Poradte knihu v AJ
Poradte knihu v AJ
Nazdar, chcel by som si precitat nejaku zaujimavu knihu no zaroven by som sa chcel trocha zdokonalit v anglickom jazyku ktory studujem uz asi 8. rok. Tym nechcem povedat ze ta kniha ma byt narocna na slovicka, gramatiku a tak ale proste aby to bola zaujimava kniha v AJ. Dakujem.
Re: Poradte knihu v AJ
stephen king - just after sunset , tuto mam ja rozcitanu
SunTzu - Art of War
je narocnejsia na pochopenie ale urcite stoji za precitanie
je narocnejsia na pochopenie ale urcite stoji za precitanie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja by som odporučil skôr niečo klasické, veľmi dobre sa v angličtine číta orwell, také 1984 alebo animal farm je úžasné čítanie v akomkoľvek jazyku
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne osobne sa najľahšie v AJ čítal Harry Potter. S tým som začínal a čítalo sa to dosť dobre. Celkom ľahko sa čítajú knihy od Nick Cave, naopak najhoršie čo som kedy čítal bol Trainspotting od Irvina Welsha, bolo to písané drsným anglickým slangom, dalo to zabrať.
Eoin Colfer - Airman
-
Ing. Gandalf
Expert
Ak mas rad fantasy, tak urcite trilogiu Mistborn od Brandona Sandersona. Je trochu dlhsia (cca 600, 900 a 600 strán), ale neda sa od nej odtrhnut. A na druhej knihe si AJ precvicis az-az...
Ak chces nieco lahsie, tak pentalogiu Rick Riordan - Percy Jackson.
Napis o aky zaner mas zaujem. Zbytocne ti tu budeme postovat nazvy knih. To ti tu mozem hodit aj Daily Telegraph...
no ja by som ti poradil poprechádzať sa v Panta Rhei a v knižnici. Ja som minulý týždeň dočítal jendú anglickú knihu a tiež som nevedeľ čo ďalej čítať. V Auparku som nič zaujímavé (pre seba) nenašiel, tak skúsim Polus/Avion, tam majú trochu inú a možno väčšiu ponuku.