problem so psom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jurokucka
Amateur
Amateur

problem so psom

Príspevok od používateľa jurokucka »

zdravim, rozmyslam ze si necham kamaratovho 11 mesacneho labradora(odchadza pracovat do cudziny a tam si ho zobrat nemoze)
mam vsak problem... ked ho donesiem na dvor, okamzite skoci do bazena.
vie mi niekto poradit ako ho to mam odnaucit?

dakujem
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: problem so psom

Príspevok od používateľa pryja »

vypusti vodu :lol:
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Trest si už skúšal ? Nemyslím vymlátiť z neho dušu ale nakričať naňho (to nesmieš) atď. Ak by nepomohlo skús mu dať novinami po zadku, tým mu neublížiš. Ale najprv skúsiť slovne. Alebo napríklad, keď skočí do bazénu tak naňho nakrič a vezmi mu hračky na dáku dobu, alebo ho zavri do voliery za trest. Treba poskúšať, na jedného platí to na druhého ono. Hlavne aby vedel za čo dostal trest.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pripútaj ho na vodítko...
Lub0$ napísal:Velmi 'inteligentne' riesenie...niesi nahodou z Blavy?
...nie... :|
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Grim-Reaperka napísal:...pripútaj ho na vodítko...
Velmi 'inteligentne' riesenie...niesi nahodou z Blavy?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

COTHW napísal:Trest si už skúšal ? Nemyslím vymlátiť z neho dušu ale nakričať naňho (to nesmieš) atď. Ak by nepomohlo skús mu dať novinami po zadku, tým mu neublížiš. Ale najprv skúsiť slovne. Alebo napríklad, keď skočí do bazénu tak naňho nakrič a vezmi mu hračky na dáku dobu, alebo ho zavri do voliery za trest. Treba poskúšať, na jedného platí to na druhého ono. Hlavne aby vedel za čo dostal trest.
cudzich psov nevychovavaj.nema ta co pocuvat a nie to este bitku.su psi ktori su jednoducho zblazneni do vody a nic ich nezastavi.ty si psa vobec niekedy mal?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A teraz vazne.
Preco by sa nemohol okupat, ked mu to robi radost? Si zober, kolko ludi sa trepe niekolko kilometrov na bicykli alebo na aute ku nejakej rieke alebo k jazeru so svojim psom, aby si mohol zaplavat a vyblaznit sa vo vode. A ty to mas rovno pod nosom. Vsak je vonku este stale relativne teplo a podla mna ma ten pes nejaky pud sebazachovy a ked jedneho dna vylezie von z domu a zaciti, ze je vonku kosa, tak do toho bazena viac liezt nebude.
A vy sa este budete kupat tento rok? Ak nie, tak staci bazen zakryt a je po probleme.
Skezz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Skezz »

Ako povedal Pryja. To sa este budete kupat? Vsak ho nechaj ked ho to bavi, nech sa vyblazni.. Vsak voda sa moze vymenit alebo precistit potom, nie?
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Son-Goku napísal: cudzich psov nevychovavaj.nema ta co pocuvat a nie to este bitku.su psi ktori su jednoducho zblazneni do vody a nic ich nezastavi.ty si psa vobec niekedy mal?
Mal a nebil som ich. To som uviedol ako krajné riešenie. Mojim stačí povedať FUJ! NESMIEŠ alebo privolať si ich k sebe. A každému psovi sa dá vysvetliť to, čo od neho chceš. S niektorými je to ťažšie s niektorými ľahšie. Ja by som to riešil tak, že by som svojho hafana pustil a keby sa rozbehne smerom k bazénu zavolal by som ho s5. Ak by doňho skočil hneď by som ho zavolal von, dáke to prísne slovo a zavrel na hodinu do voliery bez hračiek a drievok. Napríklad keď idem do záhrady psi vždy zostanú stáť pri bránke a neprejdú ani keby je otvorená a to som ich len vždy odtiaľ vyhodil aby vedeli, že tam nemajú čo robiť.

Skezz: nie každý ma chuť sa kúpať po psovi.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Skezz napísal:Ako povedal Pryja. To sa este budete kupat? Vsak ho nechaj ked ho to bavi, nech sa vyblazni.. Vsak voda sa moze vymenit alebo precistit potom, nie?
ak má väčší bazén, tak to nie je len taká sranda, že vymeniť vodu. To nemáš vaňu do ktorej napustíš 150 litrov. Mne by to asi tiež vadilo, ak by sa mi tam kúpal pes. Možno kopec chlpov, to môže upchávať filtre atď. Mám známeho, ktorému robili bazén a keď mi opisoval, čo všetko mu tam dali a koľko to stálo a ako sa o to treba starať, tak som až oči vyvaľoval.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

pryja napísal:A teraz vazne.
Preco by sa nemohol okupat, ked mu to robi radost? Si zober, kolko ludi sa trepe niekolko kilometrov na bicykli alebo na aute ku nejakej rieke alebo k jazeru so svojim psom, aby si mohol zaplavat a vyblaznit sa vo vode. A ty to mas rovno pod nosom. Vsak je vonku este stale relativne teplo a podla mna ma ten pes nejaky pud sebazachovy a ked jedneho dna vylezie von z domu a zaciti, ze je vonku kosa, tak do toho bazena viac liezt nebude.
A vy sa este budete kupat tento rok? Ak nie, tak staci bazen zakryt a je po probleme.
No len aby si nebola prekvapena...ja mam psa, ktory nema problem skocit do vody ked je vonku nula.
Napísať odpoveď