoň uvidím na vlastné kuky... a snáď aspoň na chvíľu zaborím svoj tlustý zadok do fajnej kože... aspoň na parkovisku.... bo budeme všetci liguére.... a škoda rozbiť tú krásku, keď sa na ňu čakalo toľko mesiacov. :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

No tu A5 sem nepletme je to ina cenova kategoria.. auta od Skody ma ničim nezaujali už par rokov takže pasé.....

K tomu "auto pre ženy" myslím že to sa dá povedať o každom malo aute. A1 ešte ako tak ale 200koňové TT by som ku ženám nepriradoval... Vyzerá to na tú 3 ročné TTčko aj keď dnes mi učarovala automatická prevodovka... Aké máte skúsenosti s S-Tronic ?
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dale88 »

Hmm príde mi zaujímavé priraďovať autá k ľuďom a ich najstaršieho remesla, určite by sa výrobcovia kochali, ako sú ich výtvory selektované..
K tej automatickej prevodovke, máme doma tiptronic, ešte jedno spojková a nadmieru spokojnosť. S-tronic je v podstate, ako DSG dvoj spojková neviem či sú tam dáke radikálne zmeny, ale DSG mám vo svojom aute a krásne pohotovo to reaguje. Vidieť to hlavne na križovatkách, keď nemusí byť plynový pedál ani na podlahe. Ak tam budeš mať taktiež páčky ala F1 pod volantom, čo je myslím skvelá kombinácia, lebo môžeš hocikedy vstúpiť do D/S režimu, prípadne pohodlnejšie radenie pri sekvenčnom. Nemusíš sa toho báť, ak budeš dodržiavať výmenu oleja a filtrov budeš spokojný. Pri R32 dokonca podraďovala s medzi-plynom, pastva pre uši pri tom vyladenom výfuku,,, pri TTčku to bude tiež fajn pri 200k benzíne :wink:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dale88 napísal:Hmm príde mi zaujímavé priraďovať autá k ľuďom a ich najstaršieho remesla.
Tu šlo o pointu, ktorú sme snáď všetci pochopili, nie? :wink:

Či budeš mať 150k, alebo 200k, tak vždy to bude len TT, alebo sa nebodaj nejako zmení dizajn, pri vyššom výkone? :D

Nedotáčavý rebrinák R32 so šesťvalcovou ťažkou kravou pod kapotou je ozaj čistá výhra. :wink:
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dale88 »

Zrejme si ty nepochopil moje slová. Písal som v rámci prevodovky, že som postrehol pri podraďovaní medzi plyn, jednak plynulejší prechod a skvele to znie. Apeloval som na jeho vybranú motorizáciu, že bude taktiež znieť dobre. S tou R32 som stále písal len čisto o skúsenosti s dvoj-spojkovou prevodovkou :roll: Nevidím tam nikde niečo v zmysle, že by som mu navrhol voľbu "nedotáčavého rebrináka". Pretri si oči do budúcna, predsa je už neskoršia hodina.. :wink:
Trussardi
Darca
Darca

Dale88: tu si vacsina slovakov vzdy prekruti podla svojho :P bo nemaju nato a ajkeby si sa vozil na R8 tak stale nieco vyhrabu
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dale88 napísal:Apeloval som na jeho vybranú motorizáciu, že bude taktiež znieť dobre.
Pozri, mal so jeden čas A6 Avant, 2.7 Bi-Turbo, V6 a žeby som sa z toho zvuku neviem čo, to určite nie. Tak neviem, aký zvuk očakávaš od štvorvalcového dvojlitra. :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Trussardi napísal:ajkeby si sa vozil na R8 tak stale nieco vyhrabu
tak zase bacha, R8 je sku*veny koncern :smt059

omg, neviem, ktory kripel si moze vyberat auto podla zvuku, ked si vyberam medzi dizlom a benzinom, tak mam na volbu jedneho ci druheho nejaky padny dovod, ale nie zvuk, preboha...
Napísať odpoveď